|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
04.11.2008, 22:22 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 919
|
Binali Yıldırım Sivas'a Geliyor
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım bugün Sivas’a geliyor. Özel uçak ile Ankara’dan ilimize gelecek olan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Sivas Çevre yolu köprüyü kavşağı (Yıldızeli-Sivas-Zara-İmranlı ve Sivas-Ulaş 1. Kısım Projesi) açılışının ardından Vali Veysel Dalmaz’ı ve Belediye Başkanı Sami Aydın ile makamında görüştükten sonra Belediye kültür merkezini ziyaret edip AK Parti İl Başkanlığında düzenlenecek olan toplantının ardından İl Genel Meclisinin Kasım ayı toplantısına katılacak. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım İl Genel Meclisi toplantısının ardından özel uçakla ilimizden ayrılacak. HIZLI TREN STARTI Bakan Binali Yıldırım bugün Sivas-Ankara hızlı tren ihalesinin ardından temele ilk kazmayı vuracak 5 Mayıs’ta ihalesi sonuçlanan Sivas-Ankara hızlı tren projesini kazanan Çin ve Kore’lilerin de ortak olduğu 5 ortaklı bir konsersiyum bugün büyük bir ihtimalle ilimize gelerek Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile birlikte temele ilk kazmayı vurarak çalışmaları başlatacak. Böylelikle hızlı tren projesine start verilmiş olacak. |
04.11.2008, 22:36 | #2 |
Yeni Yiğido
omer_ceran Şuan
Son Aktivite: 03.04.2010 21:53
Tecrübe Puanı: 610
|
--->: Binali Yıldırım Sivas'a Geliyor
SİVAS da görmekten dolayı sayın bakanımız BİNALİ YILDIRIM sivasımıza hoşgeldiniz diyorum sivaslı olarak hizmetlerinizi daha fazla bekliyoruz sayın bakanım
|
04.11.2008, 22:51 | #3 |
Usta Yiğido
yerliturkuaz Şuan
Son Aktivite: 28.03.2012 11:23
Yeti: Bloody Orca Slap Champion!Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 808
|
Cevap: Binali Yıldırım Sivas'a Geliyor
Sivas'ımızın Ankara'ya hızlı tren ile bağlanacak olması ile bölgedeki biraz olsun dengeleri değiştirmeye başlayacak....
Bir nevi yatırımları ilimize çekmeye başlayacak....
04.11.2008, 23:34 | #4 |
Usta Yiğido
abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1036
|
Cevap: Binali Yıldırım Sivas'a Geliyor
hayırlı olur inşallah omzumuza çalınan 29 mart 2009 balı olmadığını gösterirler,
hayret berat bunu kutsamamış burada sen olmasan ben kimle uğraşırım bre berat, fena değil kendini bayağı geliştiriyosun burada kemal kılıçdaroğlu gibi artık belgeli anketli istatistikli konuşuyosun ara sıra çuvallıyosun ama olur o kadar herkeste var
05.11.2008, 12:17 | #5 |
Yeni Yiğido
omer_ceran Şuan
|
önemli olan sivas olmazsa olmaz taşınmaz sivasda tutmayı sivas geleceği için dikimevi, tüdemsaş gibi daha neler sivasdan kopartılacaksa bunları iyi düşünüp sivaslı olarak memleketimize sahip çıkmak lobi acil olarak oluşturmak sivas geleceğini daraltmamak tartışma vs gibi herşey kenara koymak lazım iş alanı sürekli daralan şehir olduk gencimiz sivas dan kaçmak gurbette para kazanıp gelecek ideal düşmektedirler sivas en önemli sorun derdi budur iş alan iş sektör sivas ayakta tutan yegane sebep inşallah tüdemsaş eski zaman döner demirçelik durumuna düşmez
|
05.11.2008, 12:40 | #6 |
Yeni Yiğido
omer_ceran Şuan
|
Sivas gelişmesinden yeni bişeyler yapılmasından bir sivas olarak mutluyuz daha güzelliklere layık bir şehrimiz ve en güzel layık insanımız var olumsuz yaygara derdinden ve tartışma derdinde değilim neyse çok fazla işsizimiz olduğunu biliyorum memleketime düşkün biriyim gurbette yaşıyorum
|
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|