|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
![]() Son Aktivite: 02.10.2011 18:21
Tecrübe Puanı: 754
![]() |
![]() Benim bir kalbim var.. Her saniye adını sayıklayan... Her seni gördüğünde küt küt atan... Senin yokluğunda içime acıyı veren.. Bir kalbim var seni seven.. Her ağladığımda seni düşünürüm.. Her düşündüğümde acı hissederim kalbimde Aşk-ı Maşhukunum uğrunda.. Gözlerim tek bakışta herşeyi anlatır sana.. Ellerimde çiçekler açmıyor sen çünkü yoksun Seni bekler oldum bu yağmurlu düşlerde Her ağladığımda gülleri sel kopardı siğnemde.. Seviyorum ben seni çarem sensin.. Neden sessizce uzaklara gidersin güzelim.. Güneşin battığı yere bak ben orda seni bekliyorum... Kalbimi elimle sakladım ağladığını kimse görmesin diye. Neden bu sessizlik... Yakınsın ama sessiz... Sakinsin ama köpürürcesine.. Nemlisin ama ağlamaklı değil.. Herkese gülümsersin günün gecesi bitersin.. Ve artık benimle gülümse bebeğim ... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Evin telefonu sabaha karşı üçbuçukta çaldı. Uyku sersemi adam telefonu
açtı. Telefondaki ses annesine aitti. Telaşlandı ,korktu başlarına bir şey mi gelmişti? Annesi "nasılsın oğlum iyi misin" diye sordu. Oğlu şaşkın bir ifadeyle "iyiyim anne hayırdır bir şey mi oldu siz iyi misiniz?" dedi. Annesi "biz iyiyiz bir şeyimiz yok sadece sesini duymak istedim" dedi. Oğlu da "anne bunun için mi aradın saat sabahın üçbuçuğu yarın da konuşabilirdik" diyince annesi de "rahatsız mı ettim oğlum?" dedi . Oğlu "evet anne rahatsız ettin" diyince annesi "31 sene önce sen de beni bu saate rahatsız etmiştin, doğum günün kutlu olsun" dedi. Bazı konular insanlar için ders niteliğindedir.Demekki hiç birşeyden emin olmadan o sözü sarfetmemek lazım.
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Söz konusu Analar olduğunda benim kanaatimce Akan sular durur ve durmalıda Anne deyip gecmemek lazım gerektiğinde bırak rahatsızlığı sabahlara kadar uykusuz kal çünkü Anneler senin için sabahlara kadar uykusuz kaldı bunu en iyi Anneler bilir ve birde çocuklar Anne olduğunda Anneleri anlar Erkeklerde Anneler kadar olmasada Baba olduklarında anlayabilirler ne demek olduğunu
![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.09.2009 14:57
Tecrübe Puanı: 821
![]() ![]() ![]() |
![]() Dünya ne hale geldi, doğru düzgün atasına sahip çıkan yok.
Gelinler kaynanaya-kayınbabaya bakmaz, oğullar da eşlerin sözünden çıkamaz oldu. ![]() Herkes bir gün yaşlanacak. Allah hayırlı evlat, hayırlı gelin-damat nasip etsin herkese.
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() fadomii Şuan
![]() Son Aktivite: 02.12.2010 23:27
Tecrübe Puanı: 643
![]() |
![]() paylaşımın için tşk çok güzeller
|
![]() |
![]() |