24.12.2007, 10:18 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 924
|
SİVAS'a DİSKO ŞART
Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Eski Başkanı Ahat Türkmenoğlu; üniversiteli gençlerin diledikleri gibi eğlenecekleri, enerjilerini harcayabilecekleri özel mekanların, disko tarzındaki merkezlerin olması gerektiğini ifade etti. Bir internet sitesine çarpıcı açıklamalarda bulunan Ahat Türkmenoğlu şunları kaydetti; ” Sivas, okumak için Türkiye’nin dört bir tarafından gelen 27 bin öğrenciye ev sahipliği yapıyor. Daha doğrusu gönüllü 27 bin turizm rehberi desek daha doğru olur. Ancak, bu turizm elçilerimizi şehirden uzak yaşatıyoruz. Bunun için belediye başkanımız, valimiz, ticaret odamız başkanımız ve esnaf odası başkanımız üzerine düşen görevi yeterince yapıyor mu? Sivas’ta üniversite gençliğini nerede buluşturacağız? Üniversite gençliği nerede oturacak, onların eğlenebileceği, dinlenebileceği, deşarj olabileceği bir yer var mı Sivas’ta? Maalesef ben göremiyorum… Bunun için gençliğin daha güzel ve sosyal yönlerde kendilerini ifade edebilecekleri, sergilerini açabilecekleri, diskosunun, müzik ve eğlence merkezlerinin olabileceği yani kendince stres atabileceği mekânlar oluşturulmalı. Bu konuda gerekli kurum ve kuruluşların lazım olan izinleri vermeleri ve öncülük etmeleri gerektiğini düşünüyorum” dedi Kaynak:Sivas Magazin |
24.12.2007, 11:06 | #2 |
Usta Yiğido
sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42
Tecrübe Puanı: 887
|
-->: SİVAS'a DİSKO ŞART
Bence dıskodan daha iyi yerler var orala tercih edilebilir disko şart deilş bence.
|
24.12.2007, 11:24 | #3 |
Yiğido
YiGiDo_58_06_nl Şuan
Son Aktivite: 24.08.2010 20:53
Tecrübe Puanı: 685
|
Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Eski Başkanı Ahat Türkmenoğlu vermis oldugunuz beyan sizin sahsi gorusunuzdur saygi duyariz.acizhane gorusum yukarada 27000 ogrenci talebe geliyor diyorsunuz .bunun acaba kacka kaci gonullu geliyo oraya okumaya.universite bir sehrin icin hem iyi hem kotu bence .o gencler madem oraya okumaya geldilerse okusunlar .ne isleri var barlarda diskolarda.gençliğin daha güzel ve sosyal yönlerde kendilerini ifade edebilecekleri, sergilerini açabilecekleri baska seylerde yapilabilir.bizim toremizde orf ademizde ne isi var diskonun.hic dusunmemismi bu adam SIVAS halki istermi acaba SIVASTA bir diskotetek acilsin.ondan sonra vay efendim uyusturucu alkol affiniza siginiyorum fuhus olaylari gencler uzerinde artmis .insallah boyle bir sey olmaz benim gorusum SIVASIMIZ icin iyi bir mekan degil
|
24.12.2007, 11:51 | #4 |
Genel Koordinatör
Ertugrul Şuan
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22
Tecrübe Puanı: 10
|
Oda başkanımız çok doğru söylemiş,Sivas'a diskoda şart,gece kulübüde,bar,pavyonda
şart,yazık şu üniversiteli öğrencilerimize,esnaf odasının hediye ettiği modern labaratuarlarda sabahlara kadar çalışıyorlar,yeni kurulan teknoparkta teknoloji üretiyorlar, ve Üniveresite-Sanayi işbirliği ile ekonomimize katkı sağlıyorlar.Bu kadar yorgunluğunun üstüne azcık eğlenmek öğrencilerimiz hakkı ve eğlendirmek Esnaf Odalarının hakkı...
24.12.2007, 11:57 | #5 |
Tecrübeli Yiğido
banu58 Şuan
Son Aktivite: 23.11.2008 19:30
Tecrübe Puanı: 656
|
--->: SİVAS'a DİSKO ŞART
Ya fikirlere saygılıyız ama bir yanda feryad edilecek misyonerler ülkeyi hristiyanlaştırıyor diye diğer taraftan avrupanın medeniyeti DİSKOlarda,BARlarda,PAVYONlard a aranacak hangi akla hizmet ya,ben çocuğumu okumaya göndereceğim heray zar zor para yollayacağım çocuk bu tip yerlerde har vurup harman savuracak...
Bu oda başkanının neden ESKİ olduğu belli...
24.12.2007, 12:14 | #6 |
Yeni Yiğido
pirmahsuni Şuan
Son Aktivite: 24.07.2008 05:03
Tecrübe Puanı: 629
|
Bence sadece Sivasa değil birçok ile şart hatta doğu illerinede bu tür modern binalar inşa edilmeli,insanların eğlenmeyede hakları var hele hele dersten kafaları şişmiş gençler için birebir.
Maalesef Sivas bu yönde çok kısır tabii belediye izin vermezse bu tip eğlence mekanlarındanda uzak kalırız.
24.12.2007, 12:34 | #7 |
Yiğido
efe-58 Şuan
Son Aktivite: 30.03.2013 14:54
Tecrübe Puanı: 729
|
modern, gelismis, ilerici olmak icin illede sabahlara kada eglence adi altinda
her pisligi yapmakmi lagzim, yazik medeniyet adi altinda herseyimizi bizden caliyorlar halen uyúmayi tercih ediyoruz.disko ihdiyaci duyan bir kisi önce kisa bir kendi kimligini göz önune getirsin. turk,islam. eger kimliginde bunlar mevcut ise ve buna ragmen halen disko özlemi duyuyorsa. kimligini kaybetmeye baslamis demektir. bir millet dinini, dilini, unutmaya basladi ise kaybetmeye mahkumdur.benim sözum muslumanim diyenlere. digerlerinin ne gibi eglence isdedikleri onlarin bilecegi is. onlara hic bir sözum yok.. |
24.12.2007, 12:45 | #8 |
Tecrübeli Yiğido
ceylankimya Şuan
Son Aktivite: 12.06.2008 08:57
|
kesinlikle katılmıyorum.Üniversiteler gittiği yerlere bilim ve teknik uygulama götürüerken aynı zamanda gittikleri yerlerinde ahlaki açıdan etkilemektedirler. Bu tür isteklere yukarıdaki arkadaşların dediği gibi saygı duyarız ama kesinlikle açılacak bir diskoya şiddetle karşı çıkarım.Onun yerine başka mekanlar yapılabilir...
|
24.12.2007, 13:20 | #9 |
Tecrübeli Yiğido
sade58 Şuan
Son Aktivite: 20.04.2011 23:57
|
Bence çok yerinde güzel bir fikir.Sivasımızı Avrupa' ya açılması için güzel bir fırsat.Üniversite gençlerini Sivas' ta tutmamız gerek,onlarında ihtiyaçlarına saygı duymamız gerek.Şimdi turistik şehirlerde diskolar var diye,oralar dinsizmi oldular?Bunda ne var anlamıyorum.Niye gençlerimizin stres atabileceği ve en azından hafta sonlarını güzel eğlenceli bir şekilde geçirebileceği ve güzel arkadaşlık ortamının olacağı bir yer olmasınki.Eğer bir insanın içinde varsa,disko olmadanda her pisliği yapar.
Kusura bakmayın ama böyle gerici düşünmeyle bir yere gidemeyiz.Madem Avrupa Birliğine girmek istiyoruz böylesi şeylerede saygı duymamız gerek. |
24.12.2007, 13:34 | #10 |
Yeni Yiğido
amele Şuan
Son Aktivite: 16.08.2008 10:11
Tecrübe Puanı: 0
|
sivasın neden gelişmediği gayetaçık ve net bir şekilde ortada
|
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|