|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
04.11.2008, 00:37 | #1 |
Usta Yiğido
abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1036
|
bu dram değil de ne ? memlekete neler luyor yahu
Zorla evlendirilmek istenen kız ailesinden ve nişanlısından şikayetçi oldu
Murat ÇINAR/SUŞEHRİ (Sivas), (DHA) SİVAS’ın Suşehri İlçesi’nde, zorla evlendirilmek istenen ve şiddet gören 16 yaşındaki N.D., polise giderek ailesi hakkında şikayetçi oldu. Talihsiz kızı cinsel ilişkiye zorladıkları öne sürülen baba Yücel D., anne Dursaliye D., hala Selver D. ile tecavüz ettiği doktor raporuyla ortaya çıkan nişanlısı Yaşar Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Suşehri merkezindeki Yalnızbağlar Mahallesi Karabayır sokakta ailesiyle yaşayan N.D., iki ay önce görücü usulüyle 32 yaşındaki Yaşar Y. ile nişanlandı. Ancak N.D., bir süre sonra ailesine Yaşar Y. ile evlenmeyi istemediğini söyledi. Bunun üzerine, annesi 40 yaşındaki Dursaliye D. ile babası 42 yaşındaki Yücel D. ve halası Selver S., kızları N.D.'yi ikna etmek istedi. Sonuç alamayan aile, nişanlısı Yaşar Y.’yi evlerine çağırarak, iddiaya göre kızlarıyla birlikte bir odaya kapattı. Aile, düğünün yapılabilmesi için gencin, kızlarıyla zorla ilişkiye girmesine izin verdi. Direnen N.D. iddiaya göre tüm çabalarına karşın nişanlısının tecavüzünden kurtulamadı. Buna rağmen evliliği istemeyen N.D. ailesinin şiddetiyle karşılaştı. Dövülen genç kız, merkez polis karakoluna giderek ailesinden şikayetçi oldu. Şikayet üzerine, baba Yücel D., anne Dursaliye D., halası Selver S., nişanlısı Yaşar Y. ve nişanlısının annesi Mintina Y. gözaltına alındı. Suşehri Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan zanlılar, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Suşehri Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Yücel D., Dursaliye D., Selver S. ve Yaşar Y. ‘küçük çocuğa cinsel istismara sebep olmak, evlenmek amacıyla çocukları cinsel beraberliğe zorlamak ve tecavüz’ suçlarından tutuklanarak Şebinkarahisar Cezaevi’ne gönderildi. Zanlılardan Mintina Y. ise serbest bırakıldı. Zorla evlendirilmek istenen, bu nedenle cinsel ilişkiye zorlanan ve kendi ailesinin evinde, nişanlısının tecavüzüne maruz kalan N.D.’nin ise Sivas Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Yetiştirme Yurdu’na gönderileceği belirtildi.
04.11.2008, 00:42 | #2 |
Usta Yiğido
Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1186
|
Cevap: bu dram değil de ne ? memlekete neler luyor yahu
Ben bu olayın Sivas'ta olduğunu bilmiyordum tV de gördüm tartışılıyordu, Nereye gidiyoruz Ya Rabbim...
04.11.2008, 09:43 | #3 |
Usta Yiğido
yerliturkuaz Şuan
Son Aktivite: 28.03.2012 11:23
Yeti: Bloody Orca Slap Champion!Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 808
|
Bir insanin hayatiyla oynamak kadar kotu birsey yoktur baba olabilirsin annede olabilirin ama insan hayatiyla oynayamazsin...
O kizin kim bilir ne hayalleri vardi kimbilir kimi seviyordu bakalim olmaz olsun boyle anne baba...
04.11.2008, 09:52 | #4 |
Moderator
Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
|
Bu çağda bu kafa,
Ne denir? Akıla, mantığa tamamen ters gelen bir olay. Bunun adı resmen tecavüzdür, Aile kızlarına tecavüz edene nöbet tutuyor,Allahım akıl fikir ver yarabbim. O kızıda cesaretinden dolayı kutluyorum, umarım bu deprasyonu kısa sürede atlatır, kendi iradesiyle evleneceği kişiyle mutlu bir yuva kurmak nasip olur.
04.11.2008, 15:09 | #5 |
Usta Yiğido
seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2175
|
--->: bu dram değil de ne ? memlekete neler luyor yahu
anne bana tecavüzüne izin veriyor yuh yani ayıp be bunun böyle duyulmayacağını sandılar şimdi o aileye yaklaşan olur mu....
|