Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 03.11.2007, 13:59   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 919 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart KAN VER;HAYAT KURTAR

Kızılay Kan Merkezi’nin yaklaşık bir ay boyunca 4 ilçe, iki köy ve Çevre Orman Müdürlüğü’nden aldığı gönüllü kan bağışı kampanyası çalışmalarında toplam 191 ünite kan bağışı kabul edildi. Konu ile ilgili bilgi aldığımız Kızılay Kan Merkezi yetkilileri, yaklaşık bir aydır bazı ilçe ve köylerde yürüttükleri gönüllü kan bağışı kampanyası çerçevesinde 7 ayrı yerde çalıştıklarını belirterek, “Gönüllü kan bağışı kampanyasında başta Hafik, Akıncılar, Yıldızeli, Şarkışla ilçeleri olmak üzere, Bedirli, Kavaklı, Direkli ve Merkez Çevre Orman Müdürlüğü’nde vatandaşların kan bağışları kabul ettik.

Bu yerlerden kabul edilen 191 ünite kan bağışının, 8 ünitesi Hafik, 64 ünitesi Şarkışla, 28 ünitesi Akıncılar, 37 ünitesi Yıldızeli ilçelerinden alındı.

Ayrıca, 14 ünitesi Bedirli, 15 ünitesi Direkli, 13 ünitesi Kavaklı köylerinden alınırken, Çevre Orman Müdürlüğü’nden ise 12 ünite kan bağışı kabul edildi” şeklinde konuştu. Vatandaşların gönüllü kan bağışı kampanyası konusunda duyarlı davrandıklarından son derece memnun olduklarını da dile getiren yetkililer, sağduyularından dolayı vatandaşlara teşekkür ettiler.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.11.2007, 16:38   #2
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: KAN VER;HAYAT KURTAR

Kan bağışı milletçe pek önemsemediğimiz ancak çok önemli bir o kadar da kolay
bir görevdir. Hayatımızda en az bir kere kendimiz yada bir yakınımız için kan
aradığımız olmuştur.Aradığımızda da bulabilmemiz için ve arayanların
bulabilmesi için kan bağşına katkı sağlamalıyız.Kan bağışlamak hiç bir tıbbi
sorun getirmez ve İslam dinine göre Sünnet ve sevapdır.Kan bağışı ile beraber
kan tahlili yapılır ve herhangi bir kan hastalığınız yada kan yolu ile bulaşan
hastalığınız olup olmadığını öğrebilirsiniz.

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.11.2007, 22:11   #3
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2023 15:27

Tecrübe Puanı: 913 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: KAN VER;HAYAT KURTAR

Alıntı:
cahar Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kan bağışı milletçe pek önemsemediğimiz ancak çok önemli bir o kadar da kolay
bir görevdir. Hayatımızda en az bir kere kendimiz yada bir yakınımız için kan
aradığımız olmuştur.Aradığımızda da bulabilmemiz için ve arayanların
bulabilmesi için kan bağşına katkı sağlamalıyız.Kan bağışlamak hiç bir tıbbi
sorun getirmez ve İslam dinine göre Sünnet ve sevapdır.Kan bağışı ile beraber
kan tahlili yapılır ve herhangi bir kan hastalığınız yada kan yolu ile bulaşan
hastalığınız olup olmadığını öğrebilirsiniz.
Aynen katılıyorum,bir kan bağışında bulundum sayısız testten geçtim,hem kurtarabileceğimiz canlar için,hemde kendi sağlığımız için kan vermeliyiz.Ayrıca sünnet olduğunu öğrenmekte bana ayrı bir heves verdi...
Alt 04.11.2007, 23:58   #4
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4524 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Pfeil -->: KAN VER;HAYAT KURTAR

Evet kan ver ve hayat kurtar ben hayatım boyunca bir çok kez kan verdim ve kan vermeyede devam edeceğim arkadaşların dediği gibi hem kendi sağlılğım içi hemde kana ihtiyacı olan insan için her insanın yapması gerekli bir vazife diye düşünüyorum

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)