|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
11.09.2008, 00:33 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 919
|
Sivas'ta Gıda Denetimleri Sürüyor
Sivas Tarım İl Müdürü Mehmet Kaya, sürdürdükleri gıda denetimlerine, Ramazan Bayramı öncesinde artırarak devam ettiklerini bildirdi. Kaya, yaptığı yazılı açıklamada, Tarım İl Müdürlüğü olarak, halkın daha sağlıklı ve kaliteli gıda tüketmesi amacıyla kentteki tüm gıda üretim ve satış noktalarını etkin bir şekilde denetlediklerini belirtti. Bu denetimlerin devam ettiğini ifade eden Kaya, yürütülen denetim faaliyetlerini, Ramazan Bayramı öncesinde artırarak devam ettirdiklerini kaydetti. Denetim faaliyetleri kapsamda, özellikle Ramazan ayında tüketimi artan şeker ve tatlıların denetlenmesi konusuna ağırlık verdiklerini belirten Kaya, şunları kaydetti: ''Bizim yapacağımız denetimlerin yanı sıra halkımızın da gıda satın alırken Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'ndan alınmış olan üretim iznine dikkat etmeleri, üretim izni olmayan ürünleri satın almamaları, ürünlerin son kullanma tarihini kontrol etmeleri, işletmelerin satış koşullarına dikkat ederek alışveriş yapmaları, açıkta yapılan ürünleri almamaları ve her türlü istek, şikayet ve dileklerini kesintisiz hizmet sunan 444 03 58 no'lu Alo Tarım hattına bildirmelerini rica ediyoruz. Tarım İl Müdürlüğü olarak Sivas halkına, sağlık ve mutluluk içerisinde bir Ramazan Bayramı geçirmelerini diliyoruz.'' |
11.09.2008, 09:31 | #2 |
Moderator
Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
|
Cevap: Sivas'ta Gıda Denetimleri Sürüyor
Halkın sağlığını hiçe sayıp,sırf para uğruna sağlıksız kalitesiz ürünlerle sağlığımızla çok oynanıyor. Bundandırki ölümcül hastalılklarda hergeçen gün artış görülmektedir.Göstermelik değil bu tip denetimler çok sık yapılmalı ve yapılmakla kalmayıp halkın sağlığıyla oynayan her kim olursa olsun ağır cezalar verilmeliki bir başkalarıda bu tip şeylere kalkışmasın.
|