|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
28.10.2008, 22:12 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 922
|
Hastanemiz Hedef Alınıyor
Vali Veysel Dalmaz, Numune Hastanesinin kalp damar cerrahı bölümündeki uzman sayısıyla ilgili ulusal basında çıkan haberle ilgili olarak, “Bu tür haberlerin kaynağından alınmadan, kulaktan bilgilerle verildiğini düşünüyoruz. Bu haberlerle hastanemiz hedef alınıyor” dedi. Vali Dalmaz, İl Sağlık Müdürü Dr. Vakkas Özmercan, hastane başhekimi Dr. İsmail Yılmaz ve hastanenin kalp damar cerrahisi personeli ile birlikte Numune Hastanesinde basın toplantısı düzenledi. Dün bir gazetede çıkan haberde Numune Hastanesinin hedef gösterildiğini belirten Vali Dalmaz, “Burada yapılan yanlışlığı düzeltmek ve mevcut durumu göstermek için bu toplantıyı düzenledik” dedi. Sağlıkta Dönüşüm Programı kapsamında ilimizdeki hastanelerde yeni düzenlemeler yapıldığını, bu hastanelerde branşlaşmalara gidildiğini ifade eden Vali Dalmaz, ilimizde hastane hizmetlerinde vatandaş memnuniyetinin yüzde 90’lara çıkaran bir ekibin bulunduğunu söyledi. Vali Dalmaz, bu anlamda sağlık çalışanlarını yürekten kutladığını belirterek, “Bu çalışmalar, gayretler alkışlanması, teşvik edilmesi gerekirken, belki küçük eksiklikleri büyük eksiklik gibi gösteren, arkadaşlarımızı bu manada demorize eden bir haber bizi gerçekten üzüyor” dedi. Hastanede kalp damar cerrahisi noktasında hizmette en üst noktaya gelinmek üzere olunduğunu anlatan Vali Dalmaz, mecburi hizmetlerini yapan doktorlarla beraber 6 kalp damar cerrahının hastanede görev yaptığını kaydetti. Hastanede yapılan iyileştirmelerle uzmanlar tarafından açık kalp ameliyatlarının yapılabildiğini vurgulayan Vali Dalmaz, “Hastanede en yakın zamanda da anjiyografi ünitesi de monte edildikten sonra açık kalp ameliyatları başarıyla uygulanacak. Böyle sistem varken insanları sıkıntı içerisine koyma, buradaki hastaları başka yere gönderme gibi bir amaca hizmet edecek haber bizi rahatsız ediyor. Bu tür haberlerin kaynağından alınmadan, kulaktan dolma bilgilerle verildiğini düşünüyoruz. Arkadaşlarımızla hep beraber çıkan haberleri tersine çıkacak gayretler içerisinde güzel çalışmalar yürütüyoruz” dedi. BASINDA ÇIKAN HABERLER BİZİ ÜZDÜ Hastanede görev yapan kalp damar cerrahisi bölümü doktorlarından uzman doktor Bülent Mert ise servislerinde yapılan çalışmalar hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi. Yaptıkları bir ameliyat sonrasında basında çıkan haberi öğrendiklerini, bununda kendisini ve arkadaşlarını üzdüğünü anlatan Mert, şunları kaydetti: “Bizi rencide eden bir durum. Sabah ameliyattaydık, öğleden sonra çıkınca bu haberi aldık. En azından sorabilirlerdi, 6 kalp damar cerrahından biri aranıp (Siz burada ne yapıyorsunuz? Ameliyat yapabiliyor musunuz? Eksik ne? Malzemeniz yok mu?) diye. Çok büyük yatırım yapıldı. Her türlü malzeme var. Her türlü kalp ameliyatını yapabiliyoruz. Kalp cerrahisi merkezinde yapabilecek düzeydeyiz. Herhangi bir eksiğimiz yok. Buradaki donamımıza özel hastaneler dahi sahip değiller. Ekip olarak deneyimli bir ekibiz” dedi. İl Sağlık Müdürü Dr. Vakkas Özmercan ise hastanenin kalp damar cerrahisi servisi ile ilgili ciddi çalışmalar yaptıklarını, bu serviste görev alan hekimlerin yanı sıra yardımcı sağlık elemanlarının da iyi bir eğitimden geçirildiğini söyledi. Hastane başhekimi Dr. İsmail Yılmaz da, gösterdikleri yoğun bir çaba ile daha iyi ve kaliteli hizmet vermek için çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti. |
28.10.2008, 22:52 | #2 |
Usta Yiğido
yerliturkuaz Şuan
Son Aktivite: 28.03.2012 11:23
Yeti: Bloody Orca Slap Champion!Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 811
|
Cevap: Hastanemiz Hedef Alınıyor
Sivas'ımız son zamanlarda sağlık sektörüne çok büyük yatrımlar yaptı bu tür durumlar olduğunu zannetmiyorum ben...
28.10.2008, 23:20 | #3 |
Usta Yiğido
sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58
Tecrübe Puanı: 4527
|
-->: Hastanemiz Hedef Alınıyor
Türkiye de saglik sorunu cok kötü, evrak isleriyle ilgilenmekten cani cikiyor insanin, zaten hastasin birde sunu getir, su evraki mühürlet, imzalat, Allah milletimize yardim etsin. Hastaneler dolu, gürültü Genclerbirligi macindan daha fazla, kimse hikaye anlatmasin, bunun da birgün hesabi sorulur.
|
29.10.2008, 17:40 | #4 |
Genel Koordinatör
Ertugrul Şuan
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22
Tecrübe Puanı: 10
|
--->: Hastanemiz Hedef Alınıyor
Numune Hastanesi Türkiye'de ki bir çok devlet hastanesine örnek olacak çalışmalara imza attı. Başhekim İsmayil Yılmaz beyin gayretli çalışmaları Numune Hastanesinin çehresini değiştirdi. Vali beyinde Hastane yönetimine destek verdiğini görmek memnuniyet verici.
29.10.2008, 17:44 | #5 |
Editör
FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 22:58
Tecrübe Puanı: 10
|
Hastanenin bir önceki Başhekimi -yanılmıyorsam ismi Ahmet'ti- çok önemli işlere imza attı. Açıkcası hastaneye çağ atlattı çok gayretli birisiydi. O gittikten sonra onun ekibinden İsmayil Bey göreve geldi ve o da kaldıkları yerden devam ediyor. Çalışkan ve öenmli işler yapıyor. Gerçekleştirdiğimiz röportajda da bizzat tanık olmuştum vizyonu geniş birisi ve bu iddialar onu tanıdıktan ve yapılanları gördükten sonra havada kalıyor.
29.10.2008, 19:27 | #6 |
Usta Yiğido
sonbahar5803 Şuan
Son Aktivite: 21.09.2009 14:57
Tecrübe Puanı: 816
|
Sivas'ta olmadığım için Numune Hastanesi hakkında fikir beyan edemem. Ama hastanelerin genel durumunu düşününce, bu konuda çok fazla iyileştirme olduğunu inkar etmek nankörlük olur.
Eskiyle şimdiki durumu bir karşılaştırın. Farkı görmemek mümkün değil.
04.11.2008, 17:05 | #7 |
Yeni Yiğido
muratsivasli Şuan
Son Aktivite: 03.04.2010 17:58
Tecrübe Puanı: 0
|
--->: Hastanemiz Hedef Alınıyor
numune hastanesini hic gormedim ama,cumhuriyet hastanesini gordum,kokudan rahatsiz oldum,midem alt ust oldu,yoneticilerin avrupadaki hastaneleri gordugunu tahmin edebiliyorum,ama neden ayni sistemi Turkiyede uygulayamiyorlar anlamis degilim.
Ama su gercek varki bir cok ulkeden`de ilerideyiz,afrikayi dusunun bir kez olsun, ama durmak yok dahada iyi olabiliriz,sayin yoneticiler biraz gayret lutfen. |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|