Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 23.10.2008, 14:04   #1
banu58
Tecrübeli Yiğido

banu58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

banu58 Şuan banu58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.11.2008 18:30

Tecrübe Puanı: 674 banu58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart DTP Hacklendi

HACKER TARİHİNDE REKOR

DTP'nin resmi sitesi gece 21.00 - 10.00 saatlerinde hacklendi.Gece boyunca takip ettik; milliyetçi mesajları kaldıran olmadı. Sitenin webmaster'ı sabah 9.30'da o mesajı kaldırabildi. DTP'NİN 12 SAAT HACK'Lİ KALMASI hacker rekorlar kitabına geçecek gibi görünüyor.

DTP'LİLERİ YALANLAYAN bir tekzip metni ile ŞEHİTLER DİLE GELDİ başlıklı bir video koydu.

İşte sitenin bugünki hali

Kaynak:Ensonhaber

Alt 23.10.2008, 14:07   #2
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1122 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart -->: DTP Hacklendi

meclistede hackleneceklerki rahat edelim.!ama ayyıldız team ı tebrik ediyorum!

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2008, 14:10   #3
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yerliturkuaz Şuan yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
Yeti: Bloody Orca Slap Champion!
Tecrübe Puanı: 831 yerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: DTP Hacklendi

Yakinda o partide kapanacak emin olun buna sehitlerimizin kani hicbir zaman yerde kalmaz...

Sevmek yürek işidir yüreğin yoksa sen niye yaşıyorsun?
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2008, 14:12   #4
HaKaaN
Usta Yiğido

HaKaaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaKaaN Şuan HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.05.2015 01:29

Tecrübe Puanı: 749 HaKaaN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

tum sucu ben kendimizde buluyorum..sehit olanlar hep fakir fukara cocugu adam askere gondermemek icin cocugunu yurtdısında okuyor gosterıyor oranın vatandası gosterıyor yazık degılmı.. bulnet ersoy cocgum olsa askere gondermem demisti bence cokta haklı bır soylemı var kimi koruyacagız biz askerlik gibi guzel bir mertebeden kacanlarimi
HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2008, 16:44   #5
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2198 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein
Standart --->: DTP Hacklendi

iyi oLmuş Dtp daha fazlasını hak ediyor .

Bu üLkenin sanal askerleride var unutmasınlar !

Mesajda şunlar geçmekte:
BU BIR ULUSLAR ARASI TEKZIP DUZELTME HAKKIDIR

DTP SIZLER KÜRTLERIN PARTISI OLDUGUNUZU VE KÜRTLERI SAVUNDUGUNUZU IDDA EDIYORSUNUZ!
SAVUNDUGUNUZ KÜRTLER BU VATAN ICIN CANAKKALEDE SAKARYADA 18-20 YASLARINDA SEHIT OLAN BENIM KÜRT KARDESLERIMMI? BURASI MUSTUR YOLU YOKUSTUR GIDEN GELMIYOR DIYE AGITLAR YAKAN BU VATAN ICIN YEMENE GIDEN ORADA COLLERDE SEHIT OLAN KÜRT KARDESIMMI YOKSA
SOYU ERMENI YAHUDI OLUP TEK AMACLARI BU ÜLKEYI PARCALAMAK OLAN PKK TEROR ORGUTU MESUPLARINI VE ONLARIN SEMPATIZANLARI OLAN ASLI KÜRT OLMAYAN KALLESLERIMI SAVUNUYORSUNUZ?
BIR SEHIT OLDUGUNDA BENDE ASKERE GIDECEGIM BU VATAN ICIN SEHIT OLACAM DIYE HAYKIRAN DIYARBAKIRIN OZ EVLADI HAKKARININ GERCEK VATAN SEVERI BATMANIN BAYRAK ASKI ILE YANIP TUTUSAN BU GENCLER KÜRT DEGILMI:KÜRT TÜRK DIYE INSANLARI AYIRAN SI Z GIBI IRKCI FASIST LER ASLA TÜRK KÜRT KARDESLIGINI BOZAMAYACAK HIC KIMSE BU DOSTLUGU BU KARDESLIGI YIKAMAYACAKTIR
TURKIYE CUMHURIYETINE HER FIRSATTA HAKARET EDEN SIZ SOZDE IRKCI FASITLER
TBMM VERDIGI MAASI NEDEN ALIYORSUNUZ?ALDIGINIZ PARALAR BENIM TÜRK HALKIMIN VERGISI DEGILMI?OKADAR FASISTSENIZ MECLISIN YEMEGINI NEDEN YIYORSUNUZ?GERCI HER LOKMASI SIZE HARAMDIR:
BU VATAN HIC BIR ZAMAN BOLUNMEYECEK HER SEHIDIN INTIKAMINI MUTLAKA ALACAGIZ
SIZ DTP ACABA PKK DAN NE GIBI BIR RANT SAGLIYORSUNUZ BUNU BEN BILIYORUM AMA SIZEDE SORMAK ISTEDIM TÜRKIYEDE BUNU ÖGRENSIN
PKK AMERIKANIN VE TÜRKIYENIN DÜSMANI VE TERÖRIST BIR ÖRGÜTTÜR DIYEN AMERIKA VE TÜRKIYE YE KAFAMI TUTUYORSUNUZ
BIR GUN GELECEK BARZANINIZIN DE TALABANIZINDE KELLESINI BU ÜLKE ALACAKTIR,SIZI ACIKCA DESTEKLEYEN BELCIKA HOLLANDA AVUSTURYA ISVICRE VE DIGER ÜLKELERE DUNYANIN EN BUYUK SANAL SAVASI ILE MILYAR DOLARLIK ZARARLAR COK YAKINDADIR,YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMINATIDIR,SIZE KINIMIZI NEFRETIMIZI KUSUYORUZ;KAHPE TERORISTLER VE YANDASLARI
17 SEHIDIMIZE ALLAHTAN RAHMET DILIYOR SEHIT OLMA SEREFINE ALLAH C.C BIZIDE LAYIK GORÜR TEMENNISINDE BULUNUYORUZ::

Bu Sehit Cocuklari Birgün Sizden Bunun Hesabini Mutlaka Soracaktir.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2008, 17:03   #6
Svs_Crazy_58
Tecrübeli Yiğido

Svs_Crazy_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Svs_Crazy_58 Şuan Svs_Crazy_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.10.2008 11:44

Tecrübe Puanı: 643 Svs_Crazy_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: DTP Hacklendi

Tsk EdeRim SiTEYİ HaCkLeYeNLErE...
Alt 23.10.2008, 17:08   #7
ABDULLAH DUMAN
Usta Yiğido

ABDULLAH DUMAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ABDULLAH DUMAN Şuan ABDULLAH DUMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2016 12:29

Tecrübe Puanı: 1052 ABDULLAH DUMAN COK SEVILEN BIR KISIABDULLAH DUMAN COK SEVILEN BIR KISIABDULLAH DUMAN COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: DTP Hacklendi

AZ BİLE.......................... ....................

Biz ki, Tunada Abdest Alıp, Viyana Önlerinde Namaz Kılanların Evlatlarıyız !
ABDULLAH DUMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2008, 17:11   #8
Divriği_Mursal
Yiğido

Divriği_Mursal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Divriği_Mursal Şuan Divriği_Mursal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2009 08:41

Tecrübe Puanı: 623 Divriği_Mursal FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Daha beterini yaparlar inşallah...
Divriği_Mursal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2008, 17:18   #9
Kaptan-58
Usta Yiğido

Kaptan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kaptan-58 Şuan Kaptan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
Space pacman Champion!
Tecrübe Puanı: 1039 Kaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISI

AY YILDIZ TİM GURUBUNU BENDE YAKINDAN TAKİP EDİYORUM.. HEPSİNİ TEBRİK EDİYORUMM
Alt 24.10.2008, 14:06   #10
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

yakamozz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yakamozz Şuan yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.08.2016 14:43

Tecrübe Puanı: 665 yakamozz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Aslanlarım kim tutar sizi yürüyün bee.Evet temizlik artık başlamalı.Önce imralıdaki it daha sonra da meclisteki köpekleri temizlenmeli.Tüm kamuoyunun istek ve beklentisi bu yönde.Merakla gelişmeleri izliyoruz...

BİR GECE ANSIZIN GELEBİLİRİZ...
yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)