|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Köylerimiz (Sivas Köyleri) Bu köşede köyünüzü tanıtabilirsiniz |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
22.12.2007, 23:33 | #1 |
Yeni Yiğido
duzgun58 Şuan
Son Aktivite: 26.07.2008 12:36
Tournaments Won: 13Üyelik Tarihi: 01.07.2007
Tecrübe Puanı: 0
|
Sİvas İMRANLI'nın Gülü TÜRKKEŞLİK KÖYÜ
Köyde sabit oturan nüfus 640 civarında iken bu oran yaz aylarında 1200’lere kadar çıkmaktadır.
1 yaylası olan köyümüzün 11 tanede ağılı olup bunlar at oluğu, sayıcı oğlu, çamlı ağıl, gözlek taşı, kışla deresi, yedi pelit, himmet oğulları, ala sakal, çit köyü, uzun göze, ve kındıralı dır. Dernek binamız kısa zamanda gerek İstanbul’daki Türkkeşliklerin bir araya gelmesi, gerekse köyün problemlerinin çözümü yönünde önemli çalışmalara imza atar. 896 üyesi bulunan Derneğimizin Kadıköy de yapılan çok katlı kültür merkezi Tüm Sivas derneklerine örnek olacak bir yapıya sahiptir. Kültür merkezinin 1 ve 2.katları düğün salonu, 3.katı lokal, 4.kat ise gençlerin eğitimi için dizayn edilmiştir.duzguning@hotmail.com Köy derneğimiz ayrıca yoksul hemşerilemizin yanında olmakla beraber okumak isteyen fakir öğrencilerimize yardımcı olmayı da bir görev bilmektedir Ayrıca kayışdağında dört katlı dernek binamız faal olarak köylülerimizin hizmetine sunulmuş olup nışan ve bayramlaşmalar dernek binamızda yapılmaktadır.İlerleyen günlerde dernek ve köyümüz hakkında geniş bilgi sunmak üzere selam ve saygılarımı sunar hepinizi Allah'a emanet ediyorum KaRaTePeLi
26.04.2008, 14:13 | #2 |
Usta Yiğido
ersoy_34 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2012 16:10
Tecrübe Puanı: 692
|
--->: Sİvas İMRANLI'nın Gülü TÜRKKEŞLİK KÖYÜ
bu köe çok gitim vede çok hoşuma gidiyor yerive mevkii
|
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|