Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Spor > SivasSpor
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 27.02.2008, 18:32   #1
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Uygun'dan iddialı sözler!

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, hedeflerini sezon sonuna kadar kovalayacaklarını belirterek, "Biz Anadolu'dan da bir takımın şampiyon olabileceğini gösterdik. Bunu sağlayabilecek hocalardan biri de benim ve mutlaka bir takım şampiyon olacaktır" dedi.

Bursaspor maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Bülent Uygun, son derece zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, "Bursa güçlü bir takım. Geçen hafta Fenerbahçe'yi yenmiş olması, uzun bir aradan sonra kendi seyircisiyle buluşuyor olması maçı daha da zorlaştırıyor. Bizim kendimize çizdiğimiz hedefler doğrultusunda bu maçtan puanla dönmemiz gerekiyor. Ne kadar eksiğimiz olursa olsun futbol adına güzellikleri sunan, mücadele eden, bireysel yetenekleri sergileyen, yense de yenilse de alkışlanan bir Sivasspor göreceksiniz. İnşallah puanla dönmeyi başarırız" diye konuştu.

BİR GERÇEĞİ GÖSTERDİK
Sivasspor'un bu seneki performansı ile Anadolu takımlarının hafızalarına şampiyonluk söylemini soktuğunu ifade eden Uygun şöyle devam etti:
"Bazı gerçekleri görmek istemeyenler var. Sevimli ve sempatik bir takım iken bizim başarımızı 40 milyon kişi takdirle karşılıyor ve seviyor. Bazı köşe yazarları ise Sivasspor'un düşüşe geçeceğini ifade ederek taraftarlara sürekli bunu empoze ediyor. Halen bu düşüş olmamasına rağmen bu imalar devam ediyor. Bu kadar kısıtlı kadro, bütçe ve sakata rağmen aldığımız puanları ortaya koyarsanız görürsünüz. At gözlügü ile bakanlar kendi önlerini görmediği için bu başarıyı görmezler. Bizi sevenler ve destek olanlarla yolumuza devam ediyoruz. Sivasspor olarak Anadolu'dan bir takımın şampiyon olacağı gerçeğini gösterdik. Bundan sonra bir takım şampiyon olacaktır. Yönetimimizle doğlu planlama ve proje ile sistemli ve bilinçli olarak çalışarak buraya geldik ve yolumuza devam ediyoruz. Bizi seven ve destekleyenlere layık olmak istiyoruz. UfEFA ve Şampiyonlar Ligi'ne gitmek bizim hedeflerimiz arasında. Düşüşe geçmeyi de düünmüyoruz. Yıllarca köşe yazısı yazanlar 4 büyüklerden başka kimsenin şampiyon olamayacağını düşündürmüşler. Hatta buna Trabzon'u da katmışlar. Bu yönlendirmeler sonucunda insanlar böyle düşünmeye sevkedildi. Sivasspor bunu kırdı. Dolayısıyla Anadolu'dan bir takım şampiqpon olacaktır. Bunu sağalayabilecek hocalardan biri benim. Ertuğurul Sağlam, Tolunay Kafkas, Mesut Bakkal gibi hocalar buna adaydır. Eldeki imkanlar doğru kullanıldığında şampiyonluk gelecektir. Ben de bunu istiyorum ve arzuluyorum."

KAR BİZİM İÇİN HANDİKAP
Son haftalarda yaşadıkları gol problemlerinin temelinde kar olduğunu ifade eden Uygun sözlerini şöyle sürdürdü:
"2 aydan beri karın üzerinde idman yapmaya çalışıyoruz. Buzda dans eder gibi oynuyoruz. Bu bizim için handikap. Bizim yararımıza gösterilmesi doğru değil. İnanıyorum ki gol sorunu en yakın zamanda bitecektir. Yapılması gereken gerçekler var. Isıtmalı futbol sahası lazım. Zamanında bunu söyledik ama olmadı. Rize maçına baktığımızda 5 tane net pozisyonu saha azizliği nedeni ile kaçırdık. Aynısını Fenerbahçe maçında da yaşadık. Moralemiz bozuluyor. Sakatların temelinde de bu yatıyor. Federasyon Başkanımızın da bu konuda düşünceleri var. Tesis ve stad yönünden önümüzdeki dönemde güzel bir yapıya sahip olacağımıza inanıyorum."

DOĞAN'IN EMRİNDEYİZ
Yeni seçilen Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan ile Türk futbolunun kalkınacağını ileri süren Uygun, şöyle konuştu:
"Federasyon başkanımız yeni görevi en iyi şekilde yapacağı adelet ve duruşuyla herkesi kucaklayacağını gösterdi. Sivas'tan başladığı bu yürüyüşte yoluna devam ediyor. Türk futbolu onun döneminde kalkılanacaktır. Benim hayal ettiğim futbolcu sağlık hastaneleri, huzurevleri, sendikalaşma, emeklilik, hakemlerin profesyonelliği ve emekliği gibi altyapıların geliştirilmesi, altyapı hocalarına maaş bağlanması gibi çalışmalar yapacak bir başkana sahibiz. İnşallah Allah yolunu açık eder biz de emrinde Türk futboluna hizmet ederiz."

Rus ve arap işadamlarının Anadolu takımlarını satın almaları yönünrdeki duyumları da değerlendiren Uygun, "Türkiye'de futbol pastası büyük. Doğru yatırımlar yapılmadığı için çar çur oluyor. Yöneticiler yanlış transferler yapıp borç biriktirerek yeni yönetimlere bu borcu yüklüyor. Değişmesi gereken sistemler var. Yapılacak transferlerin dodgru yapılması ve bütçeye görei hareketi sağlamak gerekiyor. Türk sporunda maddi anlamda problem yaşanmaz. Gelirlerimiz iyi ve yerinde. Bu anlamda herkes takım satın alabilir. Yapılacak yatırım Türk futboluna hizmet anlamına gelir" ifadelerini kullandı.

Bursaspor maçı öncesinde Balili, Sedat ve Yasir'in bilinen sakatlıktları dışında Hayrettin'in ön çapraz bağlarındaki sakatlık, Saidi'nin ise kasığındaki problem nedeni ile oynayamayacağını belirten Uygun, Rize maçında rakibiyle çarpışan Mohammed Ali'nin kafasına ise 7 dikiş atıldığını söyledi.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)