|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
Son Aktivite: 02.05.2015 00:50
Tecrübe Puanı: 1098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir kuyruk var ve birisi öne geçmek istedi ne derdiniz tepkiniz ne olurdu ?
KLASIK ; Sıraya geç kardeşim! NEOKLASIK; Şeker kardeşim sıraya geçermisin! REALİST; Sıra var ! SÜRREALİST; Sallandıracaksın bak bunların ikisini kızılayda, bak bir daha yapabiliyorlarmı. ROMANTİK; Beyefendi sanırım sırayı görmediniz. NATURALİST; Sırana geç. MODERN; Efendim insanlarımız eğitimsiz ,halbuki avrupa'da... POSTMODERN;Sırana geç ulan ayı! UZLAŞIMCI; Aceleci olmasa öne geçmezdi,üzmeyin garibi! DEVRİMCİ; Altyapı sorunları çözülmeden halkımız sıraya geçmez,devrim olunc aherkes hizaye geçicek KADERCİ; İki dakika fazla beklesek kıyametmi kopar,kısmetse hepimizin işi görülür. FELSEFECİ(Septik, kuşkucu);Ön ve arka kavramları görecelidir,o tarafın ön taraf olduğuna kim karar verdi?Öne geçtiğini zanneden aslında arkadaya da geçmiş olabilir KANTÇI; Efendim alğılanmayan şeyler yok demektir,bakmayın o tarafa adam yok olur. KÖTÜMSER VAROLUŞÇU; Herkes bir gün ölecek onurlu bir şekilde bekleyin,bir gün o adamda ölecek. İYİMSER VAROLUŞÇU;Sıkmayın canınızı,şu anın tadını çıkarmaya çalışın,bakın ne güzel hayattasınız ve birileri önünüze geçebiliyor HÜMANİST;İnsanlık bir bütündür,birimiz hepimizi,hepimiz birimiz içi.Dolayısıyla birimiz öne geçince aslında hepimiz öne geçmiş oluruz...
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|