|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Hertelden Her Telden Muhabbet Burada |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
Son Aktivite: 06.08.2013 11:28
Tecrübe Puanı: 1063
![]() ![]() ![]() ![]() |
ARKADAŞ ile DOST KAVRAMI
Arkadaş evinize geldiğinde misafir gibi davranır, Dost geldiğinde buzdolabını açıp istediğini alır. Arkadaş senin ağladığını görmez, Dostunun omuzu ise senin gözyaşlarınla ıslanır. Arkadaş davetine katılınca bir paket hediye ile gelir, Dost sana yardım etmek için erken gelir; toparlanman için geç gider. Arkadaş, onu o yattıktan sonra ararsan rahatsız olur, Dost neden bu kadar geciktiğini sorar, derdini anlatmak için, Arkadaş bir kavgadan sonra her şeyin bittiğini düşünür, Dost ise tekrar arar. Arkadaş senin daima onun arkanda olmanı ister, Dost ise her zaman senin arkandadır. Arkadaş zaaflarınızı öğrenir ve onları kullanabilir, Dost zevklerinizi öğrenir ve onlara hitap eder. Arkadaş zayıflıklarınızı bilirse başınıza kakar, Dost zayıflıklarınızı bilirse örtmeye çalışır. Arkadaş sizi ikinci görmek ister, Dost ikinciniz olmaktan şeref duyar Arkadaş sıkıntınız olmadığında yanınızdadır, Dost sıkıntınız olduğunda size koşar, Arkadaşlarınıza siz huzur vermeye çalışırsınız, Dostlarınız size huzur vermeye çalışır. -- SİZİN BİR DOSTUNUZ VAR MI ?? --
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2015 18:15
Tecrübe Puanı: 910
Var ALLAH ondan iyi merhametli yardım eden dost yok
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
Son Aktivite: 06.08.2013 11:28
Tecrübe Puanı: 1063
o zaman ne mutlu sana
.........
|
|
|
|
#4 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paylasim icin tsklerAllah`a sükür gercek dostum diyebildigim kisiler var ![]() arkadas her zaman bulabilirsin ama dost degil dost olmak zaman ister, dostluklar zamanla gelisir kolay kolay yipranmaz, sana güc - güven verir ve birlikte hersey asilir onun icin cok kiymetli olurlar kaybedildiginde büyük bosluk birakir her dostun yeri ayridir öteki doslarinda o yeri dolduramaz dostluklari korumak icin hersey yapilir umarim herkesin ebedi sürecek dostluklari olur ![]()
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
Son Aktivite: 24.10.2009 00:37
Tecrübe Puanı: 914
![]() |
sükürler olsunki dostlarimda arkadaslarimda var,
benim icin her sartta herseyi yapacak insanlar, ve ayni sekilde bende, biz dost icin ölmeyi degil, dost icin yasamayi secenlerdeniz, iyi günde insanin arkadasi cok olur, ben bu sebepten hep kötü gün dostu olmayi tercih ederim... paylasim icin tesekkürler...
|
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2015 18:15
Tecrübe Puanı: 910
arkadaşını söle bana sana kim oldugunu söleyim