Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 16.08.2008, 00:07   #1
eyupk
Tecrübeli Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

eyupk Şuan eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.01.2013 08:50

Tecrübe Puanı: 701 eyupk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Ahmedinejad "Kahrolsun İsrail" Sloganıyla Uğurlandı (foto)

Ahmedinejad "Kahrolsun İsrail" Sloganıyla Uğurlandı (foto)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün resmi davetlisi olarak Türkiye'ye gelen İran cumhurbaşkanı Dr. Mahmud Ahmedinejad...

15/08/2008

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün resmi davetlisi olarak Türkiye'ye gelen İran cumhurbaşkanı Dr. Mahmud Ahmedinejad, İsrail'in kötülüklerin anası olduğunu söyledi.

Türkiye'deki programına son vermeden önce düzenlediği basın toplantısında İsrail'in kötülüklerin anası olduğunu söyleyen Dr. Ahmedinejad "İsrail, bölgenin izlediği binlerce insanın şehid düştüğü ve milyonların yerlerinden sürgün edildiği sayısız savaşın arkasında İsrail durmaktadır. İsrail, kötülüklerin anasıdır" dedi.

Bölgedeki ABD ordularının geleceğine de değinen Ahmedinejad "Ortadoğu bölgesindeki ABD ordusu yok oluş yolundadır" dedi.

Irak'ın toprak bütünlüğünün, istikrarının ve güvenliğinin bölge ülkelerinin lehine olduğunu belirten Ahmedinejad ''Ben dedim ki, Irak'taki güvenlik boşluğunu özgür ülkelerin doldurmaları ve emniyeti sağlamaları gerekiyor. Bu çok net bir şeydir ve daha önce de söyledim. Bölge ülkeleri bu güvenliği bölgede sağlayabilirler, bu güce sahipler. Diğer ülkelerin müdahalesine de hiç gerek yok. Amerika işgal devletinin Irak'tan çekilmesi gerekmektedir. Tahran, dünyayı karanlığa boğan zalim devletleri reddetmektedir. Hepimizin Irak devletini korumamız gerekiyor. Irak'ın toprak bütünlüğü, istikrarı, güvenliği hepimizin lehinedir. Ve bu da ancak yasal devletin ekonomik, güvenlik olarak ve her konuda yeterli olduğu zaman, bu güveni sağladığı zaman olabilecektir" dedi.

Basın toplantısı sonrasında Cuma namazını Sultanahmet Camiinde kılan Ahmedinejad'a halk büyük ilgi göstererek "Mücahid Ahmedinejad", "Kahralsun ABD", "Kahrolsun İsrail" sloganları attılar. Ahmedinejad da kendisine ilgi gösteren halkı selamladı.

İSRA HABER

Hürriyet gazetesi Ahmedinejad'a gösterilen sevgi selinden rahatsız oldu

Vatan gazetesi de rahatsızlığını ortaya koydu
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2008, 00:16   #2
kocak58
Tecrübeli Yiğido

kocak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kocak58 Şuan kocak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.09.2011 19:41
Yeti 1 Greece Champion!
Tecrübe Puanı: 656 kocak58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Ahmedinejad "Kahrolsun İsrail" Sloganıyla Uğurlandı (foto)

herhelde onu böle alkışlayanlar türkiyeninde iran gibi olmasını istiyolar izlerken bizim ülke bitmiş dedim hem irtica hemde yozlaşma bişey kalmamış bu ülkede
Alt 16.08.2008, 00:26   #3
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

TracyMcGrady58 Şuan TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.08.2013 17:54

Tecrübe Puanı: 850 TracyMcGrady58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: Ahmedinejad "Kahrolsun İsrail" Sloganıyla Uğurlandı (foto)

Iran Cumhurbaskaninin böyle karsilanmasi hos degil ama herkes biliyorki Ahmedinejad'in Israil hakkinda neler düsündügünü. O yüzdende bu karsilanma fazla abartilmamasi gerek. Bir yandanda milletimiz hakli. Israil'in yok olmasini kim istemez ?
Gözlerim hep seni arıyor Kabem

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2008, 00:41   #4
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

yakamozz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yakamozz Şuan yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.08.2016 14:43

Tecrübe Puanı: 664 yakamozz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bazı tv kanalları nedense Ahmedinecadın sevgi gösterileriyle karşılanmasından rahatsız olmuş olacak ki sürekli bu konuda haberlerini yayınlarken taraflı biçimde "Ahmedinecad şov yaptı" diyerek eleştirdiler.Ahmedinecad, "İsraili protesto" gösterileri eşliğinde alkışlandı.Yani alkışlandığı ortamda İsrail ve Amerika protesto ediliyordu.Nedense bazıları işlerine geldiği zaman "İsrail ve Amerika yı protesto ediyor Kahrolsun Amerika emperyalizmi" diyorlar.İşlerine gelmediği zaman da bu protesto edenleri kınıyorlar ve dünyada İsrail ve Amerika ya karşı tek meydan okuyan devlet başkanını da şov yaptı diyerek eleştiriyorlar.Bu nasıl bir çelişki hala anlayamadım.....
yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2008, 01:01   #5
eyupk
Tecrübeli Yiğido

Seni çok seviyoruz Ahmedinejad. Sana kim ne derse desin sen bizim herşeyimizsin. Kahrolsun Emperyalist Amerika, Kahrolsun Siyonist İsrail.
Alt 16.08.2008, 01:14   #6
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
kocak58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
herhelde onu böle alkışlayanlar türkiyeninde iran gibi olmasını istiyolar izlerken bizim ülke bitmiş dedim hem irtica hemde yozlaşma bişey kalmamış bu ülkede
Koçak kardeşim bir devlet başkanına sevgi gösterisinde bulunmak başında olduğu o devletin rejimini istemek,benimsemek anlamına mı gelir veya şöyle söyleyeyim bir devlet başkanını sevmemek o devletin siyasal sistemini istememek anlamına mı gelir?Ben İran'ın siyasal sitemini savunmuyorum,desteklemiyorum da bizim siyasal sitemimiz İrana göre çok daha modern tabiki.Ancak Ahmedinecadı İsrail ve Amerika ya karşı tutumundan dolayı da çok seviyorum.Peki var mı burda bir sorun?
yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2008, 02:46   #7
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

Eyüpk kardeşim tek kelimeyle harikasın...
Alt 16.08.2008, 02:58   #8
eyupk
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
kocak58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu tür insanlara sahip çıkıcağımıza sizin dediğinize bakın . Asıl yozlasan senin gibi düşünenlerdir kardeşim bunu iyi bil.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)