|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() eyupk Şuan
![]() Son Aktivite: 02.01.2013 08:50
Tecrübe Puanı: 701
![]() |
![]() Pakistan'da 'İSLAM' üzüldü...
17 Ağustos 2008 15:35 ![]() Pakistan’da, Afganistan sınırındaki Kurram bölgesinde 12 gündür Şiilerle Sünniler arasında çıkan şiddetli çatışmalarda 200’den fazla kişi öldü. Aşiretlerin kontrolünde olan bölgede dün geceki çatışmalarda 24 kişi hayatını kaybetti. Toori ve Mangal aşiretleri arasındaki çatışmalarda ağır silahlar, roket güdümlü bombalar ve havan topları kullanılıyor. Hükümet, cuma günü, çatışmaların durmaması halinde askeri kuvvet kullanacağı tehdidinde bulundu. Çatışmalar, Şii Toori aşiretine mensup birinin traktörünün Sünniler tarafından yakılmasıyla başladı. Kurram’da zaman zaman Şii-Sünni çatışması patlak veriyor. İHA |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() eyupk Şuan
![]() Son Aktivite: 02.01.2013 08:50
Tecrübe Puanı: 701
![]() |
![]() Bu tür insanlar olduğu sürece müslümanlar nasıl birlik olucak kardeşlerim. Söze geldimi müslümanız derler ama ayrımcılık gütmeleri yok mu nasıl müslümanlık bu. Yaw kafirlere karşı birlik olucağımıza şu yaptıklarına bak. Allah ıslah etsin. Bu tür insanlar olduğu sürece müslümanlar birleşemez ben bunu diyorum. Hep şunu şöylüyorum hepte söylüycem Şiiler ve Sünniler kardeştirler. Bütün müslümanlar kardeştir. Lütfen kardeşlerim aramıza fitne sokmak işteyenlere izin vermeyelim.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|