|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz. |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() gul-i_ahmer Şuan
![]() Son Aktivite: 27.08.2010 16:43
Tecrübe Puanı: 673
![]() ![]() ![]() |
![]() bu gün hepimiz askeriz hepimiz şehit: vatanmı bölecen bir avuç dolusu it. ulan ABD zoytarısı defolda git mehmedim vatan uğruna ölmezmi sandın bir yandan dost diye yarenlik edrsin öte yandan eşkiyaya yataklık edersin bir gün rusya gibi sende bitersin mehmedim bunu sineye çekermi sandın nedir insanlığa çektirdiğin zulüm nedir bire gavur kusturduğun ölüm dostmusun düşmanmı dik durda bilim mehmedimi kendin gibi kalleşmi sandın almazsın üstümüzden ay ile yıldızı albayrağımın rengi şehidimin kan kırmızısı nice mehmetler verdik nice analar kuzusu mehmedim şahadet ile göçmezmi sandın daha ne yazayım moskofun dölü kırarız bu vatana uzanan eli pilanlar yapma vermeyiz bir metre yeri mehmedim şanından geçermi sandın alıntıdır |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.08.2013 11:28
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 1024
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Her günüm cenaze her günüm şehit
Çektiğim acıya yaradan şahit Bunların sebebi bir it oğlu it Uyan Türk evlâdı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() gul-i_ahmer Şuan
![]() Son Aktivite: 27.08.2010 16:43
Tecrübe Puanı: 673
![]() ![]() ![]() |
![]() OTUZ KUPON Radyo televizyon gazete dergi Her bir şey meydanda sergi var sergi Esnafa çiftçiye koy peşin vergi Uyan Türk evlâdı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Taksitle araba taksit taksit ev Enflasyon kudursun dev oldu dev İstersen küfür et istersen sev Uyan Türk evlâdı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Sınavı düşünme! Kitabın bizden Bedava deneme sınavın bizden Yarıçıplak hatunlar son avın bizden Uyan Türk evlâdı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Bardak, tabak, oyuncak, halı verdiler Denizin dibinde yalı verdiler Gül yaprağı gösterip, çalı verdiler Uyan Türk evlâdı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Fatihe İstanbul, Yavuza Mısır Yüz kupona kilim, kırk kupon hasır Kuponla gelecek ülkeye huzur Uyan Türk evlâdı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan En son hediyeyi kızlar tanıttı Gümbür gümbür çalan sazlar tanıttı Utanmaz arlanmaz yüzler tanıttı Uyan Türk evlâdı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Kampanya dönemi geldi - geçiyor Uyuma vatandaş fırsat kaçıyor Millet çatır - çatır kupon seçiyor Uyan Türk evlâdı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Her satırdan şiddet nefret akıyor Kalemler bölücü tohum ekiyor Ekranlar salyalı pislik kokuyor Uyan Türk evlâdı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Makyaj, giyim - kuşam bunların işi En sağlıklı yaşam bunların işi Siz emredin paşam bunların işi Uyan Türk evlâdı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan İhtilâl yaparsın manşet atarlar Nü Resim yaparsın topa tutarlar Hangisini saysam katar katarlar Uyan Türk evlâdı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Demokrasi lâiklik insan hakları Örtüyle başladı ilk yasakları İrtica geliyor (!) son tuzakları Uyan Türk evlâdı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Lâiklik - Şeriat kavgası bitsin Ülkeme duyulan bu nefret yetsin Sevmeyen ******** defolsun gitsin Uyan Türk evlâdı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Görüntü Kemâlist aslı komünist Hesaplar çok ince tam oportünist Bunlar hem yalaka, hem kapitalist Uyan Türk evlâdı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Atatürk maskesi işin yapısı Atatürke kurban olsun hepisi Bizim ulan memleketin tapusu Uyan Türk evlâdı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Deniz Türkiyeli Önkuzu Türktü Ay-yıldız bayrağı en büyük farktı Evita sevenler Ülküden korktu Uyan Türk evlâdı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Kılıçkıran Özmen dağda gezmedi Karakol basmadı huzur bozmadı Beşbin şehit verdik kimse yazmadı Uyan Türk evlâdı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Her günüm cenaze her günüm şehit Çektiğim acıya yaradan şahit Bunların sebebi bir it oğlu it Uyan Türk evlâdı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Kimine Rusyada bedava tatil Bedava dinamit bedava fitil Çatlıya gelince faşist bir katil Uyan Türk evlâdı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Düşman gelmiş kapımıza dayanmış Dört yanımız kampanyaya boyanmış Kutuplara yaz gelmiş bak onlar da uyanmış Uyan Türk evladı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan Çanakkale hiç kampanya görmedi Dumlupınar kampanyaya girmedi Kocatepe mega kupon vermedi Uyan Türk evlâdı! Uyuma uyan Otuz kupona alınmadı bu vatan AHMET YILMAZ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ŞEHİT ASKER Albayrağa sarılı tabutun önünde. Durmuştu bir imam, kıblemizin yönünde. Saf saf oldu insanlar hocanın arkasında. Şehidin, resmi vardı herkesin yakasında. Büyük bir boy resimde kortejin önlerinde. Özenle taşınıyor, asker ellerinde. Gençliğin baharında, henüz yirmi yaşında. Mavi bir bere vardı o tertemiz başında. Tüm cemaat ağlıyordu, yaşları sel gibiydi. Esen meltem rüzgarları kara bir yel gibiydi. Seni uğurlarken içimiz yaşla doldu. Tüm analar, babalar ak saçlarını yoldu. Omuzlarda yükseldin, göklere erdi başın. Olasada dünyada tek bir taşın. Öteki yaşamında makamın cennet oldu. Sen gidince yurdumun tüm çiçekleri soldu. Benim, şehit askerim sen ölmedin aslaaa. Vatanın dağlarına ismin yazıldı kanla. Sana silah çeken el kırılacaktır bir gün. Bu, dünyadan edilecektir sürgün. Bunu aslaaa... unutma eyy kahraman şehit. Herşeyi bilen tanrı bize olsunki sahit. Seni toprağa değil yüreğimize gömdük. Yanıyor, ciğerimiz sanki ateşe döndük. alintidir
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.08.2013 11:28
Tecrübe Puanı: 1024
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ŞEHİT DEMİRKAYA, SİVAS'TA TOPRAĞA VERİLECEK | kronik | Anasayfa Haberler | 22 | 31.08.2008 22:15 |
:( Şehit HaBer 28.07.2007 | MeLody58 | Haberler | 2 | 27.08.2008 20:59 |
Tüm Türkiye dört şehidine ağlıyor | gürün_güzeli | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 1 | 27.07.2008 10:59 |
Yazıcıoğlu'ndan Türkeş Mesajı | SEMİH-58 | Arşiv | 14 | 05.04.2008 20:13 |
Sabrımız Taşıyor. Şırnak'ta Çatışma 4 Şehit.. | Kaptan-58 | Arşiv | 5 | 14.11.2007 16:24 |