Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 31.07.2008, 11:26   #1
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

yakamozz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yakamozz Şuan yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.08.2016 14:43

Tecrübe Puanı: 664 yakamozz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Baykal'dan karara ilk tepki

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Deniz Baykal'ın başkanlığında, Anayasa Mahkemesinin AK Parti hakkındaki kararının açıklanmasının ardından kısa bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Baykal, Anayasa Mahkemesi'nin AK Parti'nin kapatılmaması yönünde verdiği kararı değerlendirdi.

İşte Baykal'ın karar sonrası açıklamaları;

"10 üye AK Parti'nin laikliğe karşı odak olduğuna karar vermiştir. Bu bir krizdir. Anayasa Mahkemesi krizi tespit etmiştir, krizi çözememiştir." diyerek sözlerini şöyle sürdürdü;

"AK Partinin ciddi bir şekilde öz eleştiri yapması lazımdır. Bundan sonra aynı şekilde devam etmeleri söz konusu olamaz. AK Parti'den olumlu yönde bir değişim bekliyoruz. Demokratik yöntemleri bulup işletmeleri gerekir."
yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 31.07.2008, 11:39   #2
Kaptan-58
Usta Yiğido

Kaptan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kaptan-58 Şuan Kaptan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
Space pacman Champion!
Tecrübe Puanı: 1039 Kaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Baykal'dan karara ilk tepki

ya ben bu baykala acıyorum.. kendisini komik duruma düşürmekten başka bişey yapmıyo garibim....
Alt 31.07.2008, 11:47   #3
güleyşa_58
Yiğido

güleyşa_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

güleyşa_58 Şuan güleyşa_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.02.2010 21:00

Tecrübe Puanı: 674 güleyşa_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKgüleyşa_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKgüleyşa_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Hala şokta kendileri, reddedilmeye alışkın olmayan ve beklediği sonucu elde edemeyen ancak böyle olur. Dileriz bir an önce atlatır, bir de akıl veriyor yaa

BİR NAMAZLIK SALTANATIN OLACAK O TAHT MİSALİ MUSALLA TAŞINDA...
güleyşa_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 31.07.2008, 11:48   #4
Sweetgirl
Usta Yiğido

Sweetgirl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sweetgirl Şuan Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.05.2015 23:50

Tecrübe Puanı: 1080 Sweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz sein

Baykal Rodos'dan ne zaman döndü yaaa
Masallah ne cabuk Rodos'a yüzüp geldi

Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.07.2008, 11:53   #5
goktan58
Tecrübeli Yiğido

goktan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goktan58 Şuan goktan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.11.2013 09:58

Tecrübe Puanı: 687 goktan58 FAZLA SÖZE GEREK YOKgoktan58 FAZLA SÖZE GEREK YOKgoktan58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

aklınca muhalefet yapıyor ama ulkeyı karıstırmaktan baska bı ıse yaradıgı yok....
goktan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 31.07.2008, 11:55   #6
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

Ah Baykal Ahhhhh!!!
Kınalar elinde kaldı,
Tüüüühhhhh be baykal....
Az kaldıydı kına yakmaya ama!!!!!!!

Şimdi sırada ne var baykal,
Yani nerelere neye saldıracanki
Yine kaos oluşturacan....

Ama karşında sımsıkı bi rakibin var,
Aman dikkat!!!...
yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 31.07.2008, 11:58   #7
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Bir oy daha evet çıksaydı AKP tarihe karışaçaktı.Artık dikkat etmesi gerekir.
Demokrasilerde parti kapatmak hoş karşılanmayan bir şeydir.
Senin benim onun bunun yargısı yok, yüksek yargıya inanıyorsak çıkacak sonuç ne olursa olsun saygı duymaktan başka yapılacak şey yok.Herkes saygılı olmalı.
Alt 31.07.2008, 12:04   #8
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

Evet sezar bey pardon sezer dicektim eski cumhurbaşkanımız sezerin atadığı 8 üyenin hepsi nasıl oldu da akparti nin kapatılması lehinde oy kullanmadı.Hayret!!!Demek ki o üyelerden bazıları doğru yolu görmüş ve ona göre karar vermişler.Zaten burda çıkan sonuca herkes saygı duyuyor.Bu kararın içeriği hakkında yorum yapan sizsiniz arif bey....
Alt 31.07.2008, 12:08   #9
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
yakamozz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Evet sezar bey pardon sezer dicektim eski cumhurbaşkanımız sezerin atadığı 8 üyenin hepsi nasıl oldu da akparti nin kapatılması lehinde oy kullanmadı.Hayret!!!Demek ki o üyelerden bazıları doğru yolu görmüş ve ona göre karar vermişler.Zaten burda çıkan sonuca herkes saygı duyuyor.Bu kararın içeriği hakkında yorum yapan sizsiniz arif bey....
Senin yaptığın farklı bir yorummu içeriği ne demek berat bey.
Size göre olumsuz, kapatma yönünde bir sonuç çıksaydı, buradaki yorumalrını çok merak ediyorum, saygının "s" sini görebilecekmiydik acaba ne dersin
Alt 31.07.2008, 12:19   #10
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

Bir kere benim adım berat değil yakamozz
bakın bu da benim dünkü yorumum ne demişim,

Anayasa Mahkemesi verdiği bu kararla demokrasi yolunda önemli bir adım atmıştır.Halkın seçimle tek başına iktidar yaparak başa getirdiği bu partiye karşı hazırlanan uyduruk bir iddianameyi Anayasa mahkemesi redderek halkın bir nebze olsun kendisine olan güvenini tazelemiştir.Anayasa Mahkemesini verdiği bu karardan dolayı kutluyorum.Ülkemiz için bu kararın çok hayırlı olacağını düşünüyorum.14 marttan bu yana süren siyasi belirsizlik burada sona ermiştir.

kalın puntolu yazdıklarıma özellikle bakın

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)