|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABDULLAH DUMAN Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2016 12:29
Tecrübe Puanı: 1042
![]() ![]() ![]() |
![]() Adam kadına diyordu ki; “Senin için ölürüm…” Kadın adama dedi ki; “Benim için ölme, benim için yaşa!” Adam kadına diyordu ki; “Sensiz hayatın hiç tadı yok” Kadın adama dedi ki; “Sensiz zaman geçmiyor...” Adam kadına diyordu ki; “Hayatımın sonsuz ve gizemli kadını..” Kadın adama dedi ki; “Hayatımın en değerli parçası...” Adam kadına diyordu ki; “Seni asla bırakmam” Kadın adama dedi ki; “Beni sakın bırakma!” Adam kadına diyordu ki; “Seni ölene kadar seveceğim...” Kadın adama dedi ki; “Aşkın, masalların gerçek olabileceğine inandırıyor beni...” Adam kadına diyordu ki; “Sana gerçek olmayan hiçbir şey söylemedim” Kadın adama dedi ki; “Gerçekten mi?” Adam kadına diyordu ki; “Artık inan bana!” Kadın adama dedi ki; “İnandım! İlk defa…” Adam kadına diyordu ki; “Kolay üzülen biri değilim ama gözlerinde hüznün küçük bir kırıntısı yüreğimi kanatmaya yetebilir” Kadın adama dedi ki; “Bu bakışım değil, bu duruşumsa ya?!” Adam kadına diyordu ki; “Kınında sessizce bekleyen bir hançer ruhum yokluğunda…” Kadın adama dedi ki; “Bense zayıf düşüyorum hayata, her yok oluşunda…” Adam kadına diyordu ki; “Ayrılıklarda sınanan bir sevgiyle eğitiyorum kendimi şimdi…” Kadın adama dedi ki; “Ayrılık yok sevdamızda...” Adam kadına diyordu ki; “İki kişilik bir yalnızlaşma şekli mi yoksa aşk?” Kadın adama dedi ki; “Kişiliksiz mi yoksa?” Ve adam kadına diyordu ki; “Senin için ölürüm!” Kadın adama dedi ki; “Benim için sakın ölme! Benim için ölmesin kimse! Bir Allahın kulu da, çıksın da delikanlı gibi; benim için yaşasın!” Ölmek kolaydır, yaşamak zordur! Aşk biri için yaşayabilmektir oysa!
![]() |
#2 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() FALÇATA 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.12.2009 14:10
Tecrübe Puanı: 633
![]() |
![]() şey gibi oldu
ÖLÜM ; ÖLÜM DEDİĞİN NEDİRKİ GÜLÜM BEN SENİN İÇİN YAŞAMAYI GÖZE ALMIŞIM
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
SIVAS FİRMALARINI NE KADAR TANIYOR | doganay | Sivas Şirketleri, Sivas Firmaları | 395 | 11.05.2012 16:32 |
Fikra(lar) | RaZZcE | Köşe Yazıları | 273 | 23.03.2009 15:44 |
50 ALEVİ DERNEĞİNDEN ÇAĞRI | Sivaslilar.Net | Haberler | 88 | 22.11.2008 14:00 |
HZ.NUH (S.A) | haythuyt | Peygamberler Tarihi | 0 | 01.09.2008 09:53 |
SABRETMEK | seva | Dini sohbet | 0 | 13.08.2008 10:51 |