Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > İlçelerimiz ve Köylerimiz (Sivas ilçeler) > Köylerimiz (Sivas Köyleri)
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Köylerimiz (Sivas Köyleri) Bu köşede köyünüzü tanıtabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 22.12.2007, 23:33   #1
duzgun58
Yeni Yiğido

duzgun58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

duzgun58 Şuan duzgun58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.07.2008 12:36
Tournaments Won: 13

Tecrübe Puanı: 0 duzgun58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Daumen hoch Sİvas İMRANLI'nın Gülü TÜRKKEŞLİK KÖYÜ

Köyde sabit oturan nüfus 640 civarında iken bu oran yaz aylarında 1200’lere kadar çıkmaktadır.
1 yaylası olan köyümüzün 11 tanede ağılı olup bunlar at oluğu, sayıcı oğlu, çamlı ağıl, gözlek taşı, kışla deresi, yedi pelit, himmet oğulları, ala sakal, çit köyü, uzun göze, ve kındıralı dır.

Dernek binamız kısa zamanda gerek İstanbul’daki Türkkeşliklerin bir araya gelmesi, gerekse köyün problemlerinin çözümü yönünde önemli çalışmalara imza atar. 896 üyesi bulunan Derneğimizin Kadıköy de yapılan çok katlı kültür merkezi Tüm Sivas derneklerine örnek olacak bir yapıya sahiptir.
Kültür merkezinin 1 ve 2.katları düğün salonu, 3.katı lokal, 4.kat ise gençlerin eğitimi için dizayn edilmiştir.duzguning@hotmail.com
Köy derneğimiz ayrıca yoksul hemşerilemizin yanında olmakla beraber okumak isteyen fakir öğrencilerimize yardımcı olmayı da bir görev bilmektedir

Ayrıca kayışdağında dört katlı dernek binamız faal olarak köylülerimizin hizmetine sunulmuş olup nışan ve bayramlaşmalar dernek binamızda yapılmaktadır.İlerleyen günlerde dernek ve köyümüz hakkında geniş bilgi sunmak üzere selam ve saygılarımı sunar hepinizi Allah'a emanet ediyorum
KaRaTePeLi
Alt 26.04.2008, 14:13   #2
ersoy_34
Usta Yiğido

ersoy_34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ersoy_34 Şuan ersoy_34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2012 16:10

Tecrübe Puanı: 692 ersoy_34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Sİvas İMRANLI'nın Gülü TÜRKKEŞLİK KÖYÜ

bu köe çok gitim vede çok hoşuma gidiyor yerive mevkii
ersoy_34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)