|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Şarkışla ilçesinde eğitim veren Şehit Tuncer Çeliker Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) teknolojik imkanları ile göz kamaştırıyor. Bilgisayarlarından akıllı tahtalarına, kapalı devre yayın sisteminden diğer teknolojik imkanlarına kadar çağın gerektirdiği birçok yeniliği öğrencilerinin hizmetine sunan Şarkışla Şehit Tuncer Çeliker YİBO, çağı yakalamış durumda. Okul müdürü Adem Duran, yaptığı açıklamada, 1994 yılından bugüne kadar ilçede eğitim veren okullarının başarılı öğrenciler yetiştirdiğini söyledi. Okullarında şu anda 700 öğrencinin eğitim gördüğünü belirten Duran, ''Okulu kapanmış 36 köyün öğrencileri de burada barınmakta ve eğitimine devam etmektedir'' dedi. Okullarında teknolojik imkanların öğrencilerin hizmetine sunulduğunu anlatan Duran, ''Okulumuzda canlı yayın ve kapalı devre yayın yapabileceğimiz bir yayın sistemimiz var. Sınıflarda da interaktif tahtalarla, akıllı tahtalar mevcut. Bu tahtalar sınıfta işlenen dersleri bilgisayara kaydediyor. Mazeretleri gereği derse giremeyen öğrenciler, girmedikleri dersin bilgilerini hafıza kartlarına yükleyerek evine götürüyor ve geri kaldığı derse çalışabiliyor'' diye konuştu. Okulun öğrencileri de kendilerine sunulan teknolojik imkanlardan en iyi şekilde faydalandıklarını belirterek, okul yönetimine teşekkür etti. |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|