|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Hertelden Her Telden Muhabbet Burada |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() bayatlı kenan58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.02.2015 20:16
Tecrübe Puanı: 675
![]() ![]() |
![]() Hırsızın biri, bir evin Çatısına Çıkmış ve anten kablosunu kesmiş.
Evin reisi de tam TV'ye dalmisken yayın kesilince televizyonunu biraz kurcalamis, > Bozuldu herhalde" diyerek yatmış. Ertesi gün adam işe gittikten sonra > hirsiz kapıyı açıp adamın karısına; Yenge, beni ağabey gönderdi, >televizyon bozuk, alin da bir bakin dedi" demiş. Saf kadıncağız da >televizyonu vermis. Aksam adam eve gelip de televizyonu görememiş ve > karısından olayı öğrenince dumura uğramış tabii. O hafta sonu balkonda keyif yaparlarken bizim hırsız aşağıdan ıslık çala çala onlara bakarak sokaktan geçmiş. Kadın hırsızı tanımış ve "Bak bey! Televizyonu çalan > >adam iste buydu!!" demiş. Adam bunu duyunca pijamalarla adamı > kovalamaya başlamış. 5 dakika sonra diğer hırsız adamın evine gelip, karısına; > "Yenge,ben polisim, ağabey hırsızı yakaladı. Şimdi karakoldalar. > Pantolonuyla, cüzdanını istiyor." demis ve kadın da vermiş normal olarak. > Adam hirsizi uzun bir süre kovaladıktan sonra kan ter içinde eve > dönmüş.. > > > VEEE yine dumur! Artık adam karısını ne yapmış bilinmiyor ???....
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ayparcam Şuan
![]() Son Aktivite: 10.10.2011 13:00
Tecrübe Puanı: 696
![]() |
![]() hehehe cok komikti elinize saglik
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido