|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() banu58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.11.2008 18:30
Tecrübe Puanı: 673
![]() |
![]() ![]() Türkiye, 17 askerin şehit olduğu Şemdinli’deki Aktütün sınır karakolunun basıldığı saatlerde, Antalya’da golf oynayan Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu’nun tutumunu tartışıyor. Karakol’un basıldığını haber almasına rağmen programını kesmeyip golf oynamaya devam eden Babaoğlu’na tepkiler çığ gibi gelirken, Orgeneral Baboğlu Hürriyet’e kendini savunan bir açıklama yaptı. Saldırı esnasında golf oynadığı için ağır eleştirilere maruz kalan Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu, “Golf oynamaya komutanlarımdan izin aldım gittim. Ne yapsaydım acaba, bu eleştiride bulunanları mutlu etmek için o gün Aktütün’e mi gitseydim?” diye kendini savunurken, akıllara Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’un göreve geldiği ilk günlerde golf oynamakla ilgili düşüncelerini açıkladığı sözleri geldi. TÜRKİYE GOLF OYNAMAYA MÜSAİT DEĞİL Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu’nun golf oynamak için izin aldığını söylediği Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, golf sporu ile ilgili sözlerini bakın nasıl dile getirmişti. Başbuğ göreve geldiği ilk günlerde gazetecilerle yaptığı ‘İletişim Toplantısında’ Hollanda Genelkurmay Başkanı ile yaptığı bir konuşmayı aktararak, Hollandalı muhatabının kendisine "Boş zamanlarında golf oynadığını" söylediğini kendisinin de buna karşılık olarak; "Ben de golf oynamak isterdim ama Türkiye öyle bir ülke değil" dediğini söylemişti. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu, Aktütün Karakolu'nun basıldığı gün Antalya'da golf oynuyordu. İddialara göre 16 saat çatışan Mehmetçik'e hava desteği Org. Babaoğlu'na ulaşılamadığı için sağlanamadı. " KOMUTANLARIMDAN İZİN ALDIM GİTTİM" Görev süresi önümüzdeki sene bitecek olan Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu tepkiler üzerine yaptığı açıklamada, golfü yıllardır bir spor olarak yaptığını belirterek şunları söyledi: "Evet, ben Cuma ve Cumartesi günü Antalya’da idim. Komutanlarımdan izin alıp Ankara’dan Antalya’ya giderek Karpuzkaldıran Askeri Kampı’nda kaldım. TSK’da kuvvet komutanı da olsanız daima her adımınızı komutanlarınızın izni dahilinde gerçekleştirirsiniz. Doğrudur. Antalya’da turnuvada golf oynadım. Yıllardır bir spor olarak yapıyorum. Cumartesi akşam da Ankara’ya döndüm. Pazar günü de, Sayın Cumhurbaşkanı’nın da katıldığı Eskişehir’deki şehidimizin cenazesindeydim. "O GÜN AKTÜTÜN'E Mİ GİTSEYDİM?" Tabii ki her tür eleştiriye hakaret ve iftira olmadığı sürece açığız. Ama bu mu olmalı eleştiri? Burada, şunu sormamışlar. Hava Kuvvetleri harekat refleksi ve operasyonlar bazında bir zafiyet yarattı mı? Herhangi bir eksiklik olmuş mu? hata yapılmış mı? Hayır. Ne yapsaydım acaba, bu eleştiride bulunanları mutlu etmek için o gün Aktütün’e mi gitseydim? Bütün bunlar bilerek TSK’yı yıpratmak amacı ile yazılıyor. Kimse TSK’ya, Hava Kuvvetleri’ne haksızlık yapmasın. "KUVVET SADECE BENDEN OLUŞMUYOR" Hava Kuvvetleri’nin 24 saat alarmda olan harekat merkezleri vardır. Kuvvet sadece benden oluşmuyor. İlgili nöbetçi kurmay ve harekat personelimiz sürekli her tür gelişmeye anında yanıt verecek şekilde organize olmuşlardır. Şehitlerimizin haberi bana o gün doğal olarak anında ulaşmadı ama sonrasında başlatılan her harekatın emrini Ankara ile koordine ederek bizzat ben verdim. Her aşamada her harekat detayını ilgili arkadaşlarımla koordine ettik. Son 4 günde gerçekleştirilen sınır ötesi ve içi harekatlarda da tam isabet kaydedildi." (Haber7- Ersin Çelik)
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1384
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() az önce bir yorumumda bu konuya değinmiştim .Bu zihniyetteki herkese Yazıklar olsun diyorum .............................. ....
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() seheresma Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2010 16:34
Tecrübe Puanı: 672
![]() ![]() |
![]() AYNEN KATILIYORUM KRONICK;KÖPEK IZIN ALMIS HADI VATAN HAYINISIN BARI BELLI ETME ALCAK INSAN SEHITLERIMIZE SAYGILI OLUR BIRAZ ;I......e hayvan.. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4547
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() size yakisan bir söz bulamadim, o yüzden susuyor ve .............................. .... noktalari nasil anlarsaniz öyle anlayin.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() SONMEZ Şuan
![]() Son Aktivite: 26.05.2013 12:50
Tecrübe Puanı: 768
![]() ![]() |
![]() .........
......... ......... BOŞLUKLARI, İSTEYEN İSTEDİĞİ GİBİ DOLDURSUN. ÇÜNKÜ ARTIK BENDE KELİMELER KİFAYETSİZ KALIYOR. KÖRPE KUZULAR CAN VERİRKEN KART-POSTALLI KART AMCALAR... O ELİNİZDEKİ GOLF SOPALARINI LÜTFEEN MÜSAİT Bİ YERLERE KOYUN DA BARİ GÖRÜNMESİN...! .......... .......... ..........
![]() |
#6 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1122
![]() Alıntı:
soysuz köpekler! karı kılıklılar dışkı suratlılar! golf sahalarında doğan top evlatları! gerisinide başka birileri doldursun gerçi içimizden gereken yerlerini dolduruyoruz ama... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() "Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar", diye bir söz duymuşuzdur mutlaka. Kimi paşa golf oynar kimi vekiller(dün gazetede boy boy resimleri çıktı) düğünde göbek atar iyi kıvırırlar. Ateş düştüğü yeri yakıyor tabiki kimin umrunda!!! Şimdiye kadar hangi paşanın oğlu hangi vekilin oğlu şehit düştü duyanınız bileniniz varmı? Bu............................ ................noktalı yerlerede dileyen dilediği şeyi yazar veya düşünür.Çok yazık hemde çokkkk yazıkkk!!!
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1122
![]() bu noktaları oyun haline getirelim!alttaki pkk ve golf topları
hakkındaki görüşlerini noktalı yerlere dilediğin gibi yaz!!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() nihat83 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.06.2014 12:49
Tecrübe Puanı: 681
![]() |
![]() garibanin cocugu ölmüs adamin umurundami, aslinda bunlarin cocuklarini gönderecen catismaya!!!
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İlginç Bilgiler | _DuMaN_58 | Diğer Konular | 11 | 10.09.2008 16:46 |
İsimleri ilginç, şifaları müthiş bitkiler | seva | Arşiv | 3 | 31.08.2008 00:53 |
Sivas ile ilgili ilginç iddia | kasparix | Arşiv | 14 | 06.07.2008 13:52 |
Türbe duvarında ilginç ve komik dilekler | seva | Arşiv | 1 | 23.04.2008 10:17 |