|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
25.04.2008, 05:07 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 926
|
BEYAZ BAYRAK PROJESİ
Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığının okulların temizliği ve sağlıklı çevre uygulaması amacıyla başlattığı ΄΄Beyaz Bayrak Projesi΄΄ kapsamında, Sivas΄ta 33 okul bayrak almaya hak kazandı. Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Kız Meslek Lisesinde düzenlenen törende, 33 okulun müdürüne beyaz bayrak, sertifika ve plaketlerini verdi. Dalmaz, burada yaptığı konuşmada, projeyle okullarda sağlıklı eğitim ortamı oluşturulmaya çalışıldığını, bu uygulamanın okulları teşvik edeceğine inandığını söyledi. Kentte okullarda yardımcı hizmetli eksikliği olduğunu belirten Dalmaz, eksikliği gidermek için gelecek yıl İl Özel İdaresinin katkılarıyla hizmet alımı yapacaklarını, daha sağlıklı ortamda eğitim verilmesi için çalışacaklarını bildirdi. Vali Dalmaz, temizlik ve hijyen açısından belirli kriterlere sahip olan ve okul sağlığının iyileştirilmesi konusunda gayret gösteren okulların beyaz bayrak ve sertifikayla ödüllendirildiğini kaydetti. Sağlık Müdürü Vakkas Özmercan da geleceğin emanet edileceği çocukların eğitim alırken sağlıklı ve temiz ortamlarda yetiştirilmesinin önemli olduğunu söyledi. Özmercan, bayrak almaya hak kazanan okulların temizlik ve hijyen konusunda 100 puan üzerinden değerlendirmeye alındıklarını ifade etti. Milli Eğitim Müdürü Ali Murat Taner ise okullardaki yardımcı hizmeti eksikliğini gidermek için gelecek yıl 50 kişilik hizmet alımı yapacaklarını kaydetti. Vali Dalmaz, daha sonra beyaz bayrak alan okul müdürleriyle fotoğraf çektirdi. |
25.04.2008, 06:58 | #2 |
Yeni Yiğido
toLuen Şuan
Son Aktivite: 25.04.2008 07:05
Tecrübe Puanı: 0
|
--->: BEYAZ BAYRAK PROJESİ
Sevindim böyle bir olaya.Keşke İstanbul'daki okullarda Beyaz Bayrak almaya hak kazanabilse ..
|
25.04.2008, 08:16 | #3 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4531
|
-->: BEYAZ BAYRAK PROJESİ
Sayın valimiz veysel dalmaz beye böyle örnek davaranışından dolayı kutlarım okullarımızın hijyenik bir ortamda eğitim vermesi şart bunu henüz 33 okulumuz başarmış diğerleride çok kısa zaman içinde aynı sevyeye gelir diye düşünüyorum
25.04.2008, 16:43 | #4 |
Usta Yiğido
arikarinkuchi Şuan
Son Aktivite: 29.09.2015 00:05
Tecrübe Puanı: 1094
|
--->: BEYAZ BAYRAK PROJESİ
sivas and liseside kazanmış bi tane
|