|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() fratt Şuan
![]() Son Aktivite: 26.05.2011 07:17
Tecrübe Puanı: 688
![]() |
![]() Kadınlar Kaça Ayrılır?
![]() ![]()
BeNDe BiR TüRK'üM Ve BeNDe BiR MeHMeTÇiĞiM [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Konu fratt tarafından (28.09.2007 Saat 22:40 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4552
![]() |
![]() Bunların hiç biri benim ilgimi cekmedi
![]() |
#3 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() kadınlar mı konu mu ilgini çekmedi gardaş???
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4552
![]() |
![]() sevgili kardeşim öyle karışık kadınlar ilgimi cekmedi çok sorunlu olur o tipler sizin actığınız konular ilgi cekmemesi mümkünmü sizi her zaman taktir ediyorum hayranlıkla takip ediyorum yolun acık olsun
![]() |
#5 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() orhanakbulut_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 25.04.2011 21:00
Tecrübe Puanı: 696
![]() |
![]() BABA YAA WİNDOWS YENİ Bİ İŞLETİM SİSTEMİ KURMUŞ ADININI HATIRLAMIYOM AMA VARSA BEN ONDAN ALAYIM BİTANE
SENİN YAZDIKLARININ HEPSİNİ DENEDİM OLMADI BİDE BUNU DENEYELİM HAYIRLISI
![]() |
#7 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() orhanakbulut_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 25.04.2011 21:00
Tecrübe Puanı: 696
![]() |
![]() hahh baba işte ondan vista evet vista
hiç denemedimki abi :( benim hiç vistam olmadıki abi :( abi bana vista alırmısın abi :(
![]() |
#9 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2202
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bayan "Harbi Kiz"
Sunlari Soyler : "Ahh boks macina bilet mi aldin! Harikasin beee!!!" Halk Dilinde Isimleri : Delikanli Kiz, Baci. Avantajlari : Kafadengi, eglenceli. Dezavantajlari : Bu tipler genellikle erkek gibi yapili guclu kuvvetli olurlar. Kafasini bozarsaniz, hakkinizda pek hayirli olmaz... Bayan "Ciyak Ciyak" Sunlari Soyler : "Seni serseeeeeeem!!!! Gel burayaaa!!! Cabuk soyle bu saate kadar nerdeydiiiiiinnnnnnnn?" Halk Dilinde Isimleri : Cadaloz, Basbelasi. Avantajlari : Kendince size ilgi gosteriyor iste daha ne... Dezavantajlari : Surekli kafaniza biseyler firlatir, ucan tekme savurur... Bayan "Mizmiz" Sunlari Soyler : "Aaah basim.. ayagim.. ayyy mideme agri saplandi." Halk Dilinde Isimleri : Miyminti, Uyuntu, Karin agrisi. Avantajlari : Sayesinde anatomi ve tip bilginiz gelisir. Dezavantajlari : Bulasicidir! Bayan 'Patron' Sunlari Soyler : "Cabuk kalk!! O kravat olmamis cikar baska bir tane tak!! Saclarini biraz kestir!! Git para kazan!" Halk Dilinde Isimleri : Cokbilmis, Mudire Hanim, Diktator, Terminator! Avantajlari : Cogunlukla dogrulari soyler. Dezavantajlari : Yahu dogrulari soylese ne oluuuuur, soylemese ne oluuur... Bayan "Kararsiz" Sunlari Soyler : "Ay ben ne yapsam.. Isten ayrilsam mi.. Evi degistirsem.. Sac rengimi degistirsem.. Yoksa boyle iyi mi.. Ayyy ya daha kotu olursa..." Halk Dilinde Isimleri : Bayan Panik, Bayan Kriz. Avantajlari : Kolay ikna edilir, kolay sakinlestirilir. Dezavantajlari: 2 dakika sonra hersey yeniden baslar. Bayan "Vahsi" Sunlari Soyler : Valla bu turun pek bilinen kaliplasmis sozu yok, yani ne yapacaklari hic belli olmaz. Halk Dilinde Isimleri : Cilgin. Avantajlari : Her an herseye hazirdir. Dezavantajlari : Guvenilmezdir... Bayan "Donuk" Sunlari Soyler : "Ne anliyorsun bu cizgi filmlerden, bu abuk fikralardan, karikaturlerden? Ne cocukca seyler bunlar.." Halk Dilinde Isimleri : Ruhsuz, Soguk, Buz Kalibi. Avantajlari : Hayatinizda oldugu surece, arkadaslarinizin sizin icin endiselenmesini saglar. Dezavantajlari : ...tabii "arkadas" diye biseyiniz kalmissa Bayan "Ruya Kiz" Sunlari Soyler : "Seni herseyinle cok seviyorum benim yaki***li, akilli, tatli sevgilim!" Halk Dilinde Isimleri : Kanatsiz Melek Avantajlari : Eglenceli, akilli ve essiz... Dezavantajlari : Ya hic karsiniza cikmaz ya da karsiniza ciktiginda cok gectir
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|