|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
Tecrübe Puanı: 1074
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mustafa abi gerçekten çok güzel bir video'yu bizler ile paylaştın.O birbirinden güzel bayrakları , birbirinden güzel atna resimlerini izlerken elbette dondum kaldım.
Arka fondaki şiirli anlatımda 10 Numara desem yeridir. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() seheresma Şuan
Son Aktivite: 28.07.2010 16:34
Tecrübe Puanı: 706
![]() ![]() |
ALLAHUEKBER:ALLAHUEKBER :ALLAHUEKBER GERCEKTEN SÜPER ICIM BIR HOS OLDU TÜYLERIM DIKEN DIKEN SU ANDA COK SAGOL KAPTAN YASASIN CUMHURIYET...........[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] CANAKKALE GECILMEZ SEHITLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2232
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Onlar, delikanlı çağında, millet ve vatan aşkıyla ellerine silah aldılar. Hepsi birer ana kuzusuydu ama tüfek kuşanıp da, bölücü kurşunlarına karşı göğüslerini siper ederken arslan kesildiler. Damarlarındaki kan deli gibi akarken tek düşünceleri vardı: Bin yıllık Türk yurdunu bölmek isteyen gafillere karşı durmak! Albayrağın gölgesinde nöbet tutarken can verip şehitlik mertebesine ulaşmaktı
TÜRKİYE MEHMETCİĞE MEHMETCİK TÜRK MİLLETİNE EMANETTİR RUHLARINIZ ŞAD OLSUN
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|