Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 27.02.2008, 14:45   #1
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1039 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Böse Üç YIL İçinde Milyoner Nasıl Olunur ?

Önce amerikan çıkarlarına hizmet edecek bir parti kurmak için ag ve rte gibi ingilizce öğrenmek üzere fetonun daha önceden hazırlığını yaptığı adresler amerikada kursa yazılırsın, 6 ay sonra gelip parti kurarsın sonrada etrafta eski yeni milli görüş gömleği giyip çıkarmaya hazır ne kadar mücahid ( müteahhit) varsa başına toplarsın çok sağlam havuza parayı toplayacak bigüzel badene bıyık bey amcalar ve sekreterleri toplarsın sonra sonrası aşağıdaki hikaye
sana ise maaşı kesilecek emekli hastane bulamayan ssklı odun kömür dilene toplum kalır

okuyun uyanınnn bir inanç üzerinden nasıl hırsızlık yapılır okuyun ibret alın, bırakın bana burada vevap yetiştirmeyi allahı büyük mü yazdım küçük harflemi yazdım diye sataşacağına git geleceğine sahip çık inançlı müslümanım ben sana inanıyorum saf inancına ama ya sen kime inanıyorsun bir düşünnn derimmmmmmmmmm

Üç yıl içinde milyoner oldu 27 Şubat 2008

Dokuz yıldır Beyaz’la nikáhsız yaşayan Bendigar Cengiz, Beyaz’ın parayı vermemek için böyle bir yönteme başvurduğunu ve önceleri fakir birisiyken son üç yıl içerisinde arsa işinden milyonlar kazandığını söyledi.

KAMUOYUNA yansıyan skandal dolayısıyla BEL-PA Genel Müdürlüğü’nden istifa etmek zorunda kalan Yalçın Beyaz’la ilgili iddialar birbirini kovalamaya devam ediyor. Dokuz yıldır nikáhsız olarak Cengiz’le birlikte yaşayan Bendigar Cengiz, Hürriyet’e konuştu. Cengiz, suçlamaların aksine Beyaz’ın kendisinden para sızdırdığını, bazı bakanlarla birlikte arsa edinmek için 500 bin YTL parasını aldığını, vazgeçince de parayı vermemek için bu yola başvurduğunu söyledi. Bendigar Cengiz, önceleri fakir olan Beyaz’ın son üç yıl içerisinde arsa işinden milyonlar kazandığını da iddia etti. Cengiz’in açıklamaları, özetle şöyle:

FIRILDAK BİR ADAM

"Ağabeyinin öldüğünü, karısının hamile olduğunu, gelenek için onunla evlendiğini, benim gibi bir kadına ihtiyacı olduğunu söyleyip beni ikna etti. Beraber yaşamaya başladık. Ama ağabeyinin eşi ile evlenmediğini öğrenince bu defa eşinden boşanıp benimle resmi nikah kıyacağı vaatlerinde bulundu. Fırıldak, yalancı, seviyesiz, yanlış bir adam olmasını bilmeme rağmen bir kadının üç gün bir erkekle oynayıp zıplayıp gitmemesi adına zehir yuttum içime attım. Beraberliğimizi beni aldattığını öğrenene kadar sürdürdüm.

ARSA İÇİN PARA VERDİM

Beraber yaşarken birkaç iş yapmaya kalktık, hep kazık atıp yerime oturttu. ’Şu şu bakanlarla birlikte arsa alalım, iyi para kazanırsın’ diye teklifte bulundu. ’Eskişehir yoluna sıfır arsa var’ dedi. Parayı verdim, güvence olarak senet aldım. Arsaya bakmaya gittim, mezarlığın içi olduğunu görünce almaktan vazgeçtim. Senet olayından altı ay sonra eski sekreteri Füsün Çağlayan ile ilişkisinin olduğunu öğrendim. Çocuklarının üzerine, Kabe üzerine, ailesinin üzerine Kur’ana el basıp ilişkisi olmadığını söyledi. Sonra sekreterinden iki çocuk yaptığını öğrendim. Bana yeminler eden adam savcıya verdiği ifadesinde ilişkisini kabul ediyor.

PEŞKEŞE GÜVENİYOR

Aldatılmayı kabul edecek kadar onursuz değilim. Hayatımdan çıkardım. Aradan altı ay geçti paramı istedim, vermemek için bu iftiralara başvurdu. Bıçağı dayayıp senet imzalatmışım, para getirtmişim, bunları çocuğa anlatsanız güler geçer. Amacı beni bitirmek, dokuz yıldır kandırıp sömürdüğü yetmiyor. Tabii arsaları peşkeş çektiği insanlara güveniyor. Onları arkasına alarak beni hapse attırmaya uğraşıyor, beni hapse sokacak, sonra gidip o kadınla yaşayacak.

ÜÇ YILDA MİLYONLAR

Aileden varlıklıymış. Varoşlarda simit-su satarak büyüdü. Lise diplomasını torpil ile Erzurum’dan getirtti. Hasbelkader belediye başkanı olmuş işte. Bazı bakanların ağızından girip burnundan çıktı. Benimleyken şoförüm gibiydi. Ankara’da ilk Amerikan cipe binen birisiyim. Kredi kartlarını ödemek için o bankadan alır, diğerini kapatırdı. Son üç yılda, kendisiyle tanıştırılan insanlara arsa satarak zengin oldu, milyonları götürdüler.

BİRE AL BEŞYÜZE SAT

Bir ekibi var. Köylüden, vatandaştan, garibandan değersiz diye arazileri önceden bir liraya alıyorlar. Plan proje imar uydurup, aynı arsaları insanlara beşyüz liraya satıyorlar. Bunlar döviz spekülatörü gibi arsa spekülatörlüğü yapıyorlar. Arsa rantlarını aralarında bazı yargı, emniyet mensubu gibi peşkeş çektiği insanlar da var. Bunlara güvenerek bu tezgáhları kuruyor.

Medyumu, beni tehdit etti

BEL-PA eski Genel Müdürü Yalçın Beyaz’ın ifadelerinde adı geçen, Bendigar Cengiz’in, "Evleneceğim kişi" dediği Hamza Kaya, dün Hürriyet’e bir açıklama yaptı. Kaya, "Asıl benim can güvenliğim yok. Yalçın Beyaz’ın, Recep Kaplan diye bir medyumu var. Defalarca ona aratıp yok büyü yaptık, yok şunu yaptık bunu yaptık diye tehdit ediyor. Ben de bir keresinde sinirlenip "Senin de medyumunun da..." diye mesaj yazdım. Sürekli tehdit eden Beyaz ve ekibidir. Bu nedenle İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştum. İftira atıp beni PKK’lı gibi göstermeye çalışıyor" dedi. ANKARA

Soruşturma başlatıldı

ANKARA Cumhuriyet Başsavcılığı, Yalçın Beyaz hakkında Hürriyet’te yayınlanan haberleri ihbar kabul ederek soruşturma başlattı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de istifası kabul edilen Beyaz hakkında çıkan haberler ve özellikle mal varlığı konusunda inceleme başlatıldığını açıkladı. Gökçek, "Konuyu, Teftiş Kurulu’na sevk ettik. Teftiş sonucuna göre gereği yerine getirilecek" dedi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu, yayınlanan haberlere ilişkin olarak Beyaz hakkında suç duyurusunda bulundu. Memur Suçları Soruşturma Bürosu, suç duyurusu üzerine Beyaz hakkında soruşturma başlattı.

Yorum Sayısı 3 / 193 Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Bu haberin diğer yorumları

cengiz bula 27/02/2008 - 11:13

SAADET ZİNCİRİ BENZERİ BİR OLAY
BİRZAMANLAR TİTANCILAR HEY HEY DİYE BAĞIRIR PARSAYI GÖTÜRÜRDÜ
İSLAMCILARDA ŞİMDİLERDE ALLAH ALLAH DİYE BAĞIRARAK GÖTÜRÜYORLAR..
TAKTİK AYNI SADECE GÖRÜNTÜLERİ FARKLI

Çok İyi %95 İyi %0 Normal %0 Kötü %0 Beğenmedim %2

emin eğri 27/02/2008 - 11:12

Çok başarılı(!) Melih GÖKÇEK'in savunduğu kişi bu işte!Şimdi neler diyeceksin Gökçek?..İşte malı götüren DİN'i kuvvetli,dürüst(!) kişiler bunlar!

Çok İyi %98 İyi %0 Normal %0 Kötü %0 Beğenmedim %1

Ahmet Cicek 27/02/2008 - 11:02

YIYIN BEYLER YIYIN DEVLETIN KERIZI BITMEZ BU MEMLEKET KERIZ YETISTIRME SAMPIYONU DUNYADA, DINDARI ILE DINSIZI ILE BU MEMLEMETIN INSANI BU ULKEYI YIYE YIYE BITIREMEDI DUVARA TOSLARSAK BIRGUN SUCLU HAZIR AVRUPALI AMERIKALI SUC ONLARIN KESIN, KIMSE DEMEZKI BIZIM MAYAMIZ BOZUK BIZ MAHVETTIK ULKEYI DIYE.
Alt 27.02.2008, 14:50   #2
özdemir
Usta Yiğido

özdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özdemir Şuan özdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.12.2014 16:25

Tecrübe Puanı: 728 özdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: Üç YIL İçinde Milyoner Nasıl Olunur ?

ya sen bazı alimleri beğenirsin beğenmezsin kimse buna karışamaz
ama kişilerden bahsederken öyle alaycı tavrınla ne yapmaya çalıştığını anlayabilmiş değilim
senin alaycı tavırlarla bahsettiğin kişiden milyonlarca insan faydalanıyor ve düşüncelerine önem verip, senin gibi bu tavır yaklaşan kişilere karşı her zaman sağduyulu davranın diyor
lütfen yazılarında biraz daha saygı olsun kardeşim
Alt 27.02.2008, 14:55   #3
KARAKAYA83
Yiğido

KARAKAYA83 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KARAKAYA83 Şuan KARAKAYA83 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.07.2009 11:21

Tecrübe Puanı: 626 KARAKAYA83 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

TMM DEDİGİN DOGRU OLABİLİR AMA TÜRKİYEDE FİKİRLERİNE SAYGI DUYULUCAK O KADRA İNSAN VARKİ SEN ONLARI HİÇE SAYIYORSUN SEN KİMSİNKİ BÖLE KONUŞUYOSUN BNM YADA BAŞKASININ SEVDİĞİ İNSANLAR HAKKINDA ÖLE KONUŞABİLİYORSUN DÜŞÜNCE VE FİKİRLERİNİ KENDİNE SAKLA ARKADAŞ BIRAK BURDA BÖLE AYKLAR YAPMAYI VE BİLİDİGİN YOLDA YÜRÜ BAŞKASINADA KARIŞMA BİZİM AKIL HOCALARIMIZ VAR SNN DEN ALCAK DİLİZ ÇOK ŞÜKÜR
KARAKAYA83 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 27.02.2008, 15:04   #4
abircan
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1039 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

bak ne güzel söylüyorsun sen bildiğin yolda yürü bende bildiğim yolda diyorsun daha bu lafın üstüne birşey demem arkadaşım
herkes selametle bildiği yola devam etsin
forum forum için yapılır tartışalım diye inandığın gibi devam edeceksen rastgele bi sözüm olmaz arkadaşım zorla yorum yaz demiyorumya, ama zorla bana yazma diyemezsiniz

işte demokrasi tamda bu

bu ülkede basın dördüncü güç değilse bu görev biz vatandaşlara düşer bununde en iyi yolu bu bağımsız tartışma ortamlarıdır
saygılar size ama başka adreslere değil
Alt 27.02.2008, 15:08   #5
KARAKAYA83
Yiğido

ABİCİM SEN YORUM YAPMIYORSUN DALGA GEÇİYORSUN FARK BURDA BEN DALGA GEÇMİYORUM SAYGI DUYUYORUM AMA SEN BUNU YAPAMAZSIN NEDEN EZİLİRSİN YAPARSAN DEMİ İNSANLARA TEPEDEN BAKICAN İNANÇLARIYLA DALGA GEÇİCEN
Alt 27.02.2008, 15:10   #6
özdemir
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 728 özdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

sana yazma diyen yokki abircan kardeşim
ama neden saygı çerçevesi içinde eleştiri yapmıyorsun
birileri senin ismini yada sevdiğin kişilerin ismini yamultup yumultup söylese sen memnunmu kalırsın
düşüncelerini beğenmezsen beğenme kardeşim burda kimse sana onları beğen diye zorlamıyor
ama insanların isimleri ile, kişisel bilgileri ile dalga geçer gibi konuşma
öyle konuşman seni yüceltmez bunu bilmelisin
Alt 27.02.2008, 15:20   #7
abircan
Usta Yiğido

Alıntı:
KARAKAYA83 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ABİCİM SEN YORUM YAPMIYORSUN DALGA GEÇİYORSUN FARK BURDA BEN DALGA GEÇMİYORUM SAYGI DUYUYORUM AMA SEN BUNU YAPAMAZSIN NEDEN EZİLİRSİN YAPARSAN DEMİ İNSANLARA TEPEDEN BAKICAN İNANÇLARIYLA DALGA GEÇİCEN

ne zamandan beri kişiler şahışlar inançla özdeş oldu
Alt 27.02.2008, 15:22   #8
özdemir
Usta Yiğido

Alıntı:
özdemir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
birileri senin ismini yada sevdiğin kişilerin ismini yamultup yumultup söylese sen memnunmu kalırsın
düşüncelerini beğenmezsen beğenme kardeşim burda kimse sana onları beğen diye zorlamıyor
niye bana kulak vermiyorsun abircan kardeşim
senden istediğim çok bi şey değil
Alt 27.02.2008, 15:28   #9
KARAKAYA83
Yiğido

NEREYE ÇEKERSEN ORAYA GİDER FETULLAHÇI FALAN NE TABİRLER BÖLE
Alt 27.02.2008, 15:29   #10
abircan
Usta Yiğido

Alıntı:
özdemir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
o dediğin kişi artık herhangi biri değil, milli bakanı değil ama yüzler okulu dersaneyi yönetip yönlendiriyor

koç sabancı değil ama milyarlarca ytl lik koca şirketleri sevk ve idare ediyor, altı üstü emekli bir imam memur yani

ama şu anda tamda bugünlerde bizim bilmediğimiz vatandaş olarak seni beni bağlayan yeni anayasa taslağı onun huzurunda abd de görücüye çıkıyor buradaki malum ülke konsoloslarının denetiminden sonra , ama bu ülkenin muhalefetinin üniversitelerinin barolarının tüm sivil toplum örgütlerinin tartışmasına açılmadan o adı neyse artık yamultmayacağım fetullah gülen hoca efendi hazretleri kontrolünde amerikada ilgili çevrelerle konferansla tartışmaya açılıyor

ama benim de vatandaşlık numaram var seninde diğer 70 milyon Türk evladınında ama bu adını yamultamadığım net yazacağım hoca efendi fetullah gülen hazreti senin benim ve 70 milyonun ortak paydası olan toplumsal sözleşmemizi bizden kaçıran bu sözde Türk hükümetinin temsilcileri ve onların çokkkk değerli bilim (ilim diyecektim alışkanlık işte tühhh ) kurulları heyetiyle tartışmayı önce amerikalara açıyor allah allah gelde çıldırma gelde saygı duy

ben vatandaşım kimse kimseden üstün değil sorar sorgularım allah bana beyin vermiş kardeşim, sende bir sor kendine haksızmıyımmm, sende sorgula hükümetini, hocanı, alimini
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)