Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 22.09.2008, 17:32   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 953 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Sivas'a Yazık Oluyor !

Vali Veysel Dalmaz Kongre Fuar Merkezi inşaatına harcanan paralara yanıyorum, zararın neresinden dönülürse kardır dedi. O zamanlar siz başlayın biz destek vereceğiz diyenler gelsin hodri meydan, yardım etsinler bakalım. Herkes köşe bucak kaçıyor.

Başka yerlerde başka bir şeyler arıyor. Ben yanıyorum açıkçası 4,5-5 trilyon lira betona para gömdük. Burasını bitirsem bile ki; 20 trilyondan aşağı paraya bitmeyecek orası. Bitirsem bile nasıl işleteceğim tek başına. Etrafında bir alışveriş merkezi olursa, bir otel olursa orası anlam ifade eder.

Ben şu an ek ilave harcama yapmadan orasını nasıl koruyabilirim bunun sancısındayım. Sözleşme imzalamışsınız elinizde 1 trilyon para var. 1 trilyonla siz 20 trilyon liralık işe başlamışsınız. Nerede para nerede” dedi.

1 trilyonla başlanan Kongre Fuar Merkezi Projesi’ne 3.5–4 trilyon daha harcandığını belirten Vali Dalmaz, “Özel İdare tarafından yol yapmaya harcayacağımız kaynağımızı Kongre Fuar Merkezi’ne harcadık. Ben artık zararın neresinden dönülürse kardır diyorum. Eğer orayı işletmeyeceksek, tamamına erdiremeyeceksek bu noktada dondurmayı düşünüyorum. Çünkü ben burasını bu haliyle de ileride de her şeye rağmen özel sektöre verebilirim” dedi.

Kongre Fuar Merkezinde uygulanan projenin ancak sahiplenildiği zaman, kaynağı bulunduğu zaman güzel bir proje olduğunu belirten Vali Dalmaz, “Kongre Fuar merkezinde benim açıkçası önerim yap- işlet-devret veya vatandaşa teşvik kapsamında vermesi yönünde olurdu. Devletin trilyonlar harcamasına hiç gerek yoktu açıkçası. Böyle bir şeyde öncelikle Belediye, Ticaret Odası, Valiliğin bir araya gelerek buyarı nasıl değerlendirebiliriz, bunun yollarını birlikte aramamız gerekiyor” dedi.

BAKAN GİTTİ HERKES KENDİ KÖŞESİNE ÇEKİLDİ
Vali Veysel Dalmaz, Devlet Bakanı ve Başbakan eski yardımcısı Abdüllatif Şener’in bakanlık görevinden ve partisinden ayrılmasının ardından herkesin kendi köşesinde bir şeyler yapmaya çalıştığını ifade ederek, “Benim gördüğüm kadarıyla sayın bakanın buradan gitmesinden sonra herkes kendi köşesinde bir şeyler yapmaya çalıştı.

Bence en büyük yanlışlardan birisi bu. Belediye tek başına şunu yapıyorum derse yapamaz, Valilik tek başına şunu yapıyorum derse yapamaz, Ticaret Odası da yapamaz. Dolayısıyla eğer ortak olarak Sivas’a bir şey kazandıracaksak, herkes el birliği yapmalı” diye konuştu.

Hürdoğan Gazetesi
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.09.2008, 20:38   #2
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Sivas'a Yazık Oluyor !

Bu hep böyle geldi böyle gidecek sanırım. Yurdumuzda buna benzer pek çok tesis önce başlatılıyor sonra; yok kaynak yok yok bilmem ne yok deyip paralar toprağa gömülüp sonra beklemeye çekiliyorlar. Bence Sn. Valininde dediği gibi Sn.Şener ayrıldıktan sonra Sivas'a daha bir övey evlat muamelesi yapılmaktadır.
Bakalım zaman neyi gösterir neler olur hep beraber görürüz.
Alt 22.09.2008, 22:06   #3
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1317 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: Sivas'a Yazık Oluyor !

Allah rızası için el at şuna vali bey..ya yazık o kadar paraya..insanın içi gidiyor..
Alt 23.09.2008, 00:26   #4
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft

Yazık günah ne hallere düştük, şehrin en büyük mülki amiri feryat ediyor. Sivas'a yazık oluyor diyor. Merkezi idarenin vurdumduymazlığı ve bu projeyi uygulamaya sokanların gerekli bütçeyi bulmadan bu işe girişmeleri milletimizin paralarını üç beş mütahite peşkeş çekilmesine sebep oluyor. Vali beyinde yakındığı gibi Abdüllatif bey gitti Sivas yetim kaldı. Cumhurbaşkanlığı seçim arafesinde Kayseri'nin Abdullah Gül'e sahip çıktığı gibi Şener'e sahip çıkamadık. Küçük hesaplar büyük zararlar doğurdu. Sivas'ın Ankara'ya gönderdiği temsilcilerinden amiyane tabirle iş çıkmaz. Güçlü temsil edilemiyoruz. Özellikle iktidar partisi temsilcileri pasif ve çok fazla yereller. Artık hangi işlerin peşinden koşuyorlarsa Sivas'a fırsat gelmiyor. Aslında bu vekillerinde kabahati deği kapasite meselesi ...

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.09.2008, 01:01   #5
SONMEZ
Tecrübeli Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SONMEZ Şuan SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.05.2013 13:50

Tecrübe Puanı: 779 SONMEZ FAZLA SÖZE GEREK YOKSONMEZ FAZLA SÖZE GEREK YOK

YAZIKKKK
YAZIIIIIIIKKKK
YAZIIIIIIIIIIIIIKKKK
YAZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKK>>>>>...
YAZIIIIIIIIIIIIIKKKK
YAZIIIIIIIKKKK
YAZIKKKK

!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!>>>>>...
1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.09.2008, 12:41   #6
FurkaN
Editör

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FurkaN Şuan FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 22:58

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: Sivas'a Yazık Oluyor !

Burasını başlatan Vali'ye hesap sorulmalı bence... O günün şartlarında da bugünde gereksizdi Sivas için... Giden Valimiz bolca proje üretiyordu ancak projeleri için çok geniş kaynaklar ve büyük bir şehir gerekiyordu... O ikiside burada olmadığından hepsi böyle yarım kaldı... Fuar merkezinden başka orada birde okullar var iki gün sonra o okulların sorunları başlayacak...
Dilin süsü söz!"

...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...

BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)