|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() havacı Şuan
![]() Son Aktivite: 24.06.2015 00:54
Tecrübe Puanı: 667
![]() |
![]() AK Parti Grup Başkan Vekili Bekir Bozdağ, Ankara -Yozgat -Sivas Bağlantılı Hızlı Tren Projesinin Yozgat'tan Geçecek Bölümü İçin 2 Ayrı Güzergah Belirlendiğini, Fizibilite Çalışmalarının Tamamlandığın Bildirdi.
AK Parti Grup Başkan Vekili Bekir Bozdağ, Ankara-Yozgat-Sivas bağlantılı hızlı tren projesinin Yozgat'tan geçecek bölümü için 2 ayrı güzergah belirlendiğini, fizibilite çalışmalarının tamamlandığın bildirdi. AK Parti Grup Başkan Vekili ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, yaptığı yazılı açıklamada, Ankara-Yozgat-Sivas bağlantılı hızlı tren projesinde, Yozgat'tan geçecek güzergahın netleştiğini ifade etti. Bozdağ, "Hızlı tren güzergahı bir süredir kamuoyunu meşgul ediyordu. Ankara-Yozgat-Sivas bağlantılı hızlı tren projesi Yozgat'tan geçecek bölümü için 2 ayrı güzergah belirlendi, belirlenen güzergahla ilgili gerekli fizibilite çalışmaları tamamlanmıştır" dedi. Bozdağ, ayrıca, demiryolunun, Yerköy-Divanlı-Sorgun-Kırgı Bağları-Doğankent istikametinde Sivas Yıldızeli'ne ulaşacağını ifade etti. (Cihan Haber Ajansı) 3 saat önce.. [1361769]
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|