Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Spor > SivasSpor
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 27.12.2007, 09:39   #1
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 914 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Sivassporumuza maddi yardım edelim.

Dün Meltem tv'de yayınlanan ve Sivasımızı ele alan Yıldırmla Türkü Kervanı adlı proğramda konuklar Sivassporumuzun başkanı Mecnun Otyakmaz ve klubün bazı üyeleriydi .Mecnun otyakmaz bugün(27.12.2007) bir basın toplantısıyla Sivassporumuzu kötü durumdan kurtarmak için bir kampanya başlatacaklarını belirtti.Bu kampanyanın içerigini bu gün yapacakları bir basın toplantısıyla sayın başkanımız kamuoyuna duyuracaktır.
Sivassporu destekleyen,Sivassporlu olan ve Sivaslı olan herkes başkanımızın açıklayacağı bu kampanyaya destek versin.
Herşey sivasımız için
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2007, 09:51   #2
sivaslıgenç
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 914 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: Sivassporumuza maddi yardım edelim.

Haydi beyler bu kampanyaya destek vererek Sivassporumuzu bir nebzede olsa bu maddiyatsızlıktan kurtaralım.Bu kampanyadan olumlu yönde destek bulabilirsek Mehmet Yıldızda Sivassporda kalacakmış.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2007, 11:02   #3
sivaslıgenç
Usta Yiğido

Takımımızın daha iyi yerlere gelebilmesi için lütfen bu kampanyaya her türlü desteğimizi verelim.
Alt 27.12.2007, 12:37   #4
ceylankimya
Tecrübeli Yiğido

ceylankimya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ceylankimya Şuan ceylankimya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.06.2008 07:57

Tecrübe Puanı: 756 ceylankimya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

DESTEKLERİZ....
SİVASSPOR'A DESTEK KAMPANYASINA DESTEK VERİN...
ceylankimya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2007, 21:30   #5
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1130 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt

BEYLER TÜRKİYEDE EN AZ 6 MİLYON SİVASLI VAR HERKES CEBİNDEN 5'ER YTL ÇIKARSA VERSE BİZİ KİM TUTABİLİR SORUYORUM SİZE!!!
SİVASSPORUN ŞU ANDA 1 MİLYON 900 BİN YTL BORCU VARDIR. SİVASSPORUMUZA 4 MİLYON YTL İHTİYACI VARDIR.BU İŞLER KULİSLERDE OTOBÜSLERDE DURAKLARDA --BEN SİVASLIYIM--DİYEREK OLMUYOR SADECE İŞ ADAMLARI İÇİN DEĞİL BÜTÜN SİVASLILAR İÇİN SÖYLÜYORUM BUNU.DURMUNUZ KÖTÜ OLABİLİR; 5 YTL BEYLER FAZLA DEĞİL BİR PAKET SİGARA PARASI.HAYDİ YİĞİDO SAHİP ÇIK --YİĞİTLERİNE--

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2007, 23:10   #6
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2023 14:27

Tecrübe Puanı: 945 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick

Dün Tv58 de ki kampanyayı seyrettim gayet iyi gidiyor,bizlerde gücümüz nisbetinde birşeyler yapacağız ve gücümüz yettiğincede bu çabanın içinde yer alacağız!
Başka SİVAS yok!
Alt 27.12.2007, 23:29   #7
sivaslifani
Yiğido

sivaslifani - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslifani Şuan sivaslifani isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.10.2008 12:34

Tecrübe Puanı: 663 sivaslifani FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Sivassporumuza maddi yardım edelim.

Nasıl kötü durummuş bu? Maçlardan kazanılanlar yetmedi de Sivaslıların eline mi kaldı yani Sivasspor! Vah vahhh...
Şimdi çoğunuz bana yükleneceksiniz biliyorum ama bence çok saçma ve de gereksiz. Ona verecek parayı deniz feneri derneğine verin aç ve muhtaç insanların yüzü gülsün. Ukbaya götüreceğiniz azığınıza bir şeyler eklemiş olursunuz.
Benden söylemesi...

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
sivaslifani isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2007, 23:52   #8
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2023 14:27

Tecrübe Puanı: 945 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: Sivassporumuza maddi yardım edelim.

Alıntı:
sivaslifani Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Nasıl kötü durummuş bu? Maçlardan kazanılanlar yetmedi de Sivaslıların eline mi kaldı yani Sivasspor! Vah vahhh...
Şimdi çoğunuz bana yükleneceksiniz biliyorum ama bence çok saçma ve de gereksiz. Ona verecek parayı deniz feneri derneğine verin aç ve muhtaç insanların yüzü gülsün. Ukbaya götüreceğiniz azığınıza bir şeyler eklemiş olursunuz.
Benden söylemesi...
Öncelikle hayır ile yardımı bir birine karıştırmamak lazım,SİVASSPOR a yapılan YARDIM,deniz feneri veya kimse yokmu veya hayat ağacı derneğine yapılan HAYIR dır,sen hayır işlemek istersen bu kurumlara bağışta bulunabilirsin,ancak SİVASı dünyaya tanıtan,iş kapılarının yönünü SİVASa çevirmeye çalışan,Esnafın gelirini artıran,yıllardır doğru düzgün çalışmayan Havaalanının uluslaraarası havaalanı omasına dolaylı yoldan vesile olan SİVASSPORuda BUNA VERİLEN PARA GEREKSİZ DEYİP elinin tersi ile itemezsin.
Ben demiyorum ki hayır kurumlarına bağış yapılmasın,ama sen SİVASSPORa yapılan yardımı gereksiz görüyorsun.
SİVASSPORun aldığı paraya gelince daha federasyondan aldığımız bir para yok,3 Trilyonun yarısını alma hakkı doğdu oda lider olduğumuz için ancak sen bir deplasman maçının bir takıma maaliyetini biliyormusun?SİVAStaki tesisler kaçparayla dönüyor biliyormusun?TÜRKİYE kendini Dünyaya tanıtmak için milyonlarca dolar para veriyor,ancak SİVASSPORun Avrupa kulüplerinden biriyle maç yapması halinde ilimizin reklamının ne denli büyük olabileceğini düşündün mü hiç?
Fikirlere saygılıyız ama lütfen "ÇİÇEKLERİN PEŞİNDEN KOŞARKEN ÇİĞNEDİĞİN ÇİMENLERİ UNUTMA olur mu?"
Alt 28.12.2007, 08:37   #9
sivaslıgenç
Usta Yiğido

Standart -->: --->: Sivassporumuza maddi yardım edelim.

Alıntı:
Serd@r Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Öncelikle hayır ile yardımı bir birine karıştırmamak lazım,SİVASSPOR a yapılan YARDIM,deniz feneri veya kimse yokmu veya hayat ağacı derneğine yapılan HAYIR dır,sen hayır işlemek istersen bu kurumlara bağışta bulunabilirsin,ancak SİVASı dünyaya tanıtan,iş kapılarının yönünü SİVASa çevirmeye çalışan,Esnafın gelirini artıran,yıllardır doğru düzgün çalışmayan Havaalanının uluslaraarası havaalanı omasına dolaylı yoldan vesile olan SİVASSPORuda BUNA VERİLEN PARA GEREKSİZ DEYİP elinin tersi ile itemezsin.
Ben demiyorum ki hayır kurumlarına bağış yapılmasın,ama sen SİVASSPORa yapılan yardımı gereksiz görüyorsun.
SİVASSPORun aldığı paraya gelince daha federasyondan aldığımız bir para yok,3 Trilyonun yarısını alma hakkı doğdu oda lider olduğumuz için ancak sen bir deplasman maçının bir takıma maaliyetini biliyormusun?SİVAStaki tesisler kaçparayla dönüyor biliyormusun?TÜRKİYE kendini Dünyaya tanıtmak için milyonlarca dolar para veriyor,ancak SİVASSPORun Avrupa kulüplerinden biriyle maç yapması halinde ilimizin reklamının ne denli büyük olabileceğini düşündün mü hiç?
Fikirlere saygılıyız ama lütfen "ÇİÇEKLERİN PEŞİNDEN KOŞARKEN ÇİĞNEDİĞİN ÇİMENLERİ UNUTMA olur mu?"
Dediklerine sonuna kadar katılıyorum abi.He sivaslıfaninin dedikleri kendince doğru olabilir saygı duyuyorum ama dediğimiz gibi hayır ile yardımı birbirine karıştırmayalım.Lütfen herkes gücünün yettiği kadar yardım etsin.
Alt 28.12.2007, 09:35   #10
ceylankimya
Tecrübeli Yiğido

ceylankimya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ceylankimya Şuan ceylankimya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.06.2008 07:57

Tecrübe Puanı: 756 ceylankimya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ya Sivasspora desteği nasıl yapacaz?Bu konuda bilgi verin ...
ceylankimya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)