|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 927
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivas-Kayseri Karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Rafet S. yönetimindeki 58 DR 162 plakalı otomobil, Sivas-Kayseri karayolunun 8. kilometresinde, Taşlıdere mevkisinde yolun karşısına geçmek isteyen Hacı Ömer Kul’a çarptı. Kul, olay yerinde hayatını kaybetti. Yolun kenarındaki toprak yığınına saplanarak duran otomobilin sürücüsü Rafet S. ile araçta bulunan Hulusi Dikçal yaralandı. Yaralılar, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'’ne kaldırıldı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() orhanakbulut_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 25.04.2011 22:00
Tecrübe Puanı: 675
![]() |
![]() ölen kardeşimize allahtan rahmet ailesine sabırlar ve yaralanan arkadaşlarada geçmiş olsun diyelim bugün pek hayırlı bi habere rastlamadımya neyse bundada vardır bi hayır
![]() |
#3 |
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RüStü ElmaS Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yine trafik kazası, yine ölüm ve yine yaralı.
Ne zaman bitecek bu kazalar Allah aşkına? Tamamıyla bitmez ama, ne zaman daha az kazalar meydana gelecek? Ehliyet alırkene başlıyor trafik canavarı eğitimi. Tam anlamıyla şoför yetiştirilmediğine inanıyorum ben. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
![]() Son Aktivite: 08.03.2023 15:27
Tecrübe Puanı: 920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Öncelikle kazada hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet ailesine sabırlar,yaralı hemşehrilerimizede acil şifalar diliyorum.
Önceden trafik kazalarının büyük bir ayağını hatalı sollamalar oluştururdu,şimdi ise onun yerini aşırı hız aldı,dar yollar kazalar minimuma insin diye genişletildi,bu seferde hızlar azami yükseldi,balık baştan kokar yani taa en baştan bu işi sıkı tutmalı,daha sonra ehliyete el koyma cezasına kadar caydırıcı yöntemler denenmeli,herşeyden önemlisi artık hayatımızın vazgeçilmezi olan görsel ve yazılı medya bu konulara eğilimi yönünden uyarılmalı ve Televizyon kanalları en çok izlenen saatte aynı anda,gazeteler 1.sayfada bu ve benzeri konuları işleyerek eğitimine destek olmalı tabi cezalarda adam gibi olmalı,yani Cem Yılmazın dediği gibi EĞİTİM şart!
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() yıgıdo konya Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2007 15:16
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() allah rahmet eylesınnnnnnnnnnnnnnnnnn
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4531
![]() |
![]() İşte yine trafik canavarı iş başında koskoca yolda nasıl olurda böyle bir trafik kazası yaşanır hayret bir şey ölen insana allahtan rahmet ailesine sabır ve baş sağlığı dilerim kaza yapan sürücüyede gecmiş olsun der bu kazanın son olmasını dilerim
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|