|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Malzemeler :
1-Yarım kilo lor peyniri 2-1 yumurta 3-3 yemek kaşığı un 4-1 çay kaşığı tuz 5-1 kase susam 6-Kızartmak 1 su bardağı sıvıyağ YAPILIŞI: Susam hariç bütün malzemeyi karıştırıp yoğurun isteğinize göre şekil verin (ben köfte şeklinde yapıyorum) fazla büyük olmasın .Sonra susama bulayıp kızgın yağda kızartın
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kronik'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Yeni Yiğido
![]() DürbüN Şuan
![]() Son Aktivite: 30.09.2008 15:03
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() YARDIMIN ICIN COK TSK EDERIM KRONICK EMEGINE VERMIS OLDUGUNU BINBIR GUZEL LEZIZ CESITLI TARIFLERE
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar DürbüN'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() burda köfte seklinde derken canim sulu köfte büyüklügünde demiyorsun degilmi ![]() (saka) en iyisi söyle ceviz büyüklügünde felan desen olurmu??? yani bir misal ver ben anlamadim cünkü ![]()
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sweetgirl'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Her zaman elimizin altında olan iki malzemeyle harika bir lezzet yakalamak mümkün. Güzel şeyler için ille de birçok malzeme kullanmak gerekmiyor. Yaz aylarında yetişen domates ve biberin tadını vermese bile kışında yapılabilecek oldukça basit ve iştah açıcı bir sos. Bir kaç biberiniz ve iki domatesiniz varsa kahvaltı yanında sunabileceğiniz hoş bir lezzet.
Peynir ve haşlanmış veya kızarmış patatesle yediğinizde müthiş bir uyum sergilediklerini göreceksiniz. Ama ben sosu sade olarak ekmeği bandıra bandıra yemesini severimJ İşte tarif. Malzemeler: 5-6 adet yeşil biber 2-3 adet domates 1/2 kahve fincanı kadar zeytinyağı 1 çay kaşığı tuz Yapılışı: Tavaya zeytinyağı konup kızdırılır. Biberler doğranıp ilave edilir ve hafif kızartılır. Bir yandan da domatesin kabukları soyulup doğranır. Yumuşayan bibere ilave edilir, tuz eklenir. Domatesler pişince ocaktan alınır. Peynir ekmek yanında sıcak olarak yenir yapmışınızdır...
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() özdemir Şuan
![]() Son Aktivite: 02.12.2014 15:25
Tecrübe Puanı: 738
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() kahvaltı ne zamana hazır olur
![]()
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|