|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
06.10.2008, 22:47 | #1 |
Usta Yiğido
Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24
Tecrübe Puanı: 1101
|
ŞEHİDE MEKTUP
Şehidim canım can kardeşim Siperde karanlık düşerse bir an üzerine Şimşek gibi parlasın Sarıkamış la Çanakkale Matarandan su düşmezse kurak diline Şahadet aşkına avucuna dolacaktır Fırat la Dicle Yiğidim canımın canı can kardeşim Topla tüfekle değil bu millet Mangal yüreğiyle kazandı onca savaşı Varsa dilinde iman aşkı yüreğinde vatan aşkı Güneşle yeni zaferlere uyanacaktır bu cennet vatan Şehit olursan canımda can can kardeşim Sanma ki düştüğün yer taşla kurak toprak Kanının damladığı yer cennet vatanım Can kardeşim sanma ki şahadetine tek ben ağlayanım Bak bulutlarla sana ağlıyor koca Kızılırmak Cennetle müjdelenirsen can kardeşim Ne olur silme şahadetinin kanını Şahadetin sel olup taşırsın kurak Sakarya yı Can kardeşim ne olur silme gözlerinden süzülen gözyaşını Zafere uyanan güneş kurutsun gözü yaşlı Dumlupınar’ı Şahadet şerbetini içersen canımda can kardeşim Bak Erzurum da nene hatunlar Maraş ta sütçü imamlar sana ağlar Mutluluk sevincindedir suskun Anafartalar Sanma Kocatepe suskun ve konuşmamakta Secdeye eğilmiş duasında sana ağlamakta Yiğidim kardeşim canımda canım karındaşım Mermin kalmazsa siper et o mangal yüreğini Şehit olursan kana kana iç şahadetin şerbetini Sadece sen değil yiğidim kardeşim canımda canım Tüm canlar feda olsun cennet vatanıma ALLAH aşkına Peygamber aşkına vatan aşkına bedelse Ey can kardeşim kurşunlar bedenimi mesken bilip Nice süngüler girsin Karadağlının sol bağrına Alıntıdır... |
06.10.2008, 23:08 | #2 |
Usta Yiğido
Abdurrahman 58 Şuan
|
-->: ŞEHİDE MEKTUP
NE BÜYÜKSÜN Kİ KANIN KURTARIYOR TEVHİDİ BEDRİN ARSLANLARI ANCAK BU KADAR ŞANLI İDİ!
|
06.10.2008, 23:38 | #3 |
Usta Yiğido
Abdurrahman 58 Şuan
|
-->: ŞEHİDE MEKTUP
GİDİYORUM ANA!
Çok şükür rabbim bir hediye verdi bana Bende dedem gibi ŞEHİT düştüm be ana! Yeter artık ağlama kemiklerimi sızlatma Oğlunun hayali gerçek oldu BEN CENNETE GİDİYORUM AĞLAMA ANA! Hainler pusu kurmuş Tendürek'ten inerken Mayında döşemişler çakal gibi kaçarken Tamda teskereye 10 günüm varken Oğlunun hayali gerçek oldu ana BEN CENNETE GİDİYORUM AĞLAMA ANA! Söyleyiver yarime başkasını sevmesin Ortada bıraktım diye üzerimden geçmesin Eğer başkasına bakarsa mezarıma gelmesin Onada söyle nereye gittiğimi ağlamasın BEN CENNETE GİDİYORUM AĞLAMA ANA! |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|