|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
16.08.2008, 22:34 | #1 |
Yeni Yiğido
bademix Şuan
Son Aktivite: 04.03.2014 14:55
Tecrübe Puanı: 0
|
Kartal Bakışlı Hünkarım (Fatih Sultan Mehmet'e atfen )
Kartal Bakışlı Hünkarım
Yazar : Yusuf GÖLPINAR [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ... |
16.08.2008, 22:39 | #2 |
Usta Yiğido
HaYLaZ Şuan
Son Aktivite: 17.01.2010 23:12
Tecrübe Puanı: 694
|
--->: Kartal Bakışlı Hünkarım (Fatih Sultan Mehmet'e atfen )
kartal bakışlı hünkarım
belki bir fatiha belkide bir yasin kartal bakışlı hünkarım kabul edersen ben geldim karşındayım sana surlarda taş olmak için gözünden akan ALLAH için yaş olmak için ayağından çıkan toz olmak için kartal bakışlı hünkarım kabul edersen ben geldim karşındayım vadiden topkapıya koşmak isterim seni eyüpte bulmak isterim surlarda ulubatlı olmak isterim sonrada ALLAH demek isterim kartal bakışlı hünkarım kabul edersen ben geldim karşındayım atının yularını tutmak isterim sonrada cehalete sürmek isterim RESUL demiştiya ben en güzel asker olmak isterim şehadet şerbetini içmek isterim kartal bakışlı hünkarım kabul edersen ben geldim karşındayım senin gibi namaz kılmak isterim kabeyi karşımda görmek isterim dünyayı ardıma takmak isterim sonrada bir güzel gülmek isterim kartal bakışlı hünkarım kabul edersen ben geldim karşındayım adaletinden nasip almak isterim çağlara ışık olmak isterim eğer kabul edersen sana layık ecdad olmak isterim kartal bakışlı hünkarım ben geldim karşındayım kartal bakışlı hünkarım bu şiir sana yüzyıllar öteden senin için yanıyoruz atadan dededen ezelden ne mutlu seni anlayandan istanbulun kiymetini bilenden kartal bakışlı hünkarım kabul edersen ben geldim karşındayım selametle yusuf golpınar tatar 58 yusuf @hotmail.com
|
|