|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() eyupk Şuan
![]() Son Aktivite: 02.01.2013 08:50
Tecrübe Puanı: 701
![]() |
![]() Ahmedinejad "Kahrolsun İsrail" Sloganıyla Uğurlandı (foto)
![]() Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün resmi davetlisi olarak Türkiye'ye gelen İran cumhurbaşkanı Dr. Mahmud Ahmedinejad... 15/08/2008 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün resmi davetlisi olarak Türkiye'ye gelen İran cumhurbaşkanı Dr. Mahmud Ahmedinejad, İsrail'in kötülüklerin anası olduğunu söyledi. Türkiye'deki programına son vermeden önce düzenlediği basın toplantısında İsrail'in kötülüklerin anası olduğunu söyleyen Dr. Ahmedinejad "İsrail, bölgenin izlediği binlerce insanın şehid düştüğü ve milyonların yerlerinden sürgün edildiği sayısız savaşın arkasında İsrail durmaktadır. İsrail, kötülüklerin anasıdır" dedi. Bölgedeki ABD ordularının geleceğine de değinen Ahmedinejad "Ortadoğu bölgesindeki ABD ordusu yok oluş yolundadır" dedi. Irak'ın toprak bütünlüğünün, istikrarının ve güvenliğinin bölge ülkelerinin lehine olduğunu belirten Ahmedinejad ''Ben dedim ki, Irak'taki güvenlik boşluğunu özgür ülkelerin doldurmaları ve emniyeti sağlamaları gerekiyor. Bu çok net bir şeydir ve daha önce de söyledim. Bölge ülkeleri bu güvenliği bölgede sağlayabilirler, bu güce sahipler. Diğer ülkelerin müdahalesine de hiç gerek yok. Amerika işgal devletinin Irak'tan çekilmesi gerekmektedir. Tahran, dünyayı karanlığa boğan zalim devletleri reddetmektedir. Hepimizin Irak devletini korumamız gerekiyor. Irak'ın toprak bütünlüğü, istikrarı, güvenliği hepimizin lehinedir. Ve bu da ancak yasal devletin ekonomik, güvenlik olarak ve her konuda yeterli olduğu zaman, bu güveni sağladığı zaman olabilecektir" dedi. Basın toplantısı sonrasında Cuma namazını Sultanahmet Camiinde kılan Ahmedinejad'a halk büyük ilgi göstererek "Mücahid Ahmedinejad", "Kahralsun ABD", "Kahrolsun İsrail" sloganları attılar. Ahmedinejad da kendisine ilgi gösteren halkı selamladı. İSRA HABER ![]() Hürriyet gazetesi Ahmedinejad'a gösterilen sevgi selinden rahatsız oldu ![]() Vatan gazetesi de rahatsızlığını ortaya koydu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() kocak58 Şuan
![]() Son Aktivite: 08.09.2011 19:41
![]() Üyelik Tarihi: 17.06.2008
Tecrübe Puanı: 656
![]() |
![]() herhelde onu böle alkışlayanlar türkiyeninde iran gibi olmasını istiyolar izlerken bizim ülke bitmiş dedim hem irtica hemde yozlaşma bişey kalmamış bu ülkede
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TracyMcGrady58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.08.2013 17:54
Tecrübe Puanı: 850
![]() |
![]() Iran Cumhurbaskaninin böyle karsilanmasi hos degil ama herkes biliyorki Ahmedinejad'in Israil hakkinda neler düsündügünü. O yüzdende bu karsilanma fazla abartilmamasi gerek. Bir yandanda milletimiz hakli. Israil'in yok olmasini kim istemez ?
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() yakamozz Şuan
![]() Son Aktivite: 11.08.2016 14:43
Tecrübe Puanı: 664
![]() |
![]() Bazı tv kanalları nedense Ahmedinecadın sevgi gösterileriyle karşılanmasından rahatsız olmuş olacak ki sürekli bu konuda haberlerini yayınlarken taraflı biçimde "Ahmedinecad şov yaptı" diyerek eleştirdiler.Ahmedinecad, "İsraili protesto" gösterileri eşliğinde alkışlandı.Yani alkışlandığı ortamda İsrail ve Amerika protesto ediliyordu.Nedense bazıları işlerine geldiği zaman "İsrail ve Amerika yı protesto ediyor Kahrolsun Amerika emperyalizmi" diyorlar.İşlerine gelmediği zaman da bu protesto edenleri kınıyorlar ve dünyada İsrail ve Amerika ya karşı tek meydan okuyan devlet başkanını da şov yaptı diyerek eleştiriyorlar.Bu nasıl bir çelişki hala anlayamadım.....
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Seni çok seviyoruz Ahmedinejad. Sana kim ne derse desin sen bizim herşeyimizsin. Kahrolsun Emperyalist Amerika, Kahrolsun Siyonist İsrail.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Koçak kardeşim bir devlet başkanına sevgi gösterisinde bulunmak başında olduğu o devletin rejimini istemek,benimsemek anlamına mı gelir veya şöyle söyleyeyim bir devlet başkanını sevmemek o devletin siyasal sistemini istememek anlamına mı gelir?Ben İran'ın siyasal sitemini savunmuyorum,desteklemiyorum da bizim siyasal sitemimiz İrana göre çok daha modern tabiki.Ancak Ahmedinecadı İsrail ve Amerika ya karşı tutumundan dolayı da çok seviyorum.Peki var mı burda bir sorun?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Eyüpk kardeşim tek kelimeyle harikasın...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |