Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 08.10.2008, 12:40   #1
banu58
Tecrübeli Yiğido

banu58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

banu58 Şuan banu58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.11.2008 18:30

Tecrübe Puanı: 673 banu58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Paşa'dan ilginç golf savunması

Türkiye, 17 askerin şehit olduğu Şemdinli’deki Aktütün sınır karakolunun basıldığı saatlerde, Antalya’da golf oynayan Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu’nun tutumunu tartışıyor.

Karakol’un basıldığını haber almasına rağmen programını kesmeyip golf oynamaya devam eden Babaoğlu’na tepkiler çığ gibi gelirken, Orgeneral Baboğlu Hürriyet’e kendini savunan bir açıklama yaptı.

Saldırı esnasında golf oynadığı için ağır eleştirilere maruz kalan Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu, “Golf oynamaya komutanlarımdan izin aldım gittim. Ne yapsaydım acaba, bu eleştiride bulunanları mutlu etmek için o gün Aktütün’e mi gitseydim?” diye kendini savunurken, akıllara Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’un göreve geldiği ilk günlerde golf oynamakla ilgili düşüncelerini açıkladığı sözleri geldi.

TÜRKİYE GOLF OYNAMAYA MÜSAİT DEĞİL

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu’nun golf oynamak için izin aldığını söylediği Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, golf sporu ile ilgili sözlerini bakın nasıl dile getirmişti.

Başbuğ göreve geldiği ilk günlerde gazetecilerle yaptığı ‘İletişim Toplantısında’ Hollanda Genelkurmay Başkanı ile yaptığı bir konuşmayı aktararak, Hollandalı muhatabının kendisine "Boş zamanlarında golf oynadığını" söylediğini kendisinin de buna karşılık olarak; "Ben de golf oynamak isterdim ama Türkiye öyle bir ülke değil" dediğini söylemişti.

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu, Aktütün Karakolu'nun basıldığı gün Antalya'da golf oynuyordu. İddialara göre 16 saat çatışan Mehmetçik'e hava desteği Org. Babaoğlu'na ulaşılamadığı için sağlanamadı.

" KOMUTANLARIMDAN İZİN ALDIM GİTTİM"

Görev süresi önümüzdeki sene bitecek olan Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu tepkiler üzerine yaptığı açıklamada, golfü yıllardır bir spor olarak yaptığını belirterek şunları söyledi: "Evet, ben Cuma ve Cumartesi günü Antalya’da idim. Komutanlarımdan izin alıp Ankara’dan Antalya’ya giderek Karpuzkaldıran Askeri Kampı’nda kaldım. TSK’da kuvvet komutanı da olsanız daima her adımınızı komutanlarınızın izni dahilinde gerçekleştirirsiniz. Doğrudur. Antalya’da turnuvada golf oynadım. Yıllardır bir spor olarak yapıyorum. Cumartesi akşam da Ankara’ya döndüm. Pazar günü de, Sayın Cumhurbaşkanı’nın da katıldığı Eskişehir’deki şehidimizin cenazesindeydim.

"O GÜN AKTÜTÜN'E Mİ GİTSEYDİM?"

Tabii ki her tür eleştiriye hakaret ve iftira olmadığı sürece açığız. Ama bu mu olmalı eleştiri? Burada, şunu sormamışlar. Hava Kuvvetleri harekat refleksi ve operasyonlar bazında bir zafiyet yarattı mı? Herhangi bir eksiklik olmuş mu? hata yapılmış mı? Hayır. Ne yapsaydım acaba, bu eleştiride bulunanları mutlu etmek için o gün Aktütün’e mi gitseydim? Bütün bunlar bilerek TSK’yı yıpratmak amacı ile yazılıyor. Kimse TSK’ya, Hava Kuvvetleri’ne haksızlık yapmasın.

"KUVVET SADECE BENDEN OLUŞMUYOR"

Hava Kuvvetleri’nin 24 saat alarmda olan harekat merkezleri vardır. Kuvvet sadece benden oluşmuyor. İlgili nöbetçi kurmay ve harekat personelimiz sürekli her tür gelişmeye anında yanıt verecek şekilde organize olmuşlardır. Şehitlerimizin haberi bana o gün doğal olarak anında ulaşmadı ama sonrasında başlatılan her harekatın emrini Ankara ile koordine ederek bizzat ben verdim. Her aşamada her harekat detayını ilgili arkadaşlarımla koordine ettik. Son 4 günde gerçekleştirilen sınır ötesi ve içi harekatlarda da tam isabet kaydedildi."

(Haber7- Ersin Çelik)

Alt 08.10.2008, 12:46   #2
kronik
Alt Forum Yöneticisi
NO AVATAR

kronik Şuan kronik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.12.2020 17:41

Tecrübe Puanı: 1384 kronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Paşa'dan ilginç golf savunması

az önce bir yorumumda bu konuya değinmiştim .Bu zihniyetteki herkese Yazıklar olsun diyorum .............................. ....
Alt 08.10.2008, 19:01   #3
seheresma
Usta Yiğido

seheresma - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seheresma Şuan seheresma isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.07.2010 16:34

Tecrübe Puanı: 672 seheresma FAZLA SÖZE GEREK YOKseheresma FAZLA SÖZE GEREK YOK

AYNEN KATILIYORUM KRONICK;KÖPEK IZIN ALMIS HADI VATAN HAYINISIN BARI BELLI ETME ALCAK INSAN SEHITLERIMIZE SAYGILI OLUR BIRAZ ;I......e hayvan.. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
seheresma isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.10.2008, 21:01   #4
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4547 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt
Standart -->: Paşa'dan ilginç golf savunması

size yakisan bir söz bulamadim, o yüzden susuyor ve .............................. .... noktalari nasil anlarsaniz öyle anlayin.
sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.10.2008, 22:14   #5
SONMEZ
Tecrübeli Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SONMEZ Şuan SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.05.2013 12:50

Tecrübe Puanı: 768 SONMEZ FAZLA SÖZE GEREK YOKSONMEZ FAZLA SÖZE GEREK YOK

.........
.........
.........

BOŞLUKLARI, İSTEYEN İSTEDİĞİ GİBİ DOLDURSUN.
ÇÜNKÜ ARTIK BENDE KELİMELER KİFAYETSİZ KALIYOR.

KÖRPE KUZULAR CAN VERİRKEN
KART-POSTALLI KART AMCALAR...
O ELİNİZDEKİ GOLF SOPALARINI
LÜTFEEN MÜSAİT Bİ YERLERE KOYUN DA BARİ GÖRÜNMESİN...!

..........
..........
..........
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.10.2008, 22:22   #6
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1122 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart -->: Cevap: Paşa'dan ilginç golf savunması

Alıntı:
SONMEZ Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
.........
.........
.........

BOŞLUKLARI, İSTEYEN İSTEDİĞİ GİBİ DOLDURSUN.
ÇÜNKÜ ARTIK BENDE KELİMELER KİFAYETSİZ KALIYOR.

KÖRPE KUZULAR CAN VERİRKEN
KART-POSTALLI KART AMCALAR...
O ELİNİZDEKİ GOLF SOPALARINI
LÜTFEEN MÜSAİT Bİ YERLERE KOYUN DA BARİ GÖRÜNMESİN...!

..........
..........
..........
LÜTFEN SÖNMEZ ABİNİN BAHSETTİĞİ BOŞLUKLARI DOLDURALIM!!!

soysuz köpekler!
karı kılıklılar
dışkı suratlılar!

golf sahalarında doğan top evlatları!

gerisinide başka birileri doldursun
gerçi içimizden gereken yerlerini dolduruyoruz ama...
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.10.2008, 22:23   #7
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

"Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar", diye bir söz duymuşuzdur mutlaka. Kimi paşa golf oynar kimi vekiller(dün gazetede boy boy resimleri çıktı) düğünde göbek atar iyi kıvırırlar. Ateş düştüğü yeri yakıyor tabiki kimin umrunda!!! Şimdiye kadar hangi paşanın oğlu hangi vekilin oğlu şehit düştü duyanınız bileniniz varmı? Bu............................ ................noktalı yerlerede dileyen dilediği şeyi yazar veya düşünür.Çok yazık hemde çokkkk yazıkkk!!!
Alt 08.10.2008, 22:26   #8
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1122 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart -->: Paşa'dan ilginç golf savunması

bu noktaları oyun haline getirelim!alttaki pkk ve golf topları
hakkındaki görüşlerini noktalı yerlere dilediğin gibi yaz!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.10.2008, 22:40   #9
nihat83
Usta Yiğido

nihat83 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

nihat83 Şuan nihat83 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.06.2014 12:49

Tecrübe Puanı: 681 nihat83 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Paşa'dan ilginç golf savunması

garibanin cocugu ölmüs adamin umurundami, aslinda bunlarin cocuklarini gönderecen catismaya!!!

BUGÜN ALLAH C.C. ICIN NE YAPTIN ???

nihat83 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)