|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ero Şuan
![]() Son Aktivite: 13.08.2012 01:57
Tecrübe Puanı: 695
![]() ![]() ![]() |
![]() Her yazıda bi çok site üyesinin hep din üzerinden konuşmaya başladıklarını görüyorum....hep alevilere bi hakaret ve istememezlik var.....neden bu hışım ve istememezlik.....özellikle bana özel mesaj yoluyla bi çok defa Aleviliğe ve şahsıma ağır küfürler edilmiştir.....ve Fetullah propagandası yapılmış.......Acaba şehrimiz gerçektede bu kadar basit ve küçük insanlar mı yetiştirdiii
sakın tahrik olarak algılanmasın ..bizi yeterince tahrik ettiniz..... bi daha bana böyle ağır laflar edilirse kendimi tutamayacam artık.... ![]() ![]() ![]() ![]() site yönetimininde her konuda bunlara açık destek verdiği gözleniyo bu da çok ayıpsanacak bi durumdur...... NOT: bu konunun silinmesi yönetimin acizliğini gösterecektir
![]() |
#2 |
Yeni Yiğido
![]() star Şuan
![]() Son Aktivite: 17.07.2008 23:07
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() malesef sivasın adını aydınlıga kavusturmaktansa karanlıga gömmeye devam ediyor.
edeplice yazılan mesajlar siliniyor küstahça verilen cevaplar kalıyor. site sivasi insanlıgı birligi beraberligi degil belli bir dini ve siyasi görüsü yansıtıyor sadece |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1394
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() neden ısrarla konu açıp duruyorsunuz ki bakın herkes kendi alemine dönmüş birbirinin doğumgününü kutluyor farklı oyunlar oynanıyor burası tartışma platformu değil ben bu tür konulardan rahatsız oluyorum bir site içerisinde din ve siyaset tartışılmamalı çünkü ipin ucu kaçıyor ve karşılıklı hakaretlere kadar gidiyor işin sonu .Üye olduğumdan bu yana bu tür konularda şahsi fikrimi belirtmem din konusunda siyaset konusunda hiç bir polemiğe katılmadım sanalda doğru bulmuyorum çünkü neden bu kadar hırslısınız neden bu kadar provakatörsünüz sadece okuyup geçiyordum şu saate kadar ama artık dayanamadım ha sakın beni yanlış anlamayın size muhalif olduğum dan değil bu mesajım sadece site içinde bu tür konuların tartışılmaması taraftarıyım o kadar
![]() |
#4 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ero Şuan
![]() Son Aktivite: 13.08.2012 01:57
Tecrübe Puanı: 695
![]() ![]() ![]() |
![]() abi bak artık çok üstümüze geliyolar...klavye başında insanın anasına babasına küfür ediolar..bu o kadar kolay bu insanların gözünde...bnm dinime küfür ediolar....Onlar bu kafayla çok yol alırlar daha...ama bunlara hiç bi uyarı gelmiyo....O zmn sitenin adı sivaslılar değilde
başka bişe olsaydı......dinci sivaslılar ----alevi düşmanı felann... bizde hiç üye olmasaydık... değil mi
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() SEMİH-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2009 23:08
Tecrübe Puanı: 803
![]() |
![]() bu konuyu açarak ve yönetimi tehdit ederek sen acizligini göstermiş oldun...sana kim ne desin de seni tahrik etsin asıl sen millleti tahrik ediyon ben şimdiye kadar aleviler hakkında tek kelime konuşmamış adamım ama sen benim bazı degerlerime o uzun dilini uzatırsan bende o dilini toplamanı isterim...sen kendine bi çeki düzen ver sonrada etrafından saygı duyulmasını bekle
(bir dahada Allah'ın ve bazı kullarının sevgisini kazanmış insanların adını abuk sabuk bir şekilde yazmassan sevinirim)
![]() |
![]() |
#6 | |
Yeni Yiğido
![]() ![]() moon Şuan
![]() Son Aktivite: 11.02.2009 22:07
Tecrübe Puanı: 638
![]() |
![]() Alıntı:
Burda herkes istediği yorumu yapabilir ancak hakarete varmadığı sürece.Sen ve senin gibiler önce adam olmasını öğrenecek ve gelip burda adam gibi yorum yapacak milleti tahrik etmeyecek.Senin bir kere "fetulah propogandası" sözün bile başlı başına bir tahrik.Daha sonra da gelmiş yok alevilere şöyle yapılıyor yok böyle yapılıyor.Kimsenin alevilere birşey yaptığı yok olmaz da.Onlarla bir alıp veremediğimiz zaten yok.Bizim sorunumuz sizin gibi provakatörlerle.Ulan sen kendini tutsan nolur tutmasan nolur.Bir de çıkmış site yönetimi bu konuyu silerse kendi acizliğini gösterir demiş.Olur efendim yazacan her türlü haltı birşey olunca da site yönetimi hatalı olacak.Unutmayın ki bizler burda her zaman olacaz.Sizler adam gibi yorum yapmadığınız takdirde sizlere de her zaman bir cevabımız olacak ve bu da sizin anladığınız dilden olacak hiç şüpheniz olmasın tamam mı canımmm.Bu arada siteyi beğenmeyen olursa da defolur gider zorla tutan yok kimseyi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() "NOT: bu konunun silinmesi yönetimin acizliğini gösterecektir" Canım kardeşim demekki sen bize güvenmiyorsun. E sen bize güvenmezsen sana nasıl yardım edeceğiz biz?
Eğer bizlere seni rahatsız edenleri ve yazdıkları msjları gönderdiysen. Biz gerekeni yapmışızdır. Öncelikle bize güveneceksin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 1049
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.09.2009 13:57
Tecrübe Puanı: 846
![]() ![]() ![]() |
![]() Her fırsatta alevi düşmanlığı varmış gibi yansıtılıyor. Son zamanlarda yaşanan olaylara sebep yine şikayet edenlerin kendileri, kusura bakmayın.
O kadar konuşuldu, mezhep tartışmaları olmasın, her fırsatta Sivas olaylarını gündeme getirmeyin; bunun cezasını bütün Sivas'a yüklemeyin diye. Yemek bölümündeki madımak yemeğinden bile kıllanıp konuyu tartışma boyutuna getirenler var. Yönetim ne yapsın! Sen güzel güzel fikirlerini paylaşırsan kimse sana birşey demez kardeşim. Ben çok iyi hatırlıyorum ilk baş örtüsü yasağı kalkması gündeme geldiği günleri... Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi sen de başkasına yapmayacaksın. Ama emin ol, yönetim herkese eşit davranıyor. Eğer küfür mesajı aldıysan yapman gereken şey, bunu yönetime bildirmektir. Onlar gereğini yaparlar. Selametle.
![]() |
#10 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() madımak_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 16.10.2012 12:47
Tecrübe Puanı: 743
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
kışkırtma yapan konuya tekrar bi göz atın isterseniz.kışkırtılmış ve konu kapanmış... ayrıca bu başka bir forumda yapılan bişey değil.yine kendi içimizde yapılan kışkırtma... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|