Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.11.2007, 23:25   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 927 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart OTOBÜS KELKİT'E UÇTU

İstanbul’dan Iğdır’a giden Hayrettin Yarda yönetimindeki 76 AN 725 plakalı yolcu otobüsü, Koyulhisar-Reşadiye karayolu Tokat-Sivas il sınırındaki Bahçeköy altı köprüsünden Kelkit Çayı’na devrildi.

Koyulhisar ilçesinde, yolcu otobüsünün Kelkit Çayı’na devrilmesi sonucu, 29 kişi yaralandı,Kazada, otobüs sürücüsü Yarda ile birlikte yolculardan Badem Kerimov, Cahan Ablay, Yasin Eyvazoğlu, Ali İhsan, Nurettin Aras, Zemine Çoban, Serdar Yılmaz, Elvan Yılmaz, Cafer Celilov, Zümrüt Celilov, Ali Ekber, İlker Özen, Hüseyin Mehmetov, Rahmi Mehmetov, Mehmet Öznur, Songül Yürümez, Zamid Mehmetov, Tena Saf, Oğuz Yürümez, Berhan Öztürk, Fahrettin Baba, Ulaş Öztürk, Fatma Öztürk, Mehmet Yürümez, Fatma Celilov, Selçuk Yaşar, Asım Altıntaş ile kimliği henüz belirlenemeyen 1 kişi yaralandı.

Reşadiye ve Suşehri’ndeki hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan kimilerinin Tokat ve Sivas’a sevkedildikleri belirtildi.

Bu arada otobüste anne ve babasının yanında yolculuk eden 5-6 yaşlarında Damla Yılmaz adlı bir kız çocuğunun ise kazanın ardından kaybolduğu ve çocuğu arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Kazanın ardından eşi Elvan Yılmaz ile birlikte Reşadiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan baba Serdar Yılmaz, kaza anında kızı Damla’nın yanında olduğunu söyledi. Kazanın etkisiyle kızıyla birlikte otobüsün camından dışarıya fırladıklarını ifade eden baba Yılmaz, ‘’kaza anında kızım kucağımda oturuyordu. Otobüsün ön camından birlikte fırladık. Sonra kızımı kaybettim. Tüm aramalarıma rağmen onu bulamadım’’ dedi.

Otobüste bulanan 4 çocuğu da kendisinin çıkardığını anlatan Yılmaz, ‘’yetkililer ne olur kızımı bulsunlar. Onlardan tek isteğim bu’’ dedi
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.11.2007, 23:34   #2
EmirCaNN
Yasaklı
NO AVATAR

EmirCaNN Şuan EmirCaNN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.11.2007 19:27

Tecrübe Puanı: 0 EmirCaNN FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: OTOBÜS KELKİT'E UÇTU

Basarlar anca sonra ah uh hay yavrum hay japonyaya bak adam 500 km hızla gidiyor istedigi yere bişe yoq abi adamlar güvenli iş yapıyorlar cal cabutcuyu direkson vermiyorlar bizim ülkede bakkaldan mı alıyoruz ehliyeti :baska yerdenmi anlamıyorum :S
EmirCaNN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2007, 07:22   #3
arikarinkuchi
Usta Yiğido
NO AVATAR

arikarinkuchi Şuan arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.09.2015 00:05

Tecrübe Puanı: 1096 arikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOKarikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: OTOBÜS KELKİT'E UÇTU

yaw ben daha öncede duyuyordum bu kelkit'e sürekli birileri uçuyormuş
ciddi bi şekilde önlem almak gerekior dimi yanılıyormyum
A nasına Bacısına Saygı Duyan
S ivaslı Yigidolarız Biz..!!!
arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2007, 12:13   #4
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4532 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Pfeil -->: OTOBÜS KELKİT'E UÇTU

Trafik canavarı iş başında bir gün gecmiyorki kaza olmasın bence bu kazaların en büyük sorumlusu sürücüler adamlar yorgun argın bitkin bir vaziyette günlerce yola gidip geliyorlar denetlemelerde zaten yeterli değil şoförlerin calışma süreleri 4 saati gecmeyecek şekilde düzenlenmiş 4 saat dinlenecek tekrar direksiyon başına gececek ama nerde bu kaidelere uyacak şirket para hırsı insanın canınıdan önce geliyor bu şirketlere cezalarımızın caydırıcılığı yok cezalarımız ağır olsun bak bakalım bu kazalar tekrar ediyormu yapanın yanına kar kalıyor yarın dört gün sonra bu adamlar tekrar direksiyon başına otururlar olan bizim insanımıza oluyor bir hiç uğruna ölen ve yaralanan insanlarımız hesap eden yok +bu kazalarda hurdaya dönen araclara ne demeli onlarca dövüz karşılığında ülkemize giren milli servetimizde cöpe gidiyor biz bir şavaşta bu kadar insanımızı kaybetmeyiz ama malesef trafik canavarı yine bizlerin duyarsızlığına cahilliğine bu ehliyeti bizlere veren kurum yetkililerinin sorumsuzluğuna istinaden tek başına türkiye cumhuriyetinin karşısına en büyük düşmanı olmuş cıkmış bu kazada sevindiğim nokta kazaya sevinilmez ama ölen kinsenin olmaması kayıp olan kız çocuğununda bir an evvel bulunmasını temenni ederken bu kazada yaralanan bütün yolculara gecmiş olsun der allah bir daha bu kara günü yaşatmasın dileklerimle

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)