|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
![]() Son Aktivite: 08.03.2023 14:27
Tecrübe Puanı: 941
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() CHP lideri Deniz Baykal, Humeyni'yi sevip Atatürk'ü sevmediğini belirten türbanlı kızın AK Parti'ye oy verenleri temsil ettiğini savundu.
Türkiye'de geniş kesimlerin 'o türbanlı kız' gibi düşündüğünü savunan CHP lideri, bu nedenle rejimin ve cumhuriyetin tehlike adlında olduğunu ileri sürdü. Baykal, "Ben 'türban değil, laiklik sorun' diyordum. Artık daha ilerisini söylüyorum. Söz konusu olan rejimdir, cumhuriyettir. Dillerin altında baklalar var. Bu baklalar yavaş yavaş çıkıyor. Büyük bir aldatmacayla karşı karşıyayız" iddialarında bulundu. Deniz Baykal, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yine sert açıklamalarda bulundu. Ülkenin geleceğine ilişkin karamsar bir tablo çizen Baykal, 'vatandaşı AK Parti iktidarıyla korkutma' söylemini sürdürdü. Halkın perişan olduğunu, AK Parti ve 'yandaşları'nın ise marka giyip 7 yıldızlı otellerde kaldığını iddia eden Baykal, "Devletin temel kurumlarına saldırıyorlar. Dinimizi siyasete alet ediyorlar. Vatandaş aç, onlar köşeyi dönüyorlar" diye konuştu. AK Partili yöneticilerin son dönemlerde 'türban' kelimesini kullanmamalarını eleştiren Baykal, "Siyaset adamının sermayesi güvenilirliğidir. Sözünün arkasında durmasıdır. Önemli olan söylediğinizin altında durabilmektir" ifadelerini kullandı. Deniz Baykal, bir televizyon programında Atatürk'ü sevmediğini ancak İran devrim lideri Humeyni'yi sevdiğini belirten başörtülü bir kızı eleştirirken, geniş kesimlerin aynı düşüncede olduğu imasında bulundu. Baykal, şunları söyledi: "Türban takıp, 'Atatürk'ü sevmiyorum, Humeyni'yi seviyorum' diyor. Atatürk'e yönelik sevgisizlik nereden kaynaklanıyor merak ediyoruz. 'Humeyni'yi seviyorum' diyorsa, sevgisizliğin nerden kaynaklandığını anlıyoruz. Bunu duyunca Ali Babacan'ın sözünü hatırlıyorum. "Türkiye'de Müslümanlar baskı altındadır" demişti yurt dışında. Bu bir zihniyettir. Milli mücadele başlarken de durum aynıydı. Damat Ferit ve Vahdettin'in anlayışı bu kızımızın kafasındaki düşüncedir. Böyle düşünen ve yazan mütareke basınımız da var. Bu zihniyetin nerelere kadar kök salabilmiş olduğunu algılamalıyız. Atatürk'e sevgisizlik ile AKP'nin ilgisi var mı? Acaba paylaşıldığı bir geniş alan söz konusu mudur?" Baykal, Türkiye'deki sorunun türbanın ve laikliğin de ötesinde rejim ve cumhuriyet sorunu haline geldiğini savundu. CHP lideri Baykal, son günlerde bazı üst düzey bürokratlarla ilgili ortaya çıkan belgeleri de 'fitne, fesat siyaseti' olarak yorumladı. Siyasetin yargıyı ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ni hedef aldığını savunan Baykal, şöyle konuştu: "Yargıya karşı fesat, yalan, dedikodu, fitne kampanyası var. Tarihimizin hiçbir döneminde yaşanmamış fitne, yalan siyaseti 10 gündür yaşanmaktadır. Türkiye'de siyaset partiler arasında yapılmaktadır. Şimdi yargı ile partiler arasında yapılmaya başladı. Yargıya karşı yalan kampanyası, Silahlı Kuvvetlere karşı kampanyalar başladı. Bu temel kurumlara karşı olağanüstü bir nefret kampanyası sürdürülüyor. Ne var bunun altında? Kimsiniz siz? 'Biz iktidarız' deyip, bundan habersizmiş gibi davranıp gizli gizli seviniyorlar. Bu çok yanlış ve tehlikeli bir anlayıştır." CHP lideri, Türkiye'nin Milli Takım'ın 70. dakikadan sonra Çek maçını aldığı gibi, sürüklendiği kabustan sıyrılması gerektiğini kaydetti.
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 1044
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() bu baykal iyice çığırdan çıktı birilerinin buna dur demesi lazım.. densiz densiz konuşuyo.. kendisini bi halt zannediyo zavallı ezik.....
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Vallahi biraz önce Irak konusunda Serdar beyin açtığı yazıya yorum getirdim silindi bu konudada yazılacak çok şey var ama.........Yorum yok................
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4552
![]() |
![]() Bayka cizmeyi çoktan aştı boyundan büyük işlere kalkışıyor
![]() |
#5 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() havacı Şuan
![]() Son Aktivite: 24.06.2015 00:54
Tecrübe Puanı: 683
![]() |
![]() Türkiyenin bir numaralı porovekatörü olması bu baykal
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() FatihCan Şuan
![]() Son Aktivite: 03.07.2009 14:15
Tecrübe Puanı: 790
![]() ![]() ![]() |
![]() Bay - KaaLL
Geldi vallahi........ Bıktık usandık senden !
![]() |
#7 |
Yiğido
![]() ![]() köyüm Şuan
![]() Son Aktivite: 10.07.2011 14:54
Tecrübe Puanı: 644
![]() |
![]() ARKADAŞLAR HEP BAYKALA YÜKLENİYORSUNUZ ERDOĞAN VE AKP NE YAPTI SİZE BİZE BİR OTURUP DÜŞÜNÜN KENDİ ÇOCUKLARI AKRABALARI HEPSİ TİRİLYONER OLDULAR GÜL ÜN 14 YAŞINDAKİ OĞLU BİLE TİCARETE ATILDI TÜM SİYASİLERİ ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN ŞU FAKİR FUKARANIN HAKKINI YİYORLAR YA BEN BASKA BİR DEMİYORUM....
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() haythuyt Şuan
![]() Son Aktivite: 13.08.2012 13:55
Tecrübe Puanı: 812
![]() |
![]() bu adamı hastaneye yatırmak lazım ıyıce bunamıs hakıkaten
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() SONMEZ Şuan
![]() Son Aktivite: 26.05.2013 12:50
Tecrübe Puanı: 773
![]() ![]() |
![]() KOCA BİR,
YUUUUUUUUH OHAAAAAAAA ÇÜÜÜÜÜÜÜÜŞ... DEMEYECEĞİM... ÇÜNKÜ TERBİYEM MÜSADE ETMİYOR...! ![]() ALDIĞIM BİR HABERE GÖRE DE : ÇEK LERİ YENİP, ÇEYREK FİNALE ÇIKMAMIZI HAZMEDEMEDİĞİ İÇİN, ÇEK MAÇININ İPTALİ İÇİN ANAYASA MAHKEMESİNE GİDECEKMİŞ...! ![]() GREKÇE : 1 - ÇEK CUMHURİYETİ 'NİN ESKİ KULAĞI KESİK AZILI BİR DEMİR PERDESİ ÜLKESİ OLMASI, 2 - EMRE AŞIK' IN VE SERVET ÇETİN' İN ANNELERİNİN BAŞÖRTÜLÜ OLMALARI, 3 - TUNCAY KALEYE GEÇİNCE ELLERİNİ GÖKYÜZÜNE KALDIRIP DUA ETMESİ...MİŞ. ![]() ALLAH ECÜK AKIL FİKİR VERE... ![]() BU ADAMIN PUSULASI HANGİ İSTİKAMETİ GÖSTERİYOR ACABA...? KIBLE' Yİ Mİ...? MOSKOVA' YI MI...? ![]()
![]() |
#10 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Aslında Baykal hatalı bu demokrasiye yakışmaz deyip R.T.Erdoğan'ın siyaset yolunu açtığı için. Deniz Baykal'a zıt onlarca basının üzerine gitmesine rağman bir açığını bulamadılkları ve sadece Zonguldak'ta açık hava toplantısı düzenlediği tarihte saat 17'i geçtiği için açılan bir davadan başka bir adliyelik vakası bulunmamaktadır. Deniz Baykal ramazan ayında düşkünlere gıda yardımı yaptırıp bunu kendisinin yolladığını asla bilmemelerini (reklam yapıyor demesinler diye) istediğini,geçte olsa duyduk. Şimdi kalkmış burada, böyle bir insana laga lugadan öteye gitmeyen hakarate dayalı sözler edecekseniz. Köyüm'ünde dediği gibi, Cumhurbaşkanı,Başbakan,Bakanla rın çocukları iş adamlığına soyunacak,milyon dolarlar kazancaklar ondan sonrada haktan hukuktan adaletten söz edeceksiniz ve adam beğenmyeceksiniz. Siz eski Cumhurbaşkanı, Sezer'in çocuklarının adını hiç duydunuzmu ne iş yaparlardı bilirmisiniz? 7 yıllık sürede ne birkere basında gördüm nede adlarını bilirim.Şimdikilere bakarsak maaşallah hepsi holding bayağı bir büyük mülk sahibi olmuşlar ne olacak babaları Cumhurbaikanı Başbakan,Bakan varmı onlara yan bakan. Yürüsünler bee kim tutar onları, hayılrı işler. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|