Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 16.06.2008, 18:28   #1
HaYLaZ
Usta Yiğido

HaYLaZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaYLaZ Şuan HaYLaZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.01.2010 23:12

Tecrübe Puanı: 705 HaYLaZ SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaYLaZ SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaYLaZ SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaYLaZ SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaYLaZ SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaYLaZ SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cep Telefonuna Bluetooth olmadan dosya atmak

BILGISAYARDA BLUETOOTH KIZIL OTESI Vb. OLMADAN CEBE PROGRAM ATMAK
Evet arkadaslar bunu gercekten seveceksiniz. Once asagıda yazdıgım ayarlarınızı yapmanız gerekiyor. SU AN YAZDIKLARIM TURKCELL HATLI CEPLER ICIN GECERLIDIR..

ILK ONCE [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] adresine girin ve ordan Turkcell E-POSTA adresine tıklayın ve kendinize turkcellden bir e-posta alın bunu ayrıca online islem merkezinden de alabilirsiniz. Aldıktan sonra asagıda yazdıgım telefon ayarlarını yapın.

1) Once telefonunuzun mesajlar bolumune girip "POP3 telefon modeli" yazip 2222 ye yollayın Örnek olarak: POP3 6630
2)Gelen ayarları kaydedin sonra E-Posta ayarlarına girin e-posta adresim yazan kısma turkcellden aldıgınız e-posta adresini yazın.
3)Sonra kullanıcı ismi kısmına telefon numaranızı basında 0 olmadan yazdıktan sonra "@turkcell.com" yazın. Örnek:5321234567@turkcell.com
4)Sifre kısmına turkcell super sifrenizi yazın.
5) Baska bir yere karısmadan e-posta kutunuza baglanın!!!

Simdi gelelim program yollamaya
1) İstediginiz programları bilgisayarınıza yükleyin.
2)Hotmailden veya yahoo dan bu programları "Attach(Ekle)" den emaile ekleyin ve turkcellden almıs oldugunuz mailinize yollayın.
3)Tekrar cep telefonunuzun mesajlar bolumunden e-postaya girin ve "E-posta al" yazan yere gelin ve "Yeni" yi secin.

Ve GONDERMIS OLDUGUNUZ E-POSTALARINIZIN CEBINIZE GELDIGINI GORECEKSINIZ. MESAJI ACIN VE SECENEKLERDEN "EKLER"i secerseniz PROGRAM KARSINIZA CIKACAKTIR. SONRADA YUKLEMENIZI YAPIN

BEN PROGRAM OLARAK YAZDIM AMA SADECE PROGRAM DEGIL TEMA, RESIM, MUZIK.. DOSYALARINIDA ATABILIRSINIZ
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)