Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Spor > SivasSpor
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 01.02.2008, 03:10   #1
EyüphanAydın
Yasaklı

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EyüphanAydın Şuan EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.05.2010 12:45

Tecrübe Puanı: 0 EyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer Anblick
Standart ZİRVEYE ADIMIZI YAZDIRACAĞIZ

Fenerbahçe maçının ardından teknik direktör Bülent Uygun tarafından lige verilen ara nedeniyle 4 gün izin verilen futbolcular, dün akşam saatlerinde kulüp tesislerinde toplanarak antrenmanlara başladı.
Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçları ve 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası΄na hazırlanan (A) Milli Takım΄ın İsveç ile yapacağı özel maç nedeniyle lige verilen arada 4 gün izin yapan Yiğidolar, dün akşam 17.00΄da kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla Gaziantepspor maçı hazırlıklarına başladı.
Fenerbahçe΄ye sahasında 4-1 mağlup olarak liderlik koltuğunu Galatasaray΄a kaptıran Sivasspor, ligin 21. haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarını yaptığı idmanla start verdi.
Şu anda topladığı 43 puanla, lider Galatasaray ve ikinci sıradaki Fenerbahçe΄nin ardından ligde 3. sırada yer alan kırmızı-beyazlı ekip, tekrar ligin zirvesine yükselebilmek için çalışmalara başladı.

UYGUN: ΄΄TEKRAR ZİRVEYE ADIMIZI YAZDIRACAĞIZ΄΄

Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun ise ΄΄Fenerbahçe maçı geride kaldı. Artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Kalan maçlarımızda başarılı sonuçlar alacağız ve tekrar zirveye adımızı yazdıracağız΄΄ dedi.
Oyuncuları ile gurur duyduğunu ifade eden Uygun, ΄΄Savaşan, mücadele eden, fair-playden ödün vermeyen, yenildiği maçlardan sonra bile rakip takım taraftarı tarafından alkışlanan bir takıma sahip olduğum için oyuncularımla gurur duyuyorum΄΄ diye konuştu.
Bu sezonki başarıları ile spor kamuoyunun, taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin takdirini kazandıklarını, başarılarının UEFA ve FİFA΄nın resmi internet sitelerinde bile yer aldığını, ulusal basının yanı sıra İngiltere΄de yayımlanan bir gazetede bile Yiğidoların başarısının konuşulduğunu belirten Uygun, ΄΄Gelecek dönemde de alacağımız başarılı sonuçlarla, Yiğidoların adını tüm dünyaya duyuracağız΄΄ dedi.
Sivasspor yönetimi ise Sivasspor΄a gönül veren herkesi takıma destek vermeye çağırdı. Fenerbahçe mağlubiyetine rağmen hala ligin üst sıralarında bulunduklarını belirten yönetim, bu başarının sezon sonuna kadar devam edeceğini kaydetti.
Sivassporlu futbolcular, Fenerbahçe yenilgisini unuttuklarını ve Gaziantepspor΄a bilendiklerini ifade ettiler. Sivasspor΄a gönül verenlere bu sezon büyük coşku ve sevinçler yaşattıklarını belirten futbolcular, sezon sonuna kadar daha nice coşkular yaşatacaklarını kaydettiler.
Sivasspor΄un gol yollarındaki en önemli silahı olan kaptan Mehmet Yıldız, ΄΄Fenerbahçe maçını unuttuk. Artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Ben ve takım arkadaşlarım, başkanımız Mecnun Otyakmaz, yönetim kurulu üyelerimiz ve teknik direktörümüz Bülent Uygun΄un önderliğinde, Sivasspor΄un başarısı için takım ruhu içerisinde var gücümüzle mücadele ediyoruz. Hedeflediğimiz başarıyı elde ederek, taraftarımıza nice sevinçler ve coşkular yaşatacağız” dedi.
Sivasspor΄un başarılı sol kanat oyuncusu Hayrettin Yerlikaya ise Fenerbahçe maçının artık geride kaldığını, kalan maçlarda en iyi sonuçları alarak Sivasspor΄u yeniden zirveye taşıyacaklarını söyledi.
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2008, 11:59   #2
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: ZİRVEYE ADIMIZI YAZDIRACAĞIZ

İnşaAllah yazdırırız. Gaziantep maçını kazandık mı inşallah gerisi gelir.

΄΄TEKRAR ZİRVEYE ADIMIZI YAZDIRACAĞIZ΄΄

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)