|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Hertelden Her Telden Muhabbet Burada |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
19.05.2008, 02:00 | #1 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 12:45
Tecrübe Puanı: 0
|
Satır Atlayarak Oku...(!)
lk önce yazıları düz okuyun sonra da bir satır atlayarak okuyun
BILL CLINTON ; TÜrkiye bizim her zaman dostumuz olan bir ülkedir.Hep onurlu ve bizimle eşit olmak istemistir, bunu biliyoruz.Çikarlarimiz her şey demek değil.Dünya barişinin surekliliği için Türkiye'yi de diğer yoksul ülkeleri de dostca selamliyoruz.Bu yolda tüm birikimimizi kullanmak zorundayiz.Türkiye bizim kö- tü ve iyi günde müttefigimizdi,bir nevi ai- lemizdir. SULEYMAN DEMIREL; Koltuğumda biraz daha oturmak icin kimseden istekte bulunmam.Demokrasi icin ne gerekirse yaparim çunku hirstan arinmak zorundayız.Çağdaş uygarlik yolunda cosmus bir insanim.Bensiz bir Türkiye de pekala güzel yönetilebilir.Bunun aksini düsünemiyorum.Kendim icin bir sey istiyorsam namerdim.Tersi olsaydi derdim ki; istiyorum,evet surem uzatilsin ! ! BüLENT ECEViT; Benim solcu bir politikacı olduğuma kuşku duyulamaz. Yolumdan döndüğüme hala inanalar varsa, onların akıllarına hayret ederim. Her kesimden sabit fikirlilere şaşarim. Aslolan her zaman ve her konuda halkın isteğidir. Sağcıların kıblesi ise hep Amerika Birlesik Devletleri'dir. Ben de halkım için varım ve tüm hizmetlerimle onların bir memuru olmaktan kıvanclıyım. MESUT YILMAZ; Benim dürüst parti lideri imajım herseyden önemlidir. Ben başka liderler gibi halki kandırmak amacıyla tasarlanmış oyunlara girmem. Bu benim icin sakınılacak bir görünümdür. Ekonomiyle ve borsayla görevim gerektiği kadar ilgiliyim. Halkimla içli dışlıyım ve bu ilişkilerim sayesinde toplumda degerli bir yerim var. Sanılmasın ki yakın çevremi ihya ederim... SiMDi iLK SATiRDAN iTiBAREN BiRER SATiR ATLAYARAK OKUYUN. ak okumaya başlayın. |
19.05.2008, 07:15 | #2 |
Navigator
_DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
|
--->: Satır Atlayarak Oku...(!)
Daha önce okumuştum paylaşım için tşkler.
|
27.12.2008, 17:23 | #3 |
Tecrübeli Yiğido
love_me_58 Şuan
Son Aktivite: 19.07.2009 01:31
Tecrübe Puanı: 610
|
Cevap: Satır Atlayarak Oku...(!)
teşekkür ederim paylaşım için.....
|
|