|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 941
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Abdüllatif Şener'in Sivas'a yaptığı son gezide "talimat krizi" yaşandı. Geçen hafta ödül töreni için Sivas'a giden Şener'i, partililer yerine Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Osman Yıldırım karşıladı. Şener'e; AKP İl Başkanı Zeki Kılıç'ın partililere "Karşılamama" talimatı verdiği bilgisi geldi. Şener, ödül töreninin yapıldığı kalabalık ortamda Kılıç'a "Hala MKYK üyesiyim. Böyle bir talimatı veremezsin. Seni yazılı olarak genel sekreterliğe şikayet edeceğim" diye çıkıştı. Kaynak: Türk Time |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
![]() Son Aktivite: 20.03.2016 23:42
Tecrübe Puanı: 904
![]() ![]() ![]() |
![]() Vallahi habarden hiç bir şey anlamadım.Kim kime neden kızmışki
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1306
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() abdullatif şener gibi sivas tarihinin hizmet açısından bir numaralı adamına böyle bir saygısızlık yapanları kınıyorum..yalakalık yapacaksanız illa sivasa hizmet edenlere yapın..sivasın adını bilmeyenlere değil..sırf ak partiyle zıt düştü diye onu karşılamama küstahlığını kendilerine hak görenleri sivas affetmez..abdullatif bey heykeli dikilecek adam,sen kim oluyorsun?
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4546
![]() |
![]() Abdullatif beye karşı çok büyük saygısızlık yapılmış sivas AKP teşkilatını yaptıkları ayıptan dolayı kınıyorum yazıklar olsun size
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
![]() Son Aktivite: 27.12.2014 21:40
Tecrübe Puanı: 809
![]() |
![]() İnsan biraz utanır ya! Allah akıl fikir versin. Son elli yıldır habire ihmal edilen, küçültülen; milletvekili sayısı 450 sandalyeli mecliste 1954 yılında 16 iken bugün 550 sandalyeli mecliste 5'e kadar düşen, birileri tarafından habire küçültülen Sivasımızın yegane hizmet eden insanına bu terbiyesizliği bu saygısızlığı yapanları nefretle kınıyorum.
Sayın Abdüllatif Şener'in Sivas'a yaptığı hizmetlerin yüzde birini yapın da ondan sonra konuşun utanmaz herifler! Allah layığınızı versin. İşte Sivas'ın kalkınmamasının fakiri, zengini kim olursa olsun Sivaslının Sivas'ı bırakıp kaçmasının en büyük nedeni budur. Böyle adamlar, önderler, sanatçılar veya işadamları binde bir çıkar, çıktımı da sahiplenmezsen hatta köstek olursan kaçar. Maalesef bugün yapılan yine budur. Hep Kayseri örneği verilir. Cumhurbaşkanlığı sürecini hatırlayın. Abdullah Gül aday olduğunda sağcısı, solcusu, sünnisi, alevisi bütün Kayserililer nasıl sahip çıktılar nasıl destek verdiler. Biz de bu yok maalesef. Son söz: Artık yemiyoruz beyler, biz bize hizmet edeni seviyoruz -sağcı, solcu, alevi, sünni, komünist, liberal farketmez-; palavracıyı, üçkağıtçıyı, yaldızını parlatıp caka satanı değil. Şunu çok iyi anlayın, Sevgili Abdüllatif Şener hep kalbimizin bir köşesinde duracak ister Ak partili olsun ister İşçi partili olsun, biz hizmete önem veriyoruz. Kıskanıp çatlamayın ne olur, hizmet edin sizin de olur! ![]()
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() El öpmekle ağız pis olmaz demişler. Eli öpülesi bir adamın elini öpmek ise şereftir. Tabii burda el öpmeyi mecazi anlamda kullanıyoruz ancak onurlu, kültürlü, birikimli bir adamın bulunduğu mecliste bulunmak orda bulunanların seviyesini yükseltir. Tabii herkes bu seviyede olmayabilir, bu yüzden herkes layık olduğu yere diyelim...
![]() |
#7 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
Adamlar makam mevki peşinde koşuyorsa şuan hiçbir yetkisi bulunmayan Abdüllatif Bey'e neden yalakalık yapsın canım? Tabii insana ve memlekete hizmet her babayiğidin harcı olmadığı için bazıları kısa yoldan şöhret olmanın kestirme yolu olarak Abdüllatif Bey gibi değerli şahsiyetlere karşı -deyim yerindeyse- artislik yaparak prim yapmaya çalışıyorlar. Bir arada bir il başkanıyla bir milletvekili vardı Sayın Şener'e mühalefet edip prim yapmaya çalışan. İsimlerini burda zikretmeye değmeyecek bu beş para heriflerin adını sanını hatırlayan var mı? Herifler piyasadan kayboldular. Demek ki hizmet edene artislik yapmakla prim yapılmıyormuş. Şimdiki il başkanına duyrulur. Beyefendi seni sevmemizi sahiplenmemizi istiyorsan lütfen bu şehre hizmet et. Organize sanayiye bir fabrika veya atelye kurulmasına vesile ol, bu şehrin tarım ve hayvancılığını bu işin sanayisini kurarak geliştir, üniversiteye yeni fakülteler açılması için çalış, Sivaslı şirketlerin ve işadamlarının birbirleriyle değil hatta komşu şehirlerle değil dünyayla yarışmları için ufuklarını açacak çalışmalalar yap... neyse liste uzar gider... Kısacası esersiz kişinin yerinde yeller eser!
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() albina58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.08.2016 20:40
Tecrübe Puanı: 795
![]() |
![]() 37 yaşıma girmek üzereyim,1994 mart seçimlerinde sivas genelinde seçim propağandaları için gezerek,siyasetini yakından kokladım.1994 mart seçimlerinden sonra bir daha bulunduğum ilçe dahil dönmemek üzere kendi kendime yemin ettim ve çıkdım.İnatçıyım,en azından çevremdekiler öyle söylerler.Tam 14 yıldırda bir daha dönmedim,ANNEM'de orda,ailem kalanlarıda.
Samimi söylüyorum birdaha gitmeyeceğim.Kendimce bir takım memleket sevdası adına dernek ve benzeri çalışmalardada bulunuyorum,aktif olmaya çalışıyorum. Bulunduğum ilçede,seçim çalışmaları dahilinde ihanete-vefasızlığa-arkadan vurmaya çok yakından tanık oldum,hakeza aynı ölçekde ticari yaşamtımdada aynı zorlukların bilinci altında bir çok vurdumduymazlık-lakaytlık beni memleketimden soğuttu.Bu yüzden küskünüm. Son üçyıldır,istanbul dahilinde İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği adı altında bir takım çalışmalarda bulunduk,geldiğimiz nokta sıfır olmadığı gibi maalesef sıfırın altında (-) lerdeyiz.Nedenmi:VEFASIZLIK-VURDUMDUYMAZLIK-İHANET saymakla bitmez. Tam taban tabana zıt bir siyasi akımda olsakda,sayın A.LATİF ŞENER in siyasi yaşantısını,görevi dahilinde icraatlerini,ülke sevgisini yakından tanıma fırsatı buldum.Hemşericiliğin etkisiylede,siyasi olarak zıt kutublarda olsakda,hep arkasında durdum ve desdekledim. Geçenlerde; bir siyasi parti kurma çalışması olduğu,farazi haberde bile hemşerilerimizin,bir sivas evladından çok başka birilerinin nasıl arkasında durup onlara ABAT ettiklerini gördüm. Aynı,altı ay kadar evvel,istanbulda futbol federasyonunu protesto gösterisi için toplanma kararı aldığımızda,aleyhimizde,''Sakı n gitmeyin onların yanına,5-10 kişiyle gitsinlerde rezil olsunlar'' diyenleri,duyduğum gibi,bugünde,sayın A.LATİF ŞENER'in öz sivaslılar tarafından arkasından hançerlendiğini görüyorum. Bizim topraklardan artık adam çıkmayacak herhalde. Parelelinde inşallah mertliğimiz bozulmaz.
![]() |
#10 |
Yeni Yiğido
![]() Amazon Şuan
![]() Son Aktivite: 05.07.2010 21:55
Tecrübe Puanı: 646
![]() |
![]() çok büyük saygısızlık yapmışlar...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|