Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 02.11.2007, 01:57   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 955 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart MEHMETÇİĞE ANLAMLI YARDIM

Suşehri ilçesi Karalar köyü ilköğretim okulunda öğrenim gören 14 öğrenci, hafta sonları hayvanları otlatmaları karşılığında babalarından aldıkları harçlıkları toplayarak Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.

Suşehri ilçesine bağlı Karalar köyünde birleştirilmiş sınıfta eğitim verilen ilköğretim okulunda öğrenim gören 14 öğrenci, harçlıklarından topladıkları toplam 30 YTL 30 YKr’yi, öğretmenleri aracılığıyla Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı’na bağışlanmak üzere verdi.

Öğrencilerin kendi aralarında topladıkları parayı Mehmetçik Vakfı hesabına yatırmak üzere ilçeye gelen okul öğretmeni Mustafa Genç, parayı bankaya yatırdı. Öğrenciler tarafından yazılan mektupla birlikte banka dekontunu ilgili makamlara iletilmek üzere Suşehri İlçe Jandarma Bölük Komutanlığına veren Genç, 4 yıllık öğretmenlik hayatında ilk defa böyle bir durumla karşı karşıya geldiğini söyledi. Karalar köyünde 3 yıldır öğretmenlik görevi yaptığını, her gün okulda bulunan 14 öğrencisinden günlük olayları bilmeleri için haberleri izlemelerini istediğini anlatan Genç, öğrencilere, bir gün sonra okula geldiklerinde izledikleri haberlerde onları sevindiren veya üzen konuları sorduğunu söyledi.

Öğrencilerinin son günlerde artan şehit haberlerinden çok etkilendiklerini ve böyle bir yardım yapacaklarını ifade ettiklerini anlatan Genç, “Ben de bu konu karşısında duygulandım. Çünkü meslek hayatımda ilk defa böyle bir durumla karşı karşıya kaldım. Öğrenciler hafta sonlarında köyde kendi hayvanlarını otlatarak babalarından aldıkları harçlıkları aralarında toplayarak Mehmetçik Vakfı’na bağış yapmak istediklerini söylediler. Mektupla birlikte bunu ilgili yerlere vermemi istediler. Ben de öğrencilerim tarafından toplanan 30 YTL 30 YKr’yi ilgili bankaya yatırarak mektupla birlikte dekontu İlçe Jandarma Bölük Komutanlığına verdim. Öğrencilerimin böyle bir bağış yapmasından dolayı gurur duydum. Böyle bir günde öğrencilerimin yaptığı bağış karşısında şahsım olarak ben de etkilendim” dedi.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2007, 03:12   #2
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: MEHMETÇİĞE ANLAMLI YARDIM

Bu duyarlı ve onurlu davranışı gösteren Karalar Köyü çocuklarını kutluyorum, ne
mutlu onlara ki imkansızlıklar içinde şehit ailerine imkan bulabiliyorlar.Yapılan en
anlamlı destek bu olsa gerek, anadolu insanı tüm dejenerasyona rağmen
gönlünde ki ateşi yakmaya devam ediyor.

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2007, 07:00   #3
arikarinkuchi
Usta Yiğido
NO AVATAR

arikarinkuchi Şuan arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.09.2015 00:05

Tecrübe Puanı: 1124 arikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOKarikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: MEHMETÇİĞE ANLAMLI YARDIM

gurur verici bir olay
bu çocuklar sayesinde gelişek bu vatan
A nasına Bacısına Saygı Duyan
S ivaslı Yigidolarız Biz..!!!
arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2007, 17:27   #4
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4560 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Pfeil -->: MEHMETÇİĞE ANLAMLI YARDIM

Karalar köyü öğrencilerinin mehmetciklerimize yapmış oldukları bu anlamlı yardımlarından dolayı kutlarım.Bu günün küçükleri yarınların büyükleri.Sevgili öğrenci kardeşlerimi bu onurlu davranışlarından dolayı hepsini ayrı,ayrı kutlarım.
Alt 02.11.2007, 22:22   #5
efe1058
Tecrübeli Yiğido

efe1058 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

efe1058 Şuan efe1058 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 15:02

Tecrübe Puanı: 762 efe1058 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: MEHMETÇİĞE ANLAMLI YARDIM

Karalar Köyü çocuklarını tebrik ediyorum.Çok anlamlı bir yardım,öğretmenlerini
ve öğrencileri kutluyorum.
Alt 02.11.2007, 23:53   #6
çılgın-sedat
Tecrübeli Yiğido

çılgın-sedat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çılgın-sedat Şuan çılgın-sedat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.04.2015 01:49

Tecrübe Puanı: 754 çılgın-sedat FAZLA SÖZE GEREK YOKçılgın-sedat FAZLA SÖZE GEREK YOK

helal olsun kardeşlerimizze
nedesek bunlara

88/2 güneydoğunun zalim komandosu
çılgın-sedat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.11.2007, 22:15   #7
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2023 15:27

Tecrübe Puanı: 949 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick

Evet küçük yaşlarına rağmen büyük adımlar atmayı şimdiden öğrenmişler,İnşaAllah gelecek nesiller çok daha sağlam ellerde yükselecektir.
Sizi yetiştiren aile ve eğitiminizi üstlenen öğretmeninize sonsuz teşekkür ve saygılarımı sunuyorum!

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)