|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Gereksiz Ve Kilitli Basliklar Gereksiz Basliklardan Uzak Duralim Lutfen |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Yiğido
![]() ![]() güleyşa_58 Şuan
Son Aktivite: 10.02.2010 21:00
Tecrübe Puanı: 717
![]() ![]() ![]() |
Bugün yapılan şenliklerde emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Gerçekten harikaydı. İlbeyliler hep bir aradaydı ve oldukça eğlenceliydi. Bu buluşmadan bir kaç kareyi sizlerle paylaşmak istedim...
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ___ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ___ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ___ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ___ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ___ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ___ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ___ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ___ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ___
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
Son Aktivite: 01.07.2011 16:53
Tecrübe Puanı: 792
![]() |
emek için teşekkürlerde bu oğuz boyları buluşmasımı ne sivaslılar nerde orda gazi antep ilimiizn dernek isimi yazıo...bu resimlere anektot düşerseniz seviniriz...selametle..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yiğido
![]() ![]() güleyşa_58 Şuan
Son Aktivite: 10.02.2010 21:00
Tecrübe Puanı: 717
![]() ![]() ![]() |
Ben teşekkür ederim arkadaşım da bu bir ilbeyliler şenliği olduğu için bir tek Sivas'taki ilbeyliler değil, diğer illerdeki ilbeyliler de buluşmada (fazla olmamakla beraber) yer alıyordu. Yoksa gördüğünüz yer Sivas, ayrıca fotoğraftaki insanlar da Sivas'a bağlı 42 pareden seçilmiş birkaç SİVASLI... Selametle...
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|