|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() fratt Şuan
![]() Son Aktivite: 26.05.2011 07:17
Tecrübe Puanı: 673
![]() |
![]() terörist tapu kadostro ve haritacıları olayı tam idrak edememiş olmalılar ki bizimkiler el atmışlar
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#2 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() orhanakbulut_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 25.04.2011 21:00
Tecrübe Puanı: 681
![]() |
![]() hep küçülecek değilya birazda büyüsün
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
![]() Son Aktivite: 28.09.2015 23:05
Tecrübe Puanı: 1100
![]() ![]() |
![]() tşkkürler fırat abi bizimle paylaştığın için
![]() |
#4 |
Yiğido
![]() ![]() garibo58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.12.2010 00:32
![]() Üyelik Tarihi: 08.12.2005
Tecrübe Puanı: 720
![]() |
![]() işte Harite budur.Paylaşım için teşekkürler.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() fratt Şuan
![]() Son Aktivite: 26.05.2011 07:17
Tecrübe Puanı: 673
![]() |
![]() eyvallah gardaşlar. bizimkilerinde eline sağlık
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4537
![]() |
![]() Aslında doğru bir harita eskiden bizim olan topraklar şimdi başka sınırlarda görünüyor ama yakındır tekrar yerine gelmesi kerkük,musul bizimdir bizim olacak
![]() |
#7 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 20milyon kilometrekareden bugün 860binlere kadar geriledik bundan cesaret alıyorlar akılları sıra bilmiyorlarki biz onları tükürüğümüzle boğarız...
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Yiğido
![]() Sungurhan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2008 03:53
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Eyvallah Gardas.....Sagol...
Siir tüylerimi diken diken etti....paylasim icin eyvallah... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() UYAN Baksana kim boynu bükük ağlayan? Hakk-i hayâtın senin ey Müslüman! Kurtar o biçâreyi Allah için. Artık ölüm uykularından uyan! Bunca zamandır uyudun, kanmadın; Çekmediğin kalmadı, uslanmadın. Çiğnediler yurdunu baştan başa, Sen yine bir kerre kımıldanmadın. Ninni değil dinlediğin velvele… Kükreyerek akmada müstakbele Bir ebedî sel ki zamandir adı; Haydi katıl sen de o coşkun sele. Karşı durulmaz cereyan sîneçâk… Varsa duranlar olur elbet helâk. Dalgaların anlamadan seyrini, Göz göre girdâba nedir inhimâk? Dehşet-i mâziyi getir yâdına; Kimse yetişmez yarın imdâdına. Merhametin yok diyelim nefsine; Merhamet etmez misin evlâdına? “Ben onu dünyaya getirdim…” diye, Kalkışacaksın demek öldürmeye! Sevk ediyormuş meğer insanları, Hakk-ı übüvvet de bu câniliğe! Doğru mudur ye’s ile olmak tebah? Yok mu gelip gayrete bir intibah? Beklediğin subh-ı kıyamet midir? Gün batıyor sen arıyorsun sabah! Gözleri mâziye bakan milletin, Ömrü temâdisi olur nekbetin. Karşına müstakbeli dikmiş Hudâ, Görmeye, lakin daha yok niyyetin! Ey koca Şark! Ey ebedî meskenet! Sen de kımıldanmaya bir niyyet et. Korkuyorum Garb’ın elinden yarın, Kalmıyacak çekmediğin mel’anet. Hakk-ı hayatın daha çiğnenmeden, Kan dökerek almalısın merd isen. Çünkü bugün ortada hak sahibi, Bir kişidir: “Hakkımı vermem!” diyen. Mehmet Akif ERSOY 5 Şubat 1330 (1915)
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|