Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.01.2008, 15:59   #1
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24

Tecrübe Puanı: 1136 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart UYANIN ARTIK!!!

Son günlerde yaşanan milletimizi derinden yaralayan olaylar nedeniyle hepimiz acılara gark olmuşuz zaten. Bununla birlikte ülkemizde bazı münferit olaylar görüyoruz ki sanırım gözümüzden kaçıyor. Bunları son derece üzüntüyle izliyoruz.

Uzun zamandan beri gündemde olup adeta biz geliyoruz ha çekilin dercesine bağıra bağıra koparılan ve terör örgütünü dünya kamuoyunda gayet güzel servis edip arzu ettiği bir propagandaya ulaşması mı dersiniz çağdaş laik hukuk ve bilim teraneleri ile gündemi geçiştirenler mi dersiniz, satılan bankalar, stratejik önemi olan limanlar, iki yıllık karına giden telekomlar, yada örtülü ödenekten sözde A.D.D. derneğine aktarılıp ta belli bir siyasi ideolojiye aktarılan tüyü bitmemiş yetim hakkı, giden tüpraş, giden pektim, cayır cayır yakılan orman arazileri, yada Cumhuriyet tarihinde görülmemiş oranda satılan gap arazi satışı ile diğer bölgelerdeki emlak satışları sonunda çıldırıp dur diyen Hatay Valisi, yada altın çıkarmıyorlar sadece arıyorlar dedikleri kaz dağları vb. yerler, yada istihdamda ve KDV de belki yüzde 10 u bulmayan ama söz hakkı yüzde doksan TUSİAD mı dersiniz, yada esas işi aydın kadro ve akademisyen yetiştirmek olup bunun haricinde her işle uğraşmak olan YÖK , yada zar zor alınan Milli Maç ve arkasından En Büyük Türkiye ile amigo milliyetçiliği,yada şehit cenazesinden siyaset yapan başka bir şey bilmeyen politikacı ve paralelinde hayatı yanlış ve çelişkiyle dolu Sahte Atatürkçüler mi? Affınıza sığınıyorum bu yadalar bitmez.

Yakın zaman da her zaman olduğu gibi yine tribün sloganlarıyla Öğretmenler Günümüzü andık hani şu birçok velinin saygı göstermediği, öğretmenlerimizin. Bununla ilgili Adananın Kozan ilçesinde yapılan öğretmen konulu kompozisyon yarışmasında 1. olan imam Hatip lisesi kız öğrencisi ödülünü alırken başörtüsü olduğu gerekçesi ile İlçe Garnizon Komutanı ve Kaymakam tarafından alaşağı edilmiş ya… Terörist başına bile insanlık hakkını gözetirken bu ülke, acaba o yavrucağın insan hakkı, onuru, psikolojisi bir gram düşünüldü mü? Bravo orda bunu yapanlara, bravo seyirci kalanlara, bravo bu ülkede anlatmadan aktarmadan Atatürk’ü sevdirmeye çalışıp ta Atatürk düşmanlarını memleketin başına sarıp onlara olan nefretin Atatürk e yönelmesine, Orada sizin kızınızda olabilirdi…

Hakka inananlar güce inananlar kadar cesur olmadıkça sonuç değişmeyecek.

Cesaretin bittiği yerde esaret başlar!

Cesur olan kazanır!

A.G.O.B.Ü.P.

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 10.01.2008, 16:12   #2
ceylankimya
Tecrübeli Yiğido

ceylankimya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ceylankimya Şuan ceylankimya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.06.2008 08:57

Tecrübe Puanı: 761 ceylankimya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: UYANIN ARTIK!!!

"BİLİNİZ Kİ SONUNUZ ALEVLİ BİR AH'DIR
İNTİKAM ALANLARIN EN HAYIRLISI ALLAH 'tır."
ceylankimya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 10.01.2008, 16:16   #3
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1136 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt

Alıntı:
ceylankimya Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
"BİLİNİZ Kİ SONUNUZ ALEVLİ BİR AH'DIR
İNTİKAM ALANLARIN EN HAYIRLISI ALLAH 'tır."
EYVALLAH...................... .

Alt 11.01.2008, 11:12   #4
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42

Tecrübe Puanı: 919 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

Yakın zaman da her zaman olduğu gibi yine tribün sloganlarıyla Öğretmenler Günümüzü andık hani şu birçok velinin saygı göstermediği, öğretmenlerimizin. Bununla ilgili Adananın Kozan ilçesinde yapılan öğretmen konulu kompozisyon yarışmasında 1. olan imam Hatip lisesi kız öğrencisi ödülünü alırken başörtüsü olduğu gerekçesi ile İlçe Garnizon Komutanı ve Kaymakam tarafından alaşağı edilmiş ya… Terörist başına bile insanlık hakkını gözetirken bu ülke, acaba o yavrucağın insan hakkı, onuru, psikolojisi bir gram düşünüldü mü? Bravo orda bunu yapanlara, bravo seyirci kalanlara, bravo bu ülkede anlatmadan aktarmadan Atatürk’ü sevdirmeye çalışıp ta Atatürk düşmanlarını memleketin başına sarıp onlara olan nefretin Atatürk e yönelmesine, Orada sizin kızınızda olabilirdi…

Cesur olan kazanır!

Serkan abi bu bölümde değindiğin konu gerçektende çok acı ve ülkemizin acı gerçeklerinden sadece birisidir.Bu ülkede 35.000 vatan evladını ,bebekleri .oluğu .ocuğu,yaşlıyı kadını acımadan öldüren teröristler neredeyse baş üstünde tutulurken ,sadece dini gereği başını örten bacılarımız bu toplumdan dışlanılıyor ,NE DİYELİM ALLAH İSLAH ETSİN
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 11.01.2008, 16:19   #5
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1073 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: UYANIN ARTIK!!!

ADD NELER YAPIYORMUŞ MEĞER , OKUYUP BİLGİLENELİM

Alıntı:
serrrkan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Son günlerde yaşanan milletimizi derinden yaralayan olaylar nedeniyle hepimiz acılara gark olmuşuz zaten. Bununla birlikte ülkemizde bazı münferit olaylar görüyoruz ki sanırım gözümüzden kaçıyor. Bunları son derece üzüntüyle izliyoruz.

Uzun zamandan beri gündemde olup adeta biz geliyoruz ha çekilin dercesine bağıra bağıra koparılan ve terör örgütünü dünya kamuoyunda gayet güzel servis edip arzu ettiği bir propagandaya ulaşması mı dersiniz çağdaş laik hukuk ve bilim teraneleri ile gündemi geçiştirenler mi dersiniz, satılan bankalar, stratejik önemi olan limanlar, iki yıllık karına giden telekomlar, yada örtülü ödenekten sözde A.D.D. derneğine aktarılıp ta belli bir siyasi ideolojiye aktarılan tüyü bitmemiş yetim hakkı, giden tüpraş, giden pektim, cayır cayır yakılan orman arazileri, yada Cumhuriyet tarihinde görülmemiş oranda satılan gap arazi satışı ile diğer bölgelerdeki emlak satışları sonunda çıldırıp dur diyen Hatay Valisi, yada altın çıkarmıyorlar sadece arıyorlar dedikleri kaz dağları vb. yerler, yada istihdamda ve KDV de belki yüzde 10 u bulmayan ama söz hakkı yüzde doksan TUSİAD mı dersiniz, yada esas işi aydın kadro ve akademisyen yetiştirmek olup bunun haricinde her işle uğraşmak olan YÖK , yada zar zor alınan Milli Maç ve arkasından En Büyük Türkiye ile amigo milliyetçiliği,yada şehit cenazesinden siyaset yapan başka bir şey bilmeyen politikacı ve paralelinde hayatı yanlış ve çelişkiyle dolu Sahte Atatürkçüler mi? Affınıza sığınıyorum bu yadalar bitmez.

Cesur olan kazanır!

A.G.O.B.Ü.P.

ADD mitingi bıraktı, imam hatiplere yardım ediyor

2007 yılında 'Cumhuriyet Mitingleri'yle siyaset mühendisliği yapan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), 22 Temmuz seçimlerinde isteği sonuca ulaşamamıştı.

Seçim yenilgisinin muhasebesini yapan ADD, yardım kuruluşları benzeri bir çalışma içine girdi. Dinî bayramlarda kapı kapı dolaşarak yardım dağıtma kararı alan dernek yönetimi, şimdi de imam hatip liseleri (İHL) de dahil kitap ve malzeme yardımı yapıyor. Emekli Orgeneral Şener Eruygur'un başkanlığını yaptığı ADD, son olarak Doğubeyazıt İHL öğrencilerine kıyafet, kırtasiye malzemeleri dağıttı.

Sivil toplum kuruluşları, terörün panzehiri olan eğitim konusunda özellikle Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde önemli faaliyetlerde bulunuyor. ADD de bölgeye yönelik olarak bu alanda geniş bir kampanya başlattı. Derneğin genel merkez ve gençlik kolları öncülüğünde devam eden kampanya çerçevesinde varlıklı üyelerden alınan her türlü yardım, Doğu'daki fakir öğrencilere ve zor durumdaki okullara dağıtılıyor. Kampanyada herhangi bir ayrım da yapılmıyor, Derneğin Doğubeyazıt Şubesi, 20 yıllık imam hatip lisesinin boya ve badana masraflarının yanı sıra okul bahçesine bir Atatürk büstü, ihtiyacı olan tüm öğrencilere de kıyafet ve kırtasiye yardımı yaptı. Şube Başkanı Halis Teoman, köy köy dolaşıp ihtiyaç sahiplerine destek olduklarını, bu konudaki masrafları da Batı'da durumu iyi olan şubelerden sağladıklarını kaydetti. Teoman, özellikle de eğitim konusunda faaliyetlerde bulunarak teröre darbe vurmak istediklerini söyledi.

Derneğin başlattığı kampanya çerçevesinde; geçtiğimiz günlerde Kars'ta 800 aileye ilaç dağıtıldı, doktor ve diş hekimleriyle köyler gezilerek tarama yapıldı. Gümüşhane'de fakir öğrenciler için kermes yapıldı, sınavlara hazırlık kursları düzenlendi. Diyarbakır'da 39 koli kitap, giyecek ve ilaç yardımı köylere dağıtıldı.

Habib Güler, Ankara

ZAMAN GAZETESİNDEN
Alt 11.01.2008, 18:41   #6
sivaslıgenç
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 919 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: UYANIN ARTIK!!!

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

2007 yılında 'Cumhuriyet Mitingleri'yle siyaset mühendisliği yapan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), 22 Temmuz seçimlerinde isteği sonuca ulaşamamıştı.

Seçim yenilgisinin muhasebesini yapan ADD, yardım kuruluşları benzeri bir çalışma içine girdi. Dinî bayramlarda kapı kapı dolaşarak yardım dağıtma kararı alan dernek yönetimi, şimdi de imam hatip liseleri (İHL) de dahil kitap ve malzeme yardımı yapıyor. Emekli Orgeneral Şener Eruygur'un başkanlığını yaptığı ADD, son olarak Doğubeyazıt İHL öğrencilerine kıyafet, kırtasiye malzemeleri dağıttı.

Sivil toplum kuruluşları, terörün panzehiri olan eğitim konusunda özellikle Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde önemli faaliyetlerde bulunuyor. ADD de bölgeye yönelik olarak bu alanda geniş bir kampanya başlattı. Derneğin genel merkez ve gençlik kolları öncülüğünde devam eden kampanya çerçevesinde varlıklı üyelerden alınan her türlü yardım, Doğu'daki fakir öğrencilere ve zor durumdaki okullara dağıtılıyor. Kampanyada herhangi bir ayrım da yapılmıyor, Derneğin Doğubeyazıt Şubesi, 20 yıllık imam hatip lisesinin boya ve badana masraflarının yanı sıra okul bahçesine bir Atatürk büstü, ihtiyacı olan tüm öğrencilere de kıyafet ve kırtasiye yardımı yaptı. Şube Başkanı Halis Teoman, köy köy dolaşıp ihtiyaç sahiplerine destek olduklarını, bu konudaki masrafları da Batı'da durumu iyi olan şubelerden sağladıklarını kaydetti. Teoman, özellikle de eğitim konusunda faaliyetlerde bulunarak teröre darbe vurmak istediklerini söyledi.

Derneğin başlattığı kampanya çerçevesinde; geçtiğimiz günlerde Kars'ta 800 aileye ilaç dağıtıldı, doktor ve diş hekimleriyle köyler gezilerek tarama yapıldı. Gümüşhane'de fakir öğrenciler için kermes yapıldı, sınavlara hazırlık kursları düzenlendi. Diyarbakır'da 39 koli kitap, giyecek ve ilaç yardımı köylere dağıtıldı.

Habib Güler, Ankara

ZAMAN GAZETESİNDEN
İyi bir şey yapmış yani saolsun Allah razı olsun da sen heralde siyasi birşey gütmüyorsun deme bu yazıdan.
Alt 11.01.2008, 21:19   #7
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Habib Güler, Ankara

ZAMAN GAZETESİNDEN
add nin ne yaptığını sen iyi bilirsin başörtüsüne dil uzattığın gibi e bunlarıda bilirsin artık.ÖNCE MALI GÖTÜRÜYOLAR HER TÜRLÜ PİSLİĞİ YAPIYOLAR SİYASİ..... DEDİĞİMİZ SİYASETÇİLİĞİ OYNUYORLAR FOYALARI ORTAYA ÇIKTIMI ULU ÖNDER M.KEMAL ATATÜRK'ÜMÜZÜN ARKASINA SIĞINIYOLAR.
BÖYLE İNSANLAR İÇİN YORUM YAPMAK BİLE YERSİZ!!!

Alt 11.01.2008, 21:23   #8
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4561 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Pfeil -->: UYANIN ARTIK!!!

Bence herkesin kendi işini yapması daha güzel olur diye düşünüyorum
Alt 11.01.2008, 21:29   #9
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

İŞİNİ İYİ YAPAMAYANLARA KARŞI ÇIKMAK İÇİN İŞİN İÇİNE GİRMEK LAZIM DEĞİLMİ SAYIN ABİCİM!!!

Alt 12.01.2008, 17:42   #10
sivaslıgenç
Usta Yiğido

Alıntı:
serrrkan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
add nin ne yaptığını sen iyi bilirsin başörtüsüne dil uzattığın gibi e bunlarıda bilirsin artık.ÖNCE MALI GÖTÜRÜYOLAR HER TÜRLÜ PİSLİĞİ YAPIYOLAR SİYASİ..... DEDİĞİMİZ SİYASETÇİLİĞİ OYNUYORLAR FOYALARI ORTAYA ÇIKTIMI ULU ÖNDER M.KEMAL ATATÜRK'ÜMÜZÜN ARKASINA SIĞINIYOLAR.
BÖYLE İNSANLAR İÇİN YORUM YAPMAK BİLE YERSİZ!!!
Abi çokk haklısın gerçektende dini veya böşörütsünü vs. vs. kötülerler bir kişi çıkıpta yanlış yapıyorsunuz dersede hemen Atatürkü öne sürüyorlar.
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)