|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() orhanakbulut_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 25.04.2011 21:00
Tecrübe Puanı: 681
![]() |
![]() AsLıyı iLk qördüqüm qün ßa$Lıyor i$in asLı.
AsLı ßir qün ßenim acizane msn mi ekLiyor. sivaslılar.net den diyor ßana . [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] o dakika ruhumun ßa$kenti ßa$ımın tacı , ruhumun iLacı oLuyor. DeLikanLıya yakı$maz msn de en ufak ßir edepsizLik etmiyorum, yanLız sivaslılar.net 'i mıh qißi akLıma çakıyorum. OqLum diyorum ßizim msn e , iLk ßu msn de cam açıcaksın . Sorup soru$turup ßuLup ßuLu$turup en nihayetinde qörüntüLü konu$ma qönderiyorum. Ama qeL qeLeLim kızın üvey aßisi msn mi donduruyor. 2. kez istetiyorum.ßu kez üvey aßi ßizde yeni üyeye kız yok diyor. Anam senide yorduk ama hadi son ßi kez daha iste. Msn anamın yüzüne ßir kez daha kapanıyor. OqLum ßu kızın msn'ini patLat diyor.:d ßiLqisayarcının çıraqı $akir'in eLine ßir mektup sıkı$tırıp asLıya qönderiyorum kaçarmısın ßenimLe diyorum. Kaçarım diyor. Müßarek cuma qecesine anLa$ıyoruz. Hani yanLız qitmeyim ßizim KamiLi çaqırayım diyorum. KamiL ßaßadan kaLma Laptopu kapıp qeLmi$ KamiL Lan ßu ne diyorum. Ne oLur ne oLmaz kanka senin pc çökerse kuLLanırız sen sür diyor. Sürüyorum... AçıL ey sivaslılar.net ßen qeLiyorum Site Mod'u ßeni arıyo [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] yanıyor herkes ßenden ßiLiyor. AsLı diyorum ne oLuyor. Ne oLur demeye kaLmadan. Site modaratörü kapıyı çaLıyor. içeri qiriyor. Moderatör ßey diyorum. Kız re$it kendi isteqiyLe qeLdi. Modaratör ßey tamam diyor. Kıza ßi$ey dediqim yok da [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] i niye yakıyorsun ße evLadım ¿ AsLı ßu ne diyor diyorum AsLı hiç ßi$ey demiyor. Meqer ßizim asLı kaçarken msn yi açık unutmu$. Sonra msn den dü$mü$ sonra adsL kopmu$. Isınan modem tutu$mu$ sonra [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] tutu$mu$. Nihayetinde attıLar ßana ßan Tez vakit sonra mahkeme qünü qeLdi. Admin asLıya sordu. Kızım seni ßu adammı kaçırdı. Evet Admin ßey [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ide ßu adammı yaktı. eee evet Admin ßey. Ne eveti asLı ne eveti¿ Nikah kıymıyoruz asLı ¿Ne eveti ¿ 7 yıLLık ßan qeçer qeçmesinede, yaLandan 7 yıL 77 yıL qißi qeLir deLikanLı ßir üyeye.. ßirkaç qüne kaLmadı koptu pc mim internet ßaqLantısı... dedim kendi kendime ßen ßu ßanı kırarım qider ßu kez [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] i harßiden yakarım. $imdi merak ediyosunuz dimi yaptımmı yapmadımmı diye ¿ Evet yaptım. Üvey aßisinin Forumuna pink atıp hack Ledim Sonra [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ana yonetim ßinasına ßenzin döküp yaktım... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RaZZcE Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2011 12:17
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2007
Tecrübe Puanı: 774
![]() ![]() ![]() |
![]() hahah süper olmus
![]() emegine saglik desene olan hep sana oluo ![]()
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4537
![]() |
![]() çok güzel düzenlemişsin emeğine sağlık tebrik ederim bu arada bizim siteyi yakma işini bırak nedenine gelince dünyadaki bütün sivaslıların tek ortak noktası olan bu site yanarsa biz ne yapacağız ortadamı kalacağız varımız yoğumuz bir sivaslılar.netimiz var ondanda etme bizi lütfen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() candy_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.02.2010 14:47
Tecrübe Puanı: 670
![]() |
![]() ya yazı güzeel olmuşta bencede burayı yakma ben daha yeni üyeyem ve burayı sevmeye başladım. biz aslıyı kacıralım siiz uzaklara götürelim sende siteyi bırak
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] YANIYOR HERKES BENDEN BİLİYOR....
![]() AsLıyı iLk qördüqüm qün ßa$Lıyor i$in asLı. AsLı ßir qün ßenim acizane msn mi ekLiyor. sivaslılar.net den diyor ßana . [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] o dakika ruhumun ßa$kenti ßa$ımın tacı , ruhumun iLacı oLuyor. DeLikanLıya yakı$maz msn de en ufak ßir edepsizLik etmiyorum, yanLız sivaslılar.net 'i mıh qißi akLıma çakıyorum. OqLum diyorum ßizim msn e , iLk ßu msn de cam açıcaksın . Sorup soru$turup ßuLup ßuLu$turup en nihayetinde qörüntüLü konu$ma qönderiyorum. Ama qeL qeLeLim kızın üvey aßisi msn mi donduruyor. 2. kez istetiyorum.ßu kez üvey aßi ßizde yeni üyeye kız yok diyor. Anam senide yorduk ama hadi son ßi kez daha iste. Msn anamın yüzüne ßir kez daha kapanıyor. OqLum ßu kızın msn'ini patLat diyor.:d ßiLqisayarcının çıraqı $akir'in eLine ßir mektup sıkı$tırıp asLıya qönderiyorum kaçarmısın ßenimLe diyorum. Kaçarım diyor. Müßarek cuma qecesine anLa$ıyoruz. Hani yanLız qitmeyim ßizim KamiLi çaqırayım diyorum. KamiL ßaßadan kaLma Laptopu kapıp qeLmi$ KamiL Lan ßu ne diyorum. Ne oLur ne oLmaz kanka senin pc çökerse kuLLanırız sen sür diyor. Sürüyorum... AçıL ey sivaslılar.net ßen qeLiyorum Site Mod'u ßeni arıyo [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] yanıyor herkes ßenden ßiLiyor. AsLı diyorum ne oLuyor. Ne oLur demeye kaLmadan. Site modaratörü kapıyı çaLıyor. içeri qiriyor. Moderatör ßey diyorum. Kız re$it kendi isteqiyLe qeLdi. Modaratör ßey tamam diyor. Kıza ßi$ey dediqim yok da [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] i niye yakıyorsun ße evLadım ¿ AsLı ßu ne diyor diyorum AsLı hiç ßi$ey demiyor. Meqer ßizim asLı kaçarken msn yi açık unutmu$. Sonra msn den dü$mü$ sonra adsL kopmu$. Isınan modem tutu$mu$ sonra [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] tutu$mu$. Nihayetinde attıLar ßana ßan Tez vakit sonra mahkeme qünü qeLdi. Admin asLıya sordu. Kızım seni ßu adammı kaçırdı. Evet Admin ßey [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ide ßu adammı yaktı. eee evet Admin ßey. Ne eveti asLı ne eveti¿ Nikah kıymıyoruz asLı ¿Ne eveti ¿ 7 yıLLık ßan qeçer qeçmesinede, yaLandan 7 yıL 77 yıL qißi qeLir deLikanLı ßir üyeye.. ßirkaç qüne kaLmadı koptu pc mim internet ßaqLantısı... dedim kendi kendime ßen ßu ßanı kırarım qider ßu kez [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] i harßiden yakarım. $imdi merak ediyosunuz dimi yaptımmı yapmadımmı diye ¿ Evet yaptım. Üvey aßisinin Forumuna pink atıp hack Ledim Sonra [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ana yonetim ßinasına ßenzin döküp yaktım... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RaZZcE Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2011 12:17
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2007
Tecrübe Puanı: 774
![]() ![]() ![]() |
![]()
![]() |
#7 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Yiğido
![]() ![]() SivasAhmet Şuan
![]() Son Aktivite: 01.12.2010 13:41
Tecrübe Puanı: 724
![]() |
![]() Çok güzel olmuş, eline sağlık. Okurken çok hoşuma gitti.
Aman burayı yakma, bize daha çok lazım burası. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() |
![]() |