|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
24.09.2007, 00:52 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 926
|
GÜRÜN'E YEM FABRİKASI
[IMG]/images/stories/gurun.jpg[/IMG]
İş adamı Adem Öztürk, ilçede Başak Bulgur Fabrikasının yanındaki bir arsa üzerine yem fabrikası kurmak için çalışma başlattı. Gürünlü işadamı vefa örneği gösterdi ve Gürün'e yem fabrikası açmaya kara verdi. Gürün ilçesinde yem fabrikası kurulması için çalışma başlatıldı. İş adamı Adem Öztürk, ilçede Başak Bulgur Fabrikasının yanındaki bir arsa üzerine yem fabrikası kurmak için çalışma başlattı. Yeni bir istihdam kapısı açacak olan fabrikanın saatte 10 ton olmak üzere günlük 250 ton üretim kapasitesine sahip olacağı bildirildi. Fabrikanın proje çalışmalarının bittiğini söyleyen iş adamı Adem Öztürk, memleketine yatırımın bir gurur vesilesi olduğunu söyledi. Öztürk, yem fabrikasının yanı sıra bulgur fabrikasına kuracakları kurutma kuleleriyle birlikte kış aylarında bile üretime devam edeceklerini belirterek, yaklaşık 1 milyon YTL'yi bulacak yatırım sayesinde bir çok insana yeni iş imkanı sağlanacağını söyledi. Gökpınar yolu üzerindeki Başak Bulgur Fabrikasının yeni mahsul çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Öztürk, bu yıl buğdayın verimli olduğunu beklenenin üzerinde buğday üretimi yapıldığını sözlerine ekledi. |
24.09.2007, 13:11 | #2 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4531
|
-->: GÜRÜN'E YEM FABRİKASI
Gürüne yapılacak olan yem fabrikası şimdiden hayırlı uğurlu olsun değerli iş adamımız doğup büyüdüğü gürüne yatırım yapması biz sivaslıları fazlasıyla memnun etmiştir allah razı olsun bir çok insana ekmek kapısı acılacak olmasıda ayrıca sevinc kaynağı olmuştur temennimiz bu tür yatırımların sivasımın en ücra köşelerine yayılması sivaslı iş adamlarına cağrıda bulunuyorum lütfen başka yerlere yatırım yapacağınıza doğup büyüdüğünüz yerlere yatırım yapınız
25.09.2007, 15:29 | #3 |
Usta Yiğido
Sweetgirl Şuan
Son Aktivite: 02.05.2015 00:50
Tecrübe Puanı: 1064
|
--->: GÜRÜN'E YEM FABRİKASI
Sivasimiza hayirli ugurlu olsun
Is adami Adem Öztürk ' e tesekkür ederiz, güzel bir düsünce ve güzel bir yatirim. Insallah daha nice fabrikalar ve nice issizlere ekmek kapisi acilir.
14.07.2010, 15:04 | #4 |
Yeni Yiğido
Noxco Şuan
Son Aktivite: 12.04.2011 03:52
Tecrübe Puanı: 0
|
Cevap: GÜRÜN'E YEM FABRİKASI
Çok iyi yapmışlar güzel yapmışlar. Fakat biz bunlara bi kez yüklü miktarda arpa verdik vaadeli olarak, paramızı alana kadar epey bi zorlandık. Dolandırıldık demiyorum yanlış anlaşılmasın, yanlız vaadesinde ödenmedi, sürekli oyalandık ve parça bölük aldık paramızı. Bir dahada alışveriş yapmayı düşünmem asla.
|
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|