![]() |
#1 |
Yasaklı
![]() Esengül Şuan
![]() Son Aktivite: 02.09.2010 23:31
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Bu bölümde şükürler edelim. Hep isyan etmek olmaz ama dimi ![]() Şimdi şükür zamanı, birşeylerden dolayı şükürler edelim. Hadi aşağıdaki arkadaşım, şükür etmeye başla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ya Rabbi'm Beni Dünyaya Sağlıklı,Sıhhatlı Yarattığın İçin sana ne kadar şükretsem azdır.Aldığım her nefes kadar,denizdeki kum taneleri kadar,insanların ömrünün günleri kadar sana ne kadar şükretsem azdır.
Sen herşey'in ama herşey'in yaradanısın.Sen herşeye ama herşey kadirsin.Bizi dinli imanlı ölmeyi nasib eyle ! 'AMİN' |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Yasaklı
![]() Esengül Şuan
![]() |
![]() Alıntı:
Çok güzel ve içten Yüreğinize sağlık ALLAH ım dualarınızı kabul etsin. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yasaklı
![]() Engin58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.01.2010 11:34
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() HAMDOLSUN HERSEY YÜCE RABBIMDENDIR
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yasaklı
![]() Esengül Şuan
![]() |
![]() Aldığım nefes sayısı kadar sana şükürler olsun ALLAH ım. Gözlerim görüyor, ellerim ve ayaklarım tutuyor, konuşabiliyorum, duyabiliyorum, daha senden ne isterimki ? Kudretine ve merhametine sonsuz şükürler olsun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Yiğido
![]() shrewishgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 18.09.2008 15:17
Tecrübe Puanı: 615
![]() |
![]() Hayır, artık (yalnızca) Allah'a kulluk et ve şükredenlerden ol. (Zümer Suresi, 66)
Öyleyse Allah'ın sizi rızıklandırdığı şeylerden helal (ve) temiz olanlarını yiyin; eğer O'na kulluk ediyorsanız Allah'ın nimetine şükredin. (Nahl Suresi, 114) Rabbimiz şöyle buyurmuş: "Andolsun, eğer şükrederseniz gerçekten size artırırım ve andolsun, eğer nankörlük ederseniz, şüphesiz, benim azabım pek şiddetlidir." (İbrahim Suresi, 7) ALLAH'IM sana şükürler olsun herşey için .... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4537
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Allahim verdigin ve verecegin hersey icin sana sükürler olsun.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Yasaklı
![]() Esengül Şuan
![]() |
![]() Şükür eden dillere can kurban ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2187
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Allah'im, biliyorum senden çok $eyler istiyorum! Ve sen hiçbir zaman beni geri çevirmezsin... Haklisin bazen co$uyorum! Mutluluguma o kadar çok daliyorum, Dua etmeyi unutur gibi oluyorum! Kötü günümde ise dua ya sariliyorum... Biliyorum bu nankörlüktür... Oysa sen her derdime deva oluyorsun, Beni hiç bir zaman kirmiyorsun, Peki ben mutlu oldugumda Neden te$ekkür etmiyorum ki sana, Ellerimi açip sadece kisa bir dua, Senin bana yaptiklarinin kar$iliginda! Allah'im bagi$la beni, kendimden bazen Bu yüzden utaniyorum i$te! Aceba seni yeterince taniyamiyormuyum? Yok çok iyi taniyorum diyemem Cünkü seni iyi tanisaydim eger, Sana sevgimden,sana a$kimdan Dua , özelliklede $ükr etmeyi Asla unutmamaliydim... Allah'im sana bu duayi ederken Aklima bir misal geldi Dü$ünüyorumda, iyilik yaptigim biri Bana te$ekkür etmeseydi Herhalde ben darilirdim,belki de küserdim Ve belkide bir daha yardim etmezdim! Ama sen, Allah'im büyüklügünü ve tek Varligini her $eyde ve her yerde gösteriyorsun, Bagi$liyorsun!!! £imdi sana cani gönülden $unu söylüyorum "Ey Zât-i mutlak, vücudu mutlak, Varligi mutlak yüce Allah'im! Sensin, teksin, sen bilirsin, Sen neylersen hayr eylersin. Sen neylersen güzel eylersin! Seninle ve a$kinla sana, Her dem, her nefes, ebediyyen $ükürler, Hamdü senâlar olsun!..."
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1296
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() bizi kulu yapıp ,şereflendirdiği için şükürler olsun!!
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|