|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
17.02.2008, 23:45 | #1 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 12:45
Tecrübe Puanı: 0
|
SİVAS TSO'DAN KAYAKÇILARA MALZEME DESTEĞİ
Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Sivas Kayak İhtisas Kulübü'ne malzeme desteğinde bulundu.Kulübün kayak antrenörü İdris Kor, yaptığı açıklamada, Sivas Kayak İhtisas Kulübü olarak Sivas'ta kayak sporunu geliştirmeye çalıştıklarını söyledi.
Kulüp olarak kayağa ilgi duyan çocukları ve gençleri en iyi şekilde yetiştirdiklerini, şampiyonalara hazırladıklarını ifade eden Kor, milli takıma sporcu gönderebilmek için çaba gösterdiklerini kaydetti.Sivas TSO'nun kulüplerine malzeme desteğinde bulunduğunu belirten Kor, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.Sivas Havaalanı yakınındaki alanda bugün başlayan Kayaklı Koşu 2. Etap Kayak Yarışlarına 16 sporcu ile katıldıklarını ifade eden Kor, bu yarışlarda dereceye giren sporcuların milli takıma katılabilmek için çalışacağını söyledi. Kor, ''Hedefimiz bu sene için 2-3 tane sporcumuzu milli takıma gönderebilmek'' dedi. |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|