Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar Spor Haberleri

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 03.07.2008, 08:19   #1
Kaptan-58
Usta Yiğido

Kaptan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kaptan-58 Şuan Kaptan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.08.2013 11:28
Space pacman Champion!
Tecrübe Puanı: 1021 Kaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Pfeil Sivas'ta büyük heyecan

Sivas'ta büyük heyecan

Bülent Uygun: Futbolcularımın Grbalj deplasmanından alınlarının akıyla döneceklerine olan inancım çok fazla...

Yiğido uçacak

Bülent Uygun: Futbolcularımın Grbalj deplasmanından alınlarının akıyla döneceklerine olan inancım çok fazla.

Geçen sezon ligde fırtına gibi esen Sivasspor'u, İntertoto Kupası'nda oynayacağı Grbalj maçının heyacanı sardı. Kartepe Greenpark Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'da kampa geç katılan Faruk, Bilica, Sedat, Abdurahman, Devran, Sezer ve Mohammed Ali maç kadrosuna alınmadı. Kafile, bugün 21.15'te
Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Karadağ'a gidecek.

AVANTAJI YAKALARIZ
42 yıllık geçmişi olan Sivasspor cumartesi günkü Grbalj maçına büyük önem veriyor. Teknik direktör Bülent Uygun, "Grbalj ile deplasmanda oynayacağımız maçta avantaj sağlayacak skoru alacağımıza inanıyorum. Bu önemli sınavdan futbolcularımın alınlarının akıyla döneceğine olan inancım çok fazla. Geçen sezon destanlar yazan oyuncularıma güveniyorum" dedi.
Alt 03.07.2008, 12:55   #2
samikodaz58
Yeni Yiğido

samikodaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

samikodaz58 Şuan samikodaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.05.2012 12:25

Tecrübe Puanı: 0 samikodaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Sivas'ta büyük heyecan

sunumunuz için tşkler...
saolun
Alt 03.07.2008, 20:09   #3
xCaNLaRxCaFex
Yeni Yiğido

xCaNLaRxCaFex - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

xCaNLaRxCaFex Şuan xCaNLaRxCaFex isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.07.2008 20:20

Tecrübe Puanı: 0 xCaNLaRxCaFex FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: Sivas'ta büyük heyecan

BaŞaRILaR SiVaSSPora.İnŞaLLaH YeNeRDe GeLir
xCaNLaRxCaFex isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)