|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() orhanakbulut_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 25.04.2011 21:00
Tecrübe Puanı: 681
![]() |
![]() EVE DÖNÜŞ YASASI İSTİYORUM
Al kanın toprağa düşmüş,Memedim Al bayrağı tabutuna sarmışlar Binlerce insan gelmiş seni uğrlamaya Hep birlikte lanetlemişler terörü,teröristi Bağırmışlar,ağlamışlar Memedim Sonra evlerine çekilmişler... Şimdi seni vuranı affedeceklermiş... Yasa çıkaracaklarmış Memedim Demokrasi varmış,insan haklarıda Ahh Memedim,bir yasa da ben istiyorum Seni eve döndürecek bir yasa Gözyaşımı dindirecek Çocuğunun yüzünü güldürecek Çökmüş babanı ,hayata döndürecek Genç gelinini,hayata döndürecek... Yasayı önce ben istiyorum Memedim Önce benim hakkım Duyun sesimi duyun... MEMEDİMİ EVE DÖNDÜRECEK YASA İSTİYORUM HEMEN İSTİYORUM ŞİMDİ İSTİYORUM MEMEDİM EVE DÖNSÜN... alıntıdır
SEVDAM GAYRİ-RESMİİ BİLMEKTEYİM !! GELKİ BENİM ABİM BİRAZDA ÜSTÜMÜZDE MACERA GÜZEL DURUYOR YANİ YAKIŞIYOR ADAMA YAKIŞIKLI BİR SEVDA.......!!! Konu orhanakbulut_58 tarafından (13.12.2007 Saat 16:06 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() bu güzel siirini bizimle paylasdigin icin cok tskler emegine yüregine saglik
![]() |
#3 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() sade58 Şuan
![]() Son Aktivite: 20.04.2011 22:57
Tecrübe Puanı: 738
![]() |
![]() Orhan bey, sizi bu güzel şiirinizden dolayı kutlarım.Alıntı olmasına rağmen güzel bir paylaşım.
Çok güzel olmuş,devamını dilerim.Diğer şiirlerinizin bazılarınıda okuma fırsatım oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() banu58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.11.2008 18:30
Tecrübe Puanı: 664
![]() |
![]() Paylaşımın için teşekkürler!Emeğine sağlık!
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|