|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar Spor Haberleri |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
19.02.2008, 08:15 | #1 |
Navigator
_DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
|
MHK BAŞKANI SARVAN OLDU!
Türkiye Futbol Federasyonu'nda yeni dönem yeni isimleri de beraberinde getiriyor! Hasan Doğan'ın başkanlığındaki Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na da eski hakemlerden Oğuz Sarvan'ı getirdi. Tahkim Kurulu başkanı ise Adnan Türkkan oldu.
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün gerçekleştirdiği ilk toplantısında Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na Oğuz Sarvan'ı getirdi. Oğuz Sarvan'ın başkanlığındaki Merkez Hakem Kurulu'nun üyeleri ise şöyle belirlendi: Adnan Şeker Osman Erdal Fırat Galip Bittigen Tuncay Güdü Zihni Aksoy Osman Avcı Ünsal Çimen Yüksel Okçuoğlu Öte yandan Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün gerçekleştirdiği ilk toplantısında Tahkim Kurulu Başkanlığı'na, Disiplin Kurulu'nun eski başkanı Adnan Türkkan'ı, Gözlemciler Derneği Başkanlığı'na ise Kemal Dinçer'i getirdi. Yönetim Kurulu'nun bugün yapmış olduğu toplantı sonucunda oluşan kurullar şöyle: TAHKİM KURULU Başkan Av. Adnan Türkkan Üyeler Tanju Güvendiren, Doç. Dr. Yener Ünver, Doç. Dr. Suat Sarı, Av. Deniz Tolga Aytöre, Yrd. Doç. Dr. Nihat Güman, Av. Mehmet Doğan Yedek Üyeler Av. Mehmet Oğuz, Av. Namık Kemal Marmara, Hukukçu Sait Yalazay, Savcı Aydın Yılmaz, Av. Halil Tomruk, Av. Kubilay Marangoz PROFESYONEL FUTBOL DİSİPLİN KURULU Başkan Av. Reşat Bostan Üyeler Av. Temel Kaplan, Doç. Dr. Bekir Mahmut Kaşıkçı, Av. Mustafa Urgancı, Av. Argun Kerestecioğlu, Av. Ahmet Deniz Arı, Av. Mehmet Yaya Yedek Üyeler Av. Özgür Mert Balcı, Av. Celalettin Sayın, Av. Alp Tunga Çelebi, Av. Oktay Erdoğan, Av. Ömer Demir, Av. İsmail Baydar GÖZLEMCİLER VE TEMSİLCİLER KURULU Başkan Kemal Dinçer Üyeler Sefer Altuntaş, Ahmet İbanoğlu, Cem Tosyalı, Yılnur Önen, Gazanfer Doğu, Gökhan Berker, Fatih Tanfer, Altan Kutucu, Musa Soykarcı, Şener Aydın AMATÖR FUTBOL DİSİPLİN KURULU Başkan Tacar Çağlar Üyeler Maksut Mete, Yener Civelek, Nail Karaaslan, Egemen Magat, Abdullah Albunar, Murat Kandazoğlu DIŞ İLİŞKİLER KURULU Başkan Cem Duna |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|