Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
SivaSSpor Otobüsüne Kavuşuyor. - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar Spor Haberleri

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 12.02.2008, 20:27   #1
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart SivaSSpor Otobüsüne Kavuşuyor.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasınca başlatılan Sivasspor'a Otobüs Kampanyası çerçevesinde kulübe alınması planlanan özel donanımlı otobüsün siparişinin verildiği bildirildi.

Sivas TSO'dan yapılan yazılı açıklamada, TSO tarafından Sivasspor Kulübü'ne özel donanımlı otobüs alınması amacıyla başlatılan kampanyada sona doğru gelindiği kaydedildi.

Kulübün istediği ''Mercedes Trevago'' marka otobüsün siparişinin verildiğinin belirtildiği açıklamada, otobüsün nisan ayında Sivasspor'a bağışlanacağı bildirildi.

İlk yarıyı lider bitirerek yeni yıla şampiyon giren Sivasspor'a yakışır tam donanımlı otobüs için düğmeye basıldığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
''TSO tarafından başlatılan ve başarıyla yürütülen kampanya amacına ulaşıyor. TSO yönetim kurulu ve meclis üyeleri, tüccar, sanayici ve işadamları, odalar ile yurt içi ve yurt dışındaki yiğidoların destek verdiği kampanya çerçevesinde 320 bin Avroluk otobüs sipariş edildi. Sivasspor Yönetim Kurulu ve teknik ekibin isteği doğrultusunda alınacak otobüs üzerinde modifiye çalışmaları yapılacak. Tam donanımlı bir hale dönüştürülecek otobüs nisan ayında törenle Sivasspor Kulübüne hediye edilecek.''

TSO Başkanı Osman Yıldırım ise Sivasspor'un her zaman yanında ve destekçisi olduklarını belirterek, ''Sivasspor'umuza yakışır bu otobüsü almak için kampanyamıza destek olan herkese teşekkür ediyorum'' dedi.
Alt 12.02.2008, 20:35   #2
CrSivaslim58
Usta Yiğido

CrSivaslim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CrSivaslim58 Şuan CrSivaslim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.12.2023 20:33
Autobahn Champion! Caravan Toss Champion! F/A-18 Hornet Champion! Happy Heks Champion! Kingdom Of Gold Champion! Sheep Pool Champion! Yeti Strikes Back Champion!
Tournaments Won: 2

Tecrübe Puanı: 869 CrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yok
Standart --->: SivaSSpor Otobüsüne Kavuşuyor.

ben bunu coktandir billiyordum ama olsun.

bu payllasim icin tesekürrler.
CrSivaslim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)