|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Suşehri ilçesi Karalar köyü ilköğretim okulunda öğrenim gören 14 öğrenci, hafta sonları hayvanları otlatmaları karşılığında babalarından aldıkları harçlıkları toplayarak Mehmetçik Vakfı’na bağışladı. Suşehri ilçesine bağlı Karalar köyünde birleştirilmiş sınıfta eğitim verilen ilköğretim okulunda öğrenim gören 14 öğrenci, harçlıklarından topladıkları toplam 30 YTL 30 YKr’yi, öğretmenleri aracılığıyla Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı’na bağışlanmak üzere verdi. Öğrencilerin kendi aralarında topladıkları parayı Mehmetçik Vakfı hesabına yatırmak üzere ilçeye gelen okul öğretmeni Mustafa Genç, parayı bankaya yatırdı. Öğrenciler tarafından yazılan mektupla birlikte banka dekontunu ilgili makamlara iletilmek üzere Suşehri İlçe Jandarma Bölük Komutanlığına veren Genç, 4 yıllık öğretmenlik hayatında ilk defa böyle bir durumla karşı karşıya geldiğini söyledi. Karalar köyünde 3 yıldır öğretmenlik görevi yaptığını, her gün okulda bulunan 14 öğrencisinden günlük olayları bilmeleri için haberleri izlemelerini istediğini anlatan Genç, öğrencilere, bir gün sonra okula geldiklerinde izledikleri haberlerde onları sevindiren veya üzen konuları sorduğunu söyledi. Öğrencilerinin son günlerde artan şehit haberlerinden çok etkilendiklerini ve böyle bir yardım yapacaklarını ifade ettiklerini anlatan Genç, “Ben de bu konu karşısında duygulandım. Çünkü meslek hayatımda ilk defa böyle bir durumla karşı karşıya kaldım. Öğrenciler hafta sonlarında köyde kendi hayvanlarını otlatarak babalarından aldıkları harçlıkları aralarında toplayarak Mehmetçik Vakfı’na bağış yapmak istediklerini söylediler. Mektupla birlikte bunu ilgili yerlere vermemi istediler. Ben de öğrencilerim tarafından toplanan 30 YTL 30 YKr’yi ilgili bankaya yatırarak mektupla birlikte dekontu İlçe Jandarma Bölük Komutanlığına verdim. Öğrencilerimin böyle bir bağış yapmasından dolayı gurur duydum. Böyle bir günde öğrencilerimin yaptığı bağış karşısında şahsım olarak ben de etkilendim” dedi. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu duyarlı ve onurlu davranışı gösteren Karalar Köyü çocuklarını kutluyorum, ne
mutlu onlara ki imkansızlıklar içinde şehit ailerine imkan bulabiliyorlar.Yapılan en anlamlı destek bu olsa gerek, anadolu insanı tüm dejenerasyona rağmen gönlünde ki ateşi yakmaya devam ediyor.
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
Son Aktivite: 29.09.2015 00:05
Tecrübe Puanı: 1124
![]() ![]() |
gurur verici bir olay
bu çocuklar sayesinde gelişek bu vatan
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4560
![]() |
Karalar köyü öğrencilerinin mehmetciklerimize yapmış oldukları bu anlamlı yardımlarından dolayı kutlarım.Bu günün küçükleri yarınların büyükleri.Sevgili öğrenci kardeşlerimi bu onurlu davranışlarından dolayı hepsini ayrı,ayrı kutlarım.
|
|
|
#5 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() efe1058 Şuan
Son Aktivite: 19.01.2013 15:02
Tecrübe Puanı: 762
![]() |
Karalar Köyü çocuklarını tebrik ediyorum.Çok anlamlı bir yardım,öğretmenlerini
ve öğrencileri kutluyorum.
|
|
|
#6 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() çılgın-sedat Şuan
Son Aktivite: 25.04.2015 01:49
Tecrübe Puanı: 754
![]() ![]() |
helal olsun kardeşlerimizze
nedesek bunlara
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
Son Aktivite: 08.03.2023 15:27
Tecrübe Puanı: 949
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet küçük yaşlarına rağmen büyük adımlar atmayı şimdiden öğrenmişler,İnşaAllah gelecek nesiller çok daha sağlam ellerde yükselecektir.
Sizi yetiştiren aile ve eğitiminizi üstlenen öğretmeninize sonsuz teşekkür ve saygılarımı sunuyorum!
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|